Premiere: Brooklyn’s Peak Previews ‚Hakpy Water‘ LP med bly single „, når natten kommer til at ringe til dig“

Brooklyn-Native Jam Quartet Peak Returnerer dette efterår med sit andet studio album, hakket vand , på grund af at ankomme fuldt ud den 14. oktober. Band- Josh T. Carter (BASS / VOCALS), Jeremy Hilliard (guitar / vokal), Johnny Young (nøgler / vokaler) og Kito Bovenschulte (trommer / percussion / elektronisk tromle sekventering) -features medlemmer af forskellige velkendte handlinger i syltetøjsscenen inklusive Hayley Jane & Primates (Carter), Turbine (Hillard) og Particle (Bovenschulte). På hakket vand anvender outfit sin rillebaserede psykedeliske rock tilgang til dalliances med funk, elektro-pop, prog, americana og bluesens ånd gør for en særskilt musikalsk brygning. Optaget på Horizon Sound Studios i Brooklyn hele 2020 og 2021 med ingeniører Johnny og Michelle Young og blandet af Jason „Jocko“ Randall < / strong> (Turkuaz / jimkata / dopapod) på moresound studios i Syracuse, NY, materialet på hakket vand blev slettet fra år med sangskrivning og vejprøvning, præsenterede lyttere med et boet-in snapshot af bandet i øjeblikket i tide. I dag, forud for albumets udgivelse, er live for levende musik begejstret for premiere sin bly-single og åbningsspor, „når natten kommer til at ringe til dig“. Siger Jeremy Hillard of the Lead Single, „vi plukket ‚, da natten kommer til at ringe til dig‘ Fordi det er en fan favorit, historien er lidt på den mørke side, og den indkapsler mødet mellem de forskellige stilistiske påvirkninger på albummet.“ De fire og en halv-minutters spor springer fremad med Untz-Y, Jamtronica Momentum gennem Moody Synths, anthemic vokal og reverb-loaded guitar riffs mod Hillards eftertrykte lukkede guitar solo. Lyrics „Når natten kommer til at ringe til dig, vil du være på vej“ Foretell en lang, snoede sonisk rejse til at komme på hakket vand . Lyt til premiere af „Når natten kommer til at ringe til dig“ ved at spire nedenfor og rulle ned for at tjekke en fuld track listing for albummet. Bandet vil også lancere en vinyl pre-sale til albummet via kickstarter næste uge. For mere information, hovedet her. Peak – „Når natten kommer til at kalde dig“ (premiere) Peak – hakket vand – fuld spor listing Når natten kommer til at ringe til dig Sti banet med roser Hakket vand Det er ikke over ‚til kreditterne rulle Hvad det handler om hende Starlight Child. Det er nemt at give op (giv ikke op for let) Forsythia fylder ørkenen Radio Earth. Dag verden blev født Til ære for albumets udgivelse den 22. oktober vil Peak hovedet til Hometown Haunt strikningsfabrikken i Williamsburg, Brooklyn for et specielt album udgivelsesfest. For billetter til hakkete vand album release show og en komplet liste over kommende peak tour datoer, hoved her. https://www.instagram.com/p/cspj7uir-nq/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...