Fejre Jeff Tweedy’s fødselsdag med nogle af vores foretrukne Wilco sit-ins

Jeff Tweedy Fejrer sin 54 års fødselsdag i dag. Tweedy har været førende inden for Americana-Driven Rock Music som grundlægger af Wilco , med bandets indflydelse informere utallige andre handlinger gennem årene siden bandets start i 1994. Født af de resterende medlemmer af Tweedy’s Tidligere alternativ landslov Onkel Tupelo Efter koncernens breakup har Wilco været en sand musikalsk kraft, hvis lyd har konsekvent skubbet grænser og udvikler sig fra ALT-landets lyd af gruppens oprindelse for at blive et af de største navne i alternativ rock med to grammys til deres navn. Mens Tweedy’s Studio arbejder med Wilco har modtaget kritisk anerkendelse, er han og resten af ​​Wilco-besætningen kendt for deres fremragende live forestillinger, med gruppen ofte topping regninger på festivalkredsløbet samt regelmæssigt touring over hele landet og internationalt. For at fejre starten af ​​Mr. Tweedys 53rd tur rundt om solen, kig på et par af vores foretrukne Wilco forestillinger og live samarbejder fra gennem årene nedenfor. Wilco w / Warren Haynes, min morgenjakke, James Mastro, & Ryan Bingham – „Alle de unge dudes“ – Americanarama på Pier A, Hoboken, NJ – 7/26/2013 [Video: SoundstreamnyC] Wilco med Bob Weir – „I morgen ved aldrig“ – Sound Summit på Mount Tamalpais State Park, Mill Valley, CA – 9/17/2016 [Video: Jared Baird] Wilco med Warren Haynes (og Joe Russo på Tambourine) – „California Stars“ – Indsamling af Vibes, Seaside Park, Bridgeport, CT – 8/1/2015 [Video Courtesy of Shapet] Tillykke med fødselsdagen, Jeff Tweedy!

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...