Phish frigjorde fyrværkeri både bogstavelig og musikalsk til at lukke Magnaball, på denne dag i 2015

Phish s magnaball festival var helt oplevelsen. For tre smukke dage faldt fans fra langt og bredt ud af Watkins Glen International racetrack for at skabe en af ​​de mest perfekte weekender siden bandet genforenet i 2009. Med fans føler sig hjemme hos bandets anden festival På Glen havde weekenden en festvibe fra get-go, og de musikalske højdepunkter hældte ind i et svimlende tempo. Den første nat fremhævede en spændende 20 + minut „badekar gin.“ Den anden nat så bandet lancering „tweezer“ og „Prince Caspian“ i kredsløb, samt en dagtid sæt og den mind-bending „Drive-in Jam“ Taboot. På den tredje og sidste nat i Magnaball leverede Phish igen varerne i løbet af aftenen, der kulminerede i et fuldt sæt lang „Martian Monster“ sandwich og en „du nyder mig selv“ encore fyldt med fyrværkeri, både bogstavelige og metaforiske. Bandets første sæt fremhævede flere imponerende segues, med „punch dig i øjet“ åbner overgang til den sjældne „buffalo bill“, „en sang, jeg hørte havet synger“ flytter ind i „lemmer af lemmer“, og den imponerende løbe fra „Venter hele natten“ i „tema fra bunden“ til „labyrint“. Sættet så også bandet tage „reba“ dybt, til publikums glæde. For deres sidste sæt i weekenden gjorde Phish deres hensigter straks og lancerede i det ydre rum med „Martian Monster“ for at få bolden til at rulle. Efter at have indstillet tonen med deres åbner, gav bandet publikum med et smukt øjeblik for improv, da Phish leverede en udforskende gengivelse af „ned med sygdom“. „Sygdom“ flød glimrende i „Dufte og subtile lyde“, som sprunget over introet for at holde intensiteten høj. „Duft“ Jam plukket op lige hvor „DWD“ slap af, med Trey Anastasio Fortsat at tage føringen, bringe syltetøj til en stor top med skrigende guitar stabs. Den syltetøj blev derefter opløst i en cascading „Hvad er brugen?“, Under hvilken du i det omfang du i det væsentlige kunne høre en PIN-dråbe, da bandet havde publikum i håndfladen, tydeligt under alle bemærkninger til det rumlige instrumentale spor. Kommer ud af lyksaligheden af ​​“Hvad er brugen?“, Seges i en af ​​deres mest hjertelige ballader, „snavs“. Efter den smukke betænkning vendte bandet tilbage til høj gear, sparkede ind i en latterlig „Mike’s Groove“ med mousserende versioner af „Fuego“ og „Twist“ i midten. Med tiden for en mere overraskelse inden udgangen af ​​sættet styrede bandet „Weekapaug Groove“ tilbage til „Martian Monster“ for at afslutte sættet, jamming på funky c Hilling, spændende lyde instrumental for fem Flere minutter før du bringer tingene til en tæt. Endelig, i et spektakulært afgang efter deres smashingly succesfulde parti, vendte bandet tilbage til en euforisk „du nyder mig selv“ encore, hvis vokal syltetøj har en enorm fyrværkeri. Før røget havde ryddet, blev weekenden allerede rangeret blandt de lykkeligste og mest behagelige i mange fans ‚koncert-historie. Det er lidt svært at se tilbage på Magnaball i denne uge, da vi allerede har en hel turs værd af nye minder på dette punkt om sommeren. Men mens dette jubilæum er bittersød, har begivenhederne i årene efter Phishs 10th Festival kun hjulpet med at styrke Magnaballs tilfælde som en af ​​de bedste phish festivaler nogensinde. Se nogle close-up videoer af Trey fra det endelige sæt på Magnaball den 8/23/15 nedenfor, via Youtube-bruger lazyLightning55a : „Martian Monster“ Second Set Opener: „Dufte og subtile lyde“> „Hvad er brugen?“ „snavs“ Du kan også se en fuld crowd-shot video af 8/23/17s andet sæt via Youtube-bruger Notmkdevo : Setlist: Phish | Watkins Glen International | Watkins Glen, NY | 08/23/2015 Set 1: Punch dig i øjet> Buffalo Bill, en sang, jeg hørte havet synge> Lemmer af lemmer, venter hele natten> Tema fra bunden> Labyrint, linjen, stash, reba, jeg vidste ikke [1], tegn nul Set 2: Martian Monster> Ned med sygdom [2] -> Dufte og subtile lyde [3] -> Hvad er brugen? > Dirt >. Mike’s Song> Fuego >. Twist -> UGEAPAUG GROOVE [2] -> Martian Monster. Encore: Du nyder mig selv [1] Trey takkede besætningen, produktionspersonale og lokale embedsmænd. [2] ufærdige. [3] Ingen intro. [Oprindeligt offentliggjort den 8/23/2018]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...