Dead & Company genskaber taknemmelig død Woodstock Setlist i Bethel

Dead & Company Ærede den rige historie af taknemmelig død på mandag aften i Bethel, NY med en hyldest til bandets præstationer på Woodstock , som opstod i byen omkring 52 år og en uge siden. Under de døde offshoots andet sæt på Bethel Woods Center for scenekunst genskabte bandet den oprindelige gruppes headlining sat fra den ikoniske 1969 Music Festival. Død og firma skød ud af porten i det første sæt med „helvede i en spand“ før den første „let vind“ siden 11/5/19, hvilket markerer PigPen kompositionens ottende gang spillet i bandets Historie som John Mayer tog Lead Vocals. Relateret: Død & Company Defies Aften Regn med „Morning Dew“ i Philadelphia [Billeder / Videoer] Ting sænkede et slag som bob weir tog tøjlerne på „taber“ før du afleverer mic tilbage til mayer for „brune eyed women“. Back-and-Forth fortsatte, da Weir førte bandet gennem et opvarmet, tidligt show „Kaste sten“ og Mayer tog os ud til havet med „Row Jimmy“. Det første sæt kom derefter til en tæt med den evige parring af „mistet sømand“ og „helgen af ​​omstændigheder“. Dead & Company – ”Helvede i en spand” – Bethel, NY – 8/23/21 [Video: NugsNet] Åbning noter af „St. Stephen „signalerede starten på det andet sæt, da Dead & Company nåede tilbage til den primære død æra, hvilket gav sangen en ordentlig 20-minutters fortælling fuld af spirited improvisation. Dead & Company – „St. Stephen „- Bethel, NY – 8/23/21 [Video: NugsNet] Bobby Weir tilbød en kølig ned med en af ​​hans patenterede cowboy melodier, Merle Haggard s „Mama forsøgt“, foran en anden improvisationsgigant, „Dark Star“. Ånden i den taknemmelige døde var i live og godt som syltetøjet, der blev sødt ind i den hellige jord af Bethel, og bandet endelig overgået til en oteil Burbridge -led „høj tid“. En rocking-gengivelse af „Tænd for din lovelight“ afsluttede re-fortællingen om den taknemmelige døds sætteliste fra Woodstock ’69, som ikke havde startet timer sent og blev skåret kort på grund af de monteringsmæssige elektriske vanskeligheder, der kom til et hoved under „lovelight“. Uden tekniske problemer, der står i deres vej og masser af tid tilbage på uret, var det så rytmen Devils ‚tid til at skinne som Bill Kreutzmann og Mickey Hart tog center scenen for „trommer“ segmentet. Denne gang sluttede OTEIL til at tilføje noget lavende forud for sin „rum“ -partner, hvilket resulterede i et segmentmærkede trommer> Bass> Plads på bandets setlist. Resten af ​​bandet blev derefter indgivet tilbage, da Mayer leverede Sage Rådgivningen af ​​“Deal“ og Bob Weir bragte lysene ned lavt for en fredfyldt „stående på månen“. Død & Company bragte showet til et brændende tæt med en gengældelse af „lovelight“, før de bryder for en encore. Tilbagevendende til scenen, Weir og Mayer delte vokale opgaver på Sing-along „Ripple“ for at sende alle hjem med sange for at fylde luften. Selvom det taknemmelige døde Woodstock-sæt ofte er heralded som et af bandets værste til at tilføje brændstof til bandets egen følelse, at de altid blæste de store – øjeblikket, sidder stadig i hjertet og ører af den amerikanske zeitgeist (for alle undtagen John Fogerty , det er). Dead & Company fik næsten en chance for indløsning, da bandet blev annonceret som en del af lineup for den ulykke Woodstock 50 -but vi ved alle, hvordan det gik. Med denne hyldest på Bethel Woods fik bandets overlevende medlemmer i Dead & Company endelig en chance for at genopleve deres Woodstock-øjeblik med bedre tekniske resultater og meget færre elektriske stød. Død og firma rejser til Darien Lake Amfiteater i Darien Center, NY onsdag den 25. august for deres næste præstation. For en komplet liste over Dead & Company Tour Dates Head Head her. Indstil to: St. Stephen [1]> Mama forsøgte [1], mørk stjerne [1]> Højid [1]> Tænd for din lovelight [1]> Trommer> Bass> Rum> Deal> Stående på månen> Tænd for din lovelight Encore: Ripple. [1] Rekreation af taknemmelig død-setlist på Woodstock, 8/16/69.

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...