Don everly, halvdelen af ​​banebrydende duo de evigt brødre, dør på 84

Don everly , det sidste overlevende medlem af Early Rock N ‚Roll Pioneers de evigt brødre , døde ved hans Nashville hjem på lørdag i en alder af 84 år. Som en erklæring fra familien til Los Angeles Times bekræfter hans forbipasserende læst delvist, „Don levede af det, han følte i sit hjerte. Don udtrykte sin påskønnelse for evnen til at leve sine drømme … med sin soulmate og kone, Adela og delte den musik, der gjorde ham til en nogensinde bror. “ Isaac Donald „Don“ everly og hans yngre bror, den sene Philip „Phil“ evigt var stærkt indflydelsesrige i slutningen af ​​1950’erne og begyndelsen af ​​1960’erne, banebrydende de tætte harmoni vokaler og stålstreng akustisk guitar lyd, der ville fortsætte med at blive vedtaget af handlinger som The Beatles , Bee Gees , Simon & Garfunkel , The Beach Boys , og mere. Som Paul McCartney engang sagde om den kreative gæld, der skylder de evigt brødre, „når John [ Lennon ] og jeg begyndte først at skrive sange, Jeg var Phil, og han var Don. “ Paul Simon , der arbejdede sammen med de evigt brødre på Graceland , fortalte New York Times efter Phil Neverlys død i 2014, „Phil og Don var Den smukkeste lydduo jeg nogensinde har hørt. Begge stemmer uberørt og sjælfulde. Everlys var der ved korsvejene i landet og R & B. De oplevede og var en del af birth of rock and roll. “ Som Los Angeles Times noterer: „I et femårigt spænding fra 1957 til 1962 havde de 15 top 10 hits, blandt dem: ‚Bye Bye Love‘, som lancerede dem; ‚Alt jeg skal gøre er drøm,‘ skrevet af Boudleaux Bryant; og ‚Cathy’s Clown‘, som var en nr. 1 hit i 1960 og et nr. 1 land ramte for reba mcentire i 1989. “ De evigt brødre blev induceret i rock og roll Hall of Fame som en del, hvis dens indledende klasse i 1986, og blev senere rangeret den „største duo hele tiden“ i en 2015-liste offentliggjort af rullende sten . de evigt brødre – „Cathy’s Clown“ (1960) [VIDEO: KO ATI] Læs en erklæring fra Don Everly’s Family Posted til den officielle Neverally Brothers Instagram Side nedenfor. https://www.instagram.com/p/cs3m-pqm5i3/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...