Dead & Company tåler aften regn med kraftig „morgen dug“ i Philadelphia

Måske Dead & Company bør prøve at spille i dårligt vejr oftere. Den taknemmelig død spinoff band bestående af 3 alumni (trommeslager Mickey Hart og Bill Kreutzmann og guitarist / vokalist bob weir ) og 3 yngre bucks (guitarist / vokalist John Mayer , keyboardist / vokalist Jeff chimenti og bassist / vokalist oteil burbridge ) blev tvunget til at lave en Forudstillingsmeddelelse om, at lørdags nats show på Citizens Bank Park i Philadelphia ville ikke have nogen pause på grund af alvorlige indgående storme og består i stedet af et ensomt sæt. Men denne moder naturinspirerede beslutning er lige sket i Philly, en by, hvis dødshoveder har en 50-årig historie om at skubbe hvilket band der er foran dem for at spille hårdere. Resultatet var et kraftfuldt, energisk show, der løb 2 timer og 40 minutter og udover at afvikle det stærkeste show af turen hidtil, også fremhævet et all-time død og firma fremhævet. Relateret: Dead & Company lader de „gode tider“ rulle til 2021 Gå tilbage til Citi-feltet [Billeder / Videoer] Med en let regn og en temperatur på 77 grader med og 88% fugtighed, blev showet kicked lige efter kl. 19.15 med en afslappet, udforskende version af „Mississippi Half-Step Uptown Toweloo“ fremhævet af Weirs usædvanligt kraftfulde vokal. Dead & Company – „Mississippi Half-Step Uptown TOOTELOO“ [Pro-shot] – 8/21/21 Tempoet hentede med en optimistisk „Alabama Getaway“, der fremhævede en dejlig Hammond B3 Organ Solo fra Chinti, men bandet har fortsat sin nysgerrige praksis med at skære denne sang ud på omkring fire minutters Mark og ikke give Mayer et skud på en lukker solo. Efter en kort pause flyttede bandet ind i „Jack Straw“, men dets lange, langsomt introduktion lagged, ligesom de første vers og den første instrumentelle sektion. Men så indgav mor naturen for at klare et par regnbue over stadion som mængden gik vild, og derfra var det gå tid. Mayer strummerede nogle percussive akkorder til at revne ting op før det endelige vers, og den udvidede lukkede marmelade fandt mayer, der anvender den sene Jerry Garcia s tidshæret praksis under denne sang af nimbly hoppe frem og tilbage mellem individet Noter og lette akkorder. Dead & Company – „Jack Straw“ (W / Rainbow) – 8/21/21 [Video: Tom F] Et frittstående „Franklin’s Tower“ var et velkomment og overraskende valg som den fjerde sang, og det rejste energiniveauet op et par hak, hvor det ville blive for resten af ​​natten. Denne version indeholdt også en god ændring: efter Mayer bælte ud „Hvis du bliver forvirret, lyt til musikspil“ linjen, gav han sin solo slot over til Chimenti, som svarede med en lang, kraftfuld B3 solo med en udvidet Sektion af blaster i slutningen, der klart minder om den brændende tilgang til B3 taget af sen taknemmelig døde keyboardist Brent MyDland . Weir havde nu en hård handling at følge, men han gjorde det let ved at implementere en anden sæt klassisk, „estimeret profet“, som bare den femte sang i showet. Det trygt skulkede sammen i sin groovy, syv-beat meter med de små ændringer af melodi linjerne, der sætter døde og virksomhedsversioner af denne sang fra hinanden. Dens Outro Jam holdt et mere insisterende tempo end normalt og blev efterfulgt af en første gang-nogensinde død og virksomhed, der parrer med „Sughtee“, en af ​​Mayer’s showpieces med bandet, hvor han brugte Solos til bare at lade ‚Er RIP som Garcia gjorde engang. „Terrapin Station“ fulgte og kastede sin OccureWorldly stave i en hel 18 minutter ved hjælp af en udvidet introduktion og en behagelig, mid-sang vandre. Det gjorde tre stærke, solide, passerer gennem sin dramatiske lukkesektion, inden du spilder ind i Weirs underskriftstopkøretøj, „den anden“, som løb en anden 17 minutter på egen hånd. Det indeholdt Burbridges rumbling Bass Introduktion, der måske har været følt mere, end det blev hørt, og mellem versen var der fastsat samspil mellem Mayer og Chimenti, der blev sat Apart byJEFF’s løbende brug af synthesizer-effekter, som førte til mayer for at begynde at ændre sine guitar toner som Segmentet udviklede sig. Dead & Company – „Den anden“ – 8/21/21 [Video: Tom F] Tromlerne interlude fremhævet stabilt arbejde af Hart, Kreutzmann og Burbridge, men Hart (klædt i en rød Phillies Jersey) fik en større reaktion fra hans udvidede solo på strålen og bevægede sig til mængden med udstrakte arme, før de rattle stadion med flere tunge slag til instrumentets strenge med et metalrør. Følgende rumsegment morphede hurtigt i en målrettet syltetøj, der antydede stærkt på „hjulet“ i flere minutter, mens Mayer peppered musikken med guitar lyde, der tilbagekaldte Tony Iommis arbejde på „FX“ -sporet fra Black Sabbaths Vol. 4 lp. Til sidst, „hjulet“ ankom som regnen kom ned hårdere, men dette havde denne 12-minutters version betydeligt mere punch, som versionen i Raleigh Three Shows siden på Tours åbningsnat. Nu var det klart, at Mayer havde en god aften, med succes at tage chancer og prøve forskellige tilgange, men han havde ramt en musikalsk jackpot under den „morgen dug“, der lukkede sættet. Dens tempo var hurtigere end normalt, da Weir leverede vokalerne med samme styrke, som han havde vist under show-åbning „halvt trin“, og mayer nailed mid-song solo samtidig med at de anvendte nogle defekt og smagfuld tremolo-assisteret strengbøjning . Dead & Company – „Morning Dew“ (delvis) – 8/21/21 [Video: Tom F] Efter at Weir sang det endelige vers, bragte Mayer huset ned med sin lukkede solo, begyndte med nogle af hans varemærkefingerplukning, før de gik videre og opad, mens trommeslagerne øgede deres intensitet for at blive hos ham. Burbridge så løs med et par basbomber, da Mayer gik til Fanning-tilgangen, og lige da musikken ikke kunne svæve nogen højere, tog Mayer det til et endnu højere sted, som ingen vidste eksisterede, før Weir sang slutlinjen. Mayer havde skudt til månen og ramte det, og han vidste det med det samme. Denne version af „Morning Dugg“ vil forblive en af ​​John Mayer’s signaturmomenter med død og selskab, og det gav en knockout, der slutter til det stærkeste sæt af turen hidtil. På papir havde bandet planlagt at lukke sættet med „en mere lørdag aften“, men de valgte klogt at skubbe det til encore og ikke få det til at prøve at følge „morgen dug“ direkte. Derfra blev den planlagte encore af „Brokedown Palace“ udsat en blid gruppe kram til mængden, før de sendte dem ind i den regnfulde nat. Så var det et show med en fire-sang først fastslået på et „normalt“ andet sæt, eller var det en maraton „andet“ sæt med en 8-sang pre-troms, der ville fylde en 100-minutters XLII-S-kassette alene? Uanset hvad, det var en vinder-og død & selskab fik det hele inden kl. 10.00 for at få alle ud af mødestedet sikkert. Dead & Company’s Tour fortsætter mandag den 23. august i Bethel, NY. For en komplet liste over kommende Dead & Company 2021 tour datoer, hoved her. Set: Mississippi Half-Step Uptown Toweloo, Alabama Getaway, Jack Straw, Franklin’s Tower, Estimeret Profet> Såree, dame med en fan> Terrapin Station> Den anden ene> Trommer> Rum> Hjulet> Morgendug Encore: En mere lørdag aften, Brokedown Palace

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...