King Gizzard & Lizard Wizard påbegynder surrealistisk animeret rejse i levende „Ya Love“ video

King Gizzard & Lizard Wizard har delt en ny video til „Ya Love“, et af sporene fra de australske psyk-shapeshifters seneste album, Butterfly 3000 . „Ya Love“ er den seneste butterfly 3000 spor for at få den „mind-ekspanderende video“ behandling efter „sort hot suppe“, „2.02 dræberår“, „catching røg“, „indvendige mennesker“, „Blue Morpho“, „Dreams“, „Shanghai“, og „din“. Fra nu af er den eneste resterende sang fra albummet uden en officiel video dens titelspor, som lukker posten. I de nye billeder for „Ya Love“ finder vi det computer-animerede band i farverige rumfartøjer på en fremmed planet og se som en lille bogstavelig „Lizard Wizard“ frigør en glødende gul sommerfugl, der kollapser virkeligheden og sender seerne ned ad et kaninhul af psykedeliske billeder … og det er bare det første vers. Hele videoen er en rutsjebane af sensorisk overbelastning og surrealistisk billeddannelse, der er værdig til Mellotron- og synthesizer-tung vamp. Der er nok masser af symbolik til at pakke ud i den multidimensionale „Ya Love“ video, men hvad det spørger om seere er angivet mere blot af sangens tekster: „Ya Kærlighed er som en drøm inde i en drøm / slappe af, lukke øjnene og Vær med mig.“ Relateret: Eggy Covers King Gizzards „Interior People“ på Levitt Pavilion [Fuld video / fotos] Klik nedenfor for at se Jason Galea -created musikvideo til „Ya Love“ af King Gizzard & Lizard Wizard og læs sammen med sangens tekster. King Gizzard & Lizard Wizard – „Ya Love“ (officiel video) [Video: King Gizzard og Lizard Wizard] King Gizzard & The Lizard Wizard „Ya Love“ sangtekster Du elsker. Du elsker. Du elsker. Du elsker … Jeg kan ikke vente med at være under Ya stave. Jeg kan ikke vente med at spinde karrusellen. Jeg kan ikke vente på, at du fejer os op. Jeg kan bare ikke vente med at føle dig kærlighed. Du elsker. Du elsker. Du elsker. Du elsker … Ya kærlighed er bare en sindstilstand i min. Er vi her? Ved ikke. Men jeg har ikke noget imod det. Jeg kan ikke vente med at gå til et sted med dig. Jeg kan ikke vente med at gå på eventyr. Jeg kan ikke vente på, at vi henter dig. Jeg kan bare ikke vente med at føle dig kærlighed. Du elsker. Du elsker. Du elsker. Du elsker … Ya kærlighed er som en drøm inde i en drøm. Slap af, luk øjnene og vær med mig. Jeg kan ikke vente med at være under Ya stave. Jeg kan ikke vente med at spinde karrusellen. Jeg kan ikke vente på, at du fejer os op. Jeg kan bare ikke vente med at føle dig kærlighed. Se lyrics. Butterfly 3000 mærker endnu et stilistisk skift til King Gizzard & Lizard Wizard. Afledt af arpeggiated loops sammensat af modulære synthesizers, lydene blev udformet til optimistiske „drømme-pop“ sange af sextet. sommerfugl 3000 lyder som intet konggizzard har frigivet før, men det forbliver umiskendeligt deres eget-et testamente til den ubegrænsede fantasi og fluiditet af dette Unicorn Band. Mens sommerfugl 3000 s lyd er langt fra bandets tilbud på 2020’s K.g. og dens tidlige 2021 opfølgning, l.w. , det blev oprettet på en lignende fjernbetjening. Medlemmer af bandet registrerede deres respektive dele fra deres eget hjem, deres studio og øvelsesrum forblev uden for grænserne. Sanger / Multi-Instrumentalist Stu MacKenzie beskrev processen med at gøre albummet som en „gruppe udfordring“. Udover at skrive dette nye materiale på ukendt udstyr, har King Gizzard & Lizard Wizard forpligtet sig til at skrive hver af sangene i en større nøgle og tvang dem mod Sunnier Sonics. „Vi forsøgte at gøre optimeret dansemusik på vores egen vej, og vi var aldrig gået der før,“ siger MacKenzie. Butterfly 3000 også forladt en anden gammel Gizzard-metode, hvad MacKenzie beskriver som „kaster en masse lort på væggen og finder, at magi tager eller bygger noget med 20 spor af guitar overdub.“ I stedet var det nye album en proces med raffinement, parring spor tilbage til deres elementer og skubber melodierne til forgrunden. Resultatet, Mackenzie siger, er „underligt, ulige, off-kilter polymetriske arpeggios i mærkelige tidssignaturer, men med passende riller kan du stampe sammen til. I hjertet er det Avant Garde, men en seksårig kunne nyde det. “ Stream sommerfugl 3000 i fuld nedenfor via spotify. King Gizzard & Lizard Wizard – Butterfly 3000 – Full Album

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...