Phish Uncorks Et monster „Bathtub Gin“ på Magnaball Day One, på denne dag i 2015

I dag markerer sjette årsdagen for starten på magnaball, phish s 10. store festival, der holdes på Watkins Glen International Raceway i Watkins Glen, NY. Weekenden var en rungende succes, fra stjernens spille til top-notch syltetøj til den overvældende positive og taknemmelige følelse af samfund, der gennemsyrede grundene. Vi husker stadig at huske det som om det var i går – selv efter deres planlagte tilbagevenden til Watkins Glen i 2018 gik ikke lige som planlagt. Magnaball Day One featured en række højdepunkter, fra Phish Festival-justeret genoplivning af „Mock Song“ („Clifford, Super, Magnaball … Jeg har kendt dem alle“) til en crowd-sunget „Happy Birthday“ for Trey Anastasio s datter, Eliza Anastasio . Men den utvivlsomme højdepunkt i Magnaballs første dag var det 23-minutters „badekar gin“, der lukkede aftenens første sæt. Efter denne Gin var en improvisations perle, der let står blandt de bedste af æraen, det var klart for alle til stede, at Magnaball skulle være en weekend at huske. Du kan se en 4K-video af Magna-Gin nedenfor: phish – „badekar gin“ – 8/21/15 [Video: Notmkdevo] Sæt en: Enkel> Hundene> Manden, der trådte ind i i går> Avenu Malkenu> Manden, der trådte ind i i går, fri, kilen, mock sangen, roggae> Rift, badekar gin Sæt to: Kalk støv tortur> Ghost -> Rock and roll> Harry Hood -> Affald> Ingen mænd i ingen mands land -> Slave til trafiklyset Encore: Bondegård, første rør Bemærkninger: Denne show var webcast via livefe og var det første show af Magnaball Festival. TMWSIY og Avenu Malkenu blev spillet for første gang siden 4. juli 2012 (124 shows). Efter fri, spurgte Trey publikum at synge tillykke med fødselsdagen til sin datter, Eliza, der kort gik sammen med ham. Mock sang blev spillet for første gang siden 12. juli 2003 (320 shows), og fremhævede en lyrisk ændring til „Clifford, Super, Magnaball.“ CDT og Ghost begge indeholdt, hvad der er brugen? driller. Hætte indeholdt en CTB Tease fra Mike.

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...