Sturgill Simpson frigiver nyt koncept album ‚The Ballad of Dood & Juanita‘

Sturgill Simpson har annonceret den kommende udgivelse af hans femte officielle Studioalbum, Ballad of Dood & Juanita , ud nu på cd og streaming platforme. En vinylfrigivelse er indstillet til at følge den 3. december. Balladen Dood & Juanita blev skrevet og optaget på mindre end en uge på en 100-årig Ditson Guitar og optaget med de samme „Hillbilly Avengers“ -band fremhævet på cuttin ‚græs < / em>, bluegrass reimagining af Simpsons optagne katalog udgivet i to volumener i slutningen af ​​2020. Note indeholder albummet et gæst udseende af Willie Nelson på „Juanita“. „Jeg ville bare skrive en historie – ikke en samling af sange, der fortæller en historie, men en faktisk historie, front til back,“ sagde Sturgill Simpson om den nye rekord, som han også kaldte „en simpel fortælling om enten indfrielse eller hævn „Og en“ rutsjebane tur gennem alle stilarter af traditionelle land og bluegrass og bjergmusik, som han elsker], herunder evangelium og en cappella. “ De titulære tegn, Dood og Juanita, tager deres navne fra Simpsons bedsteforældre, selv om historien er sat hundrede år før den virkelige Dood og Juanita blev født – „en fortælling om Appalachian Revenge“, en ny rullende sten Funktionsanvisninger. „Han havde altid afbildet, at denne historie ville være en vestlig, men det skete for ham ‚Det er ikke, hvor jeg er fra,“ siger Simpson. „Jeg troede, jeg skriver en østlig. ‚“ På det tidspunkt var han travlt med at medbringe „cowboy“ tankegangen, der var nødvendig for en sådan fortælling, både mens du boede på hans afsondrede jord i Tennessee og mens han handlede i den nye Martin Scorsese Western, Killers af Flower Moon , i Oklahoma. „Jeg tror jeg havde lige levet i hovedet af denne fucking cowboy i de sidste otte måneder,“ fortalte Sturgill rullende sten . „Og mørket, der fulgte med det.“ Med familie, handler, og hans musikalske bestræbelser falder på plads, forbliver Simpson åben for at følge musen mod, hvad der føles rigtigt for sit næste skridt. Når det er sagt, ser han på Ballad of Dood & Juanita med et mål for kreativ finalitet. Som Simpson fortalte rullende sten , „Dette er den sidste Sturgill-post. … Jeg sagde altid, at der ville være fem, og jeg spekulerede på, om jeg ville gå tilbage på det. Men det har virkelig cementeret hvert trin af den måde, hvor meget jeg ikke vil bære al den vægt. Fremadrettet vil jeg gerne danne et ordentligt band med nogle mennesker, som jeg virkelig elsker og respekterer musikalt og være en del af noget virkelig demokratisk med hensyn til kreativitet. Ikke at stå op der bag mit navn ville tillade mig at være endnu mere sårbar, på en måde. „ han har allerede et par mennesker i tankerne, og han møller over bandnavne. Ballad af Dood & Juanita , det første album på nyt materiale fra Simpson siden 2019 er anerkendt Sound & Fury markerer et skift tilbage mod traditionelle land for Sturgill efter hans kunstrock omvej på 2019-indsatsen og hans bluegrass tangent på cuttin ‚græs . Lyt til Ballad of Dood & Juanita Via Spotify nedenfor. Sturgill Simpson – Ballad of Dood & Juanita – Full Album https://www.instagram.com/p/cswxz1trzj_/ Sturgill Simpson – Ballad of Dood & Juanita – Track Listing 1. „Prologue“ 2. „OL“ DOOD „(del I) 3. „En i sadlen, en på jorden“ 4. „Shamrock“ 5. „spillet ud“ 6. „Sam“ 7. „Juanita“ (med Willie Nelson) 8. „Gå i fred“ 9. „Epilogue“ 10. „OL“ DOOD „(del II) Se Track Listing Simpson meddelte for nylig et løb på tre koncerter på Nashville, TN’s berømte Ryman Auditorium indstillet til at finde sted den 18. november 19. og 20. Gå til lokalitetswebstedet for mere information om billetter til torsdagen, 11/18; Fredag, 11/19; og lørdag, 11/20 Sturgill Simpson Ryman Auditorium viser. For en komplet liste over kommende Sturgill Simpson Tour datoer, hoved her. [Oprindeligt offentliggjort 7/21/21]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...