Boulder, Co’s Banshee Tree Talks Nyt album, Kommende Tour, & Voksende som et band

Banshee Tree er et band, der har en lyd som eklektisk som sine egne medlemmer, der spænder over musikens dimensioner på en modig ny måde. Kvartets stil er unik i, hvordan det krydser grænserne for Rock, Punk, Swing og Django Jazz-navngivet efter Belgien-født fransk guitarist Jean „Django“ Reinhardt , som forbliver en af ​​de mest relevante europæiske jazz guitarister af hele tiden. Men Banshee Tree’s lyd, som beskrevet af dets medlemmer, kan ikke være due-holed inden for de ovennævnte genrer. „Django Jazz påvirket sikkert, men vi kan vride det op til et højere tempo og gøre det til dansemusik, slags som Golgol Bordello ,“ sagde Michelle Pietrafitta (trommer /vokal). Selvfølgelig opdager et band ikke i sin egen lyd natten over. Ved at skifte lineups, eksperimentering og åbenhed til at ændre, er Banshee Tree endelig „komme til en lyd“, som Pietrafitta satte det. „Det var oprindeligt en swing-gig, traditionel jazz, latin, bluegrass, lavere volumen akustisk, [guitarist / vokalist] Tom [ Lafond ] Var altid skrevet original musik,“ sagde Jason Bertone , bandets bassist. Avant-Garde Rockers har lavet et hjem for sig selv i Boulder, CO efter at have tjent som bandet i bopæl på lokalforhøjelser licens nr. 1 i årevis. I løbet af denne tid spillede bandet for det meste at svinge musik-komplet med folk klædt på ninerne i glatte dragter, hatte og flapper Garb fra højden af ​​forbud. „Da vi havde en lineup-ændring, så vi mulighed for at gå videre i den kreative retning for at komme væk fra at gøre den samme slags musik og ind i den musik, som vi i øjeblikket gør,“ sagde Bertone. PietraFitta sluttede sig til bandet i 2017, hvilket tilføjede elementet af en fuldtids perkussion, et sted, der engang blev holdt ned af Lafond på en kick tromle. De var i stand til at forgrene videre ind i improvisationsverdenen med fokus på at gøre mere danselig musik. Som folkemængderne blev større, havde swing danserne mindre plads, og dansen ændret fra velhugget rutiner til rock show fri form. „Som en gruppe kom vi fra swing og hot jazz. Over tid gjorde vi det længere og længere, informere improvisation ud af det, en voksende bevægelse inden for bevægelsen, „sagde nick carter (violin). En stor del af bandets unikke lyd har at gøre med Carters stylings på violinen. Han spiller mere af en rytme guitar sektion, rigget med pedaler til forsinkelser og andre effekter, der ikke almindeligvis anvendes af violinspillere. Som Pietrafitta satte det, „spiller Nick mere af et blyinstrument, ikke som en bluegrass fiddle eller en koncert violin.“ En masse stil siver gennem fra Lafonds skrivning, og bandet føles rillen derfra – fra punk til jazz for at svinge til Klezmer, men altid med deres eget spin. Under pandemien havde medlemmerne af Banshee Tree meget tid til at skrive og genoprette forbindelse som en enhed, de begyndte at fokusere mere på Songwriting for at styrke deres improvisation, og med hele dengang var de i stand til endelig at komme ind i studiet og skære deres For det første selvtitel album. Banshee Tree er ude i dag, fredag ​​den 20. august. (8/20). Stream det på platformen efter eget valg her eller lyt via Spotify nedenfor. Banshee Tree – banshee tree – Full Album Til støtte for det nye album vil Banshee Tree ramme vejen til en 11-dato tur rundt om American West, herunder to album-udgivelsesfest viser denne weekend på Fox Theatre i Boulder (8/20) og på Aggie Theatre i Fort Collins (8/21). For en komplet liste op Kommende Banshee Tree Tour Datoer, hoved her. https://www.instagram.com/p/cszrcs2r7h1/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...