Kendrick Lamar bryder stilhed på nyt album i note til fans som „Oklama“

Den evigt reclusive Kendrick Lamar har udstedt en opdatering på hans efterlængte nye album via en beskeden ny „Oklama“ webside. I en Tweet Sendt lige efter 1:00 P.M. ET på fredag-Kendricks første Tweet Siden 5. marts 2020-The Rapmer Linked fans til en ny URL, Oklama.com, sammen med et billede af en gammelteknologisk computermappe mærket „nu tanker“. Inden for den noget kryptiske note til fans syntes Lamar at tilbyde en forklaring på hans manglende kommunikation, tilbyde fans nogle håber, at et nyt album faktisk kommer, og (måske især) annoncerer, at hans næste udgivelse vil være hans endelige album med etiket top dawg underholdning (TDE) , som har set sin stjerne vokse i tandem med Kendrick’s for den bedre del af to årtier. Bemærkningen, meget som sit domænenavn, er underskrevet „Oklama“ -an tilsyneladende kombination af rapperens initialer med „Obama“ og måske et tip til en potentiel albumtitel. Læs hele „nu tanker“ note fra Kendrick Lamar nedenfor. Jeg bruger de fleste af mine dage med flygtige tanker. Skrivning. Hører efter. Og indsamle gamle strandkrydsere. Morgens rides holder mig på en stil med stilhed. Jeg går måneder uden en telefon. Kærlighed, tab, og sorg har forstyrret min komfortzone, men Guds glimmere taler gennem min musik og familie. Mens verden omkring mig udvikler sig, reflekterer jeg på, hvad der betyder mest. Det liv, hvor mine ord vil lande næste gang. Da jeg producerer mit sidste Tde-album, føler jeg mig glæde at have været en del af et sådant kulturelt aftryk efter 17 år. Kæmperne. Succesen. Og vigtigst af alt, broderskabet. Må den højeste fortsætte med at bruge top dawg som et fartøj til ærlige skabere. Som jeg fortsætter med at forfølge mit livs kald. der er skønhed i færdiggørelsen. Og altid tro på det ukendte. Tak for at holde mig i dine tanker. Jeg har bedt for jer alle. se dig snart nok. -oklama Mens den dekorerede Compton–indfødte rapper har været involveret i forskellige projekter i de senere år, har han ikke udgivet et nyt studiealbum siden 2017’s damn. , som tjente ham en Pulitzer-prisen til musik. Som organisationen bag prisen beskrev Damn. , er albummet „en virtuosisk sangopsamling, der er forenet med dets vernakulære ægthed og rytmisk dynamik, der tilbyder, der påvirker vignetter, der opfanger kompleksiteten af ​​det moderne afroamerikanske liv.“ Mens Pulitzer Board’s vurdering af damn. er spot-on, er juryen ude blandt fans om, hvorvidt det er selv sit eget bedste album, med vokale kontingenter, der støtter både 2012’s godt barn, m.a.a.d. By og 2015 er til pimp en sommerfugl som K. Dot’s Creative Pinnacle. Vi afventer ivrigt yderligere nyheder. Det er godt at høre fra dig, Kung-Fu Kenny. https://twitter.com/kendricklamar/status/1428764677677277191.

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...