moe. Tillader fans at stemme for Halloween Setlist tema

moe. har åbnet en afstemning, der gør det muligt for fans at stemme om temaet for bandets kommende Halloween-show på Fillmore Philadelphia den 30. oktober. Valgmulighederne for bandets koncert omfatter „Black Sabbath“, „Yacht Rock“, „80’erne“, „Moe.town“, og „Moe.ah’s Ark (Animals Theme)“. Afstemning er åben nu gennem bandets hjemmeside. Relateret: MOE. Annoncerer Fall Tour med stop i nordøst, Chicago, New Orleans Forrige MOE. Halloween sæt har inkluderet videospil-temaet „Night på Arcade“, „Tarantinoe. Halloweenoe „, The Big Lebowski , Star Wars , The Simpsons , og meget mere. Ud over at vælge temaet vil afstemningen give fans en chance for at vinde to billetter til showet og en merchandise pack. En runner-up vil modtage en Merch Pack. Billetter til MOE. Halloween show på Fillmore Philadelphia den 30. oktober er til salg via bandets hjemmeside.

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...