Så og nu: Fejrer Donna Jean Godchaux fødselsdag

I dag markerer sangerens fødselsdag Donna Jean Godchaux . Den tidligere taknemmelig død sanger, der var i bandet med mand Keith Godchau x fra 1972-1979, har haft en karriere genoplivning fra sent. I løbet af de sidste par år har hun udført med Dead & Company på store steder som Bonnaroo , Citi felt , fenway park , og The Gorge Ud over at sidde med forskellige syltetøj handlinger. Det har været godt at se Donna Jean tilbage på det store stadium, hvilket giver det hende alt. Den rock and roll hall of fame medlem (induceret med de døde i 1994) fungerede som backup vokalist i muskel shoals, al, optagelse med kunstnere som Elvis Presley , BOZ Scaggs og Duane Allman , Cher , og Neil Diamond , før hun flyttede til Californien, giftet sig Keith og blev indviklet i verden af ​​de taknemmelige døde. Til ære for Donna Jeans fødselsdag, se hende udføre på dette utrolige 45-minutters segment af musik, der går fra „St. Stephen „til“ ikke falmer væk, „så tilbage til“ St. Stephen „før overgang til“ verdens øjne „. Denne imponerende ydeevne kommer fra Capitol Theatre i Passaic, New Jersey den 9/18/1976. Grateful Dead – „St. Stephen „-> „Ikke falmer væk“ -> „St. Stephen „> „Verdens øjne“ – Passaic, NJ – 9/18/1976 [Videoer: Music Vault] Derudover se Godchaux sidde i mørk stjerne orkester under deres overskrift ydeevne på røde klipper amfiteater i 2018, hvilket så den taknemmelige døde hyldest handling, der genskabe de taknemmelige døds ikoniske 7/8 / 8 78 Red Rocks Vis på sin 40 års jubilæum. Dark Star Orchestra – Red Rocks Amfiteater – Morrison, CO – 7/8/2018 [Video: NugsNet] Tillykke med fødselsdagen, Donna Jean! [Oprindeligt offentliggjort 8/22/2019]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...