Mister E, D’Angelico Design 5 Brugerdefinerede Guitarer til Dead & Company Tour 2021 Deltagelse række

D’Angelico Guitars har lavet sammen med berømt moderne kunstner mister e for at skabe fem brugerdefinerede Dead & Company guitarer, der skal auktioneres på deltagelse række under bandets 2021 tour. Som altid vil provenuet fra guitarauktionerne være til gavn for Headscount , reverb og forskellige andre velgørenhedsorganisationer i dødets kredsløb. Traditionen fortsætter i 2021 med fem nye guitarer, hvoraf fire kommer til at fejre specifikke tour stop (Boston, Chicago, Denver, Los Angeles) og hvoraf en simpelthen erindrer „Tour 2021.“ Relateret: Død og firma vender tilbage til scenen for 2021 Tour Opener i Raleigh [Videoer] Mister E er også blevet bestilt af berømtheder som Floyd Mayweather , Adam Sandler , Miley Cyrus , Lionel Richie , Dana White og meget mere. Årets guitarer er håndmalede og samlet til at omfatte noter fra originale taknemmelige døde sangbøger. Songbooks wrap rundt på kroppen af ​​hver by guitar sammen med flere håndlavede „dansbjørn“ frimærker og tekster fra „Truckin“ „i den traditionelle stil af Mister E’s arbejde. Hver guitar har en brugerdefineret indgraveret bagplade med den lyriske „Hvilken lang mærkelig tur er det blevet“ og både forsiden og ryggen har detaljer for at fejre denne sommertur. Alle fem er deluxe Bob Weir Bedfords, en signatur D’Angelico model co-designet med Bob Weir. Tidligere Dead & Company Tour Guitar Auctions Dating tilbage til bandets start i 2015 har rejst mere end $ 1,3 millioner en række årsager. Relateret: Mickey Hart til debut ‚Voices of the Rainforest‘ Video & Audio under trommer / plads på Citi Field Som Mister E sagde om partnerskabet, „Som kunstner er det en ære at male disse guitarer for at rejse penge til en stor sag, men som en guitarspiller og fan af de døde i årevis, er det virkelig ydmyget at arbejde med Bob Weir og Dead & Co. “ „Disse brugerdefinerede guitarer er hurtige blevet en tradition på Død & Company Tour, men Mister E’s designs har taget det til et helt nyt niveau,“ sagde Andy Bernstein, Headscount’s Executive Director. „Dette er en af ​​de mest kreative og givende måder at rejse midler på, både for os selv og de andre ‚døde familie‘ velgørenhedsorganisationer.“ Bud vil blive accepteret på guitarerne i hele turen, i både deltagelsesrække aktivisme landsby og den løse Lucy’s VIP Lounge. Fjernbetingelser kan også accepteres. Enhver, der søger flere oplysninger, kan kontakte Headcount’s store gaver direktør, Kristina Rains , på [email protected] Fans besøger deltagelsesrække vil også have mulighed for at indtaste en gratis tegning for en D’Angelico underskrevet guitar underskrevet af Dead & Company. For at komme ind, skal hver fan bare besøge tre af de døde familie velgørenhedsorganisationer, der har booths på deltagelsesrække og tage en handling med hver. Fans modtager derefter også en gratis begrænset udgave „Stem“ PIN, høflighed af Casely. Deltagelsesrække er organiseret af antal ansatte, der fremmer civile engagement gennem musik og kultur, og reverb, som partnere med musikere, festivaler og spillesteder til at grønne deres arrangementer, mens de engagerer fans ansigt til ansigt for at tage miljømæssige og sociale handlinger. Tjek nogle billeder af 2021 Custom Dead & Company Tour D’Angelico Guitars designet af Mister E nedenfor. For en komplet liste over 2021 Dead & Company Tour Dates, hoved her. For information om Dead & Company Tour Webcasts, hoved her. Dead & Company 2021 Tour D’Angelico / Mister E Commemorative Guitarer

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...