UPDATE: John Lydon mister Court-sagen for at holde sexpistoler musik ud af FX Biopic Series

[opdatering 8/24/21]: John Lydon har mistet sin retssag mod hans tidligere sexpistoler bandkammerater for at holde gruppens musik ud af pistol , en kommende biopisk miniseries på fx . En britisk High Court styrtede over Lydon-tidligere kendt som Johnny Rotten og sidet med Steve Jones og Paul Cook , der citerer en „flertalsregler“ Klausul i Sex Pistols ‚Band Medlemsaftale (BMA). Annonceret tilbage i april, pistol profiler stigningen af ​​de britiske punk forfædre ved hjælp af Jones ‚memoir ensom dreng: fortællinger fra en sexpistol som kildemateriale. Efter den oprindelige meddelelse fra FX slog Lydon Serien-ledet af TrainPotting Direktør Danny Boyle -Calling det „Den mest respektløse lort, jeg nogensinde har haft til at udholde“ og loves at bekæmpe produktionen i retten. Jones og Cook udstedte en erklæring efter High Court Dommer Sir Anthony Mann s afgørelse og siger, „Det bringer klarhed til vores beslutningstagning og opretholder bandmedlemmernes aftale om kollektive beslutningstagning. Det har ikke været en behagelig oplevelse, men vi mener, at det var nødvendigt at tillade os at gå videre og forhåbentlig arbejde sammen i fremtiden med bedre relationer. “ Lydon udstedte sin egen reaktion på det hersker, der angav, at han aldrig blev gjort opmærksom på detaljerne i BMA og har en „dybfilt og lidenskabelig modvilje mod at blive en“ fange „af et fjendtligt flertal,“ angiver i retten, at aftalen „Smykker af en slags slavearbejde.“ Jones og Cook, deres advokater, og dommeren var enige om, at der ikke var nogen mulig måde, at Lydon ikke kunne være blevet gjort opmærksom på flertalsreglerne. „Hr. Lydon skal have været fuldt oplyst om BMA og dens konsekvenser, „sagde Mann i hans hersker. „På sin side havde han en engelsk advokat, en amerikansk advokat og hans leder … Det er umuligt at tro, at han ikke vidste, hvad dens virkning var, og jeg afviser forslaget af ham, at han ikke rigtig vidste eller værdsætter dens virkning. “ I sidste ende brugte Mann Lydons egen ærbødighed til beskyttelse af kønspistolens arv mod ham og observerede, at hvis han var så forpligtet til at bevare bandets helligdom, ville han sikkert have betalt flittig opmærksomhed på BMA. „Det er meget sandsynligt, at selv om han ikke læste det selv, vil det være blevet forklaret for ham, og han vil have forstået dens virkninger,“ fortsatte Manns dom. „Den iboende sandsynlighed for, at det er styrket af sine egne beviser for hans bekymringer for at beskytte kønspistols arv … en mand med de bekymringer, som jeg accepterer, han havde, ville forvente at blive gjort til at forstå vigtige dokumenter, som han underskrev. Han ville ikke have været cavalier om det. “ pistol udbetales på fx næste år. [4/26/21]: Selvom punk rock revolutionen er lang bag ham, er det stadig surt, john lydon selvom Den 65-årige engelske sanger-tidligere kendt som Johnny Rotten i hans dage med de sexpistoler -is tager sigte på den kommende pistol Miniseries, som profiler de tidlige dage af de britiske punk lynstænger. I et nyligt interview med Sunday Times gik Lydon så langt som at kalde sit skildring i miniserierne, „den mest respektløse lort, jeg nogensinde har haft at udholde. Jeg mener, de gik til punktet at ansætte en skuespiller for at spille mig, men hvad arbejder skuespilleren på? Bestemt ikke min karakter. Det kan ikke gå andre steder [men domstolen]. “ Programmet – i øjeblikket i udvikling for fx af trainspotting direktør Danny Boyle -is baseret på sex pistoler guitarist Steve Jones ‚2016 memoir, ensom dreng: fortællinger fra en sexpistol . Den seks-delt serie er indstillet til Star Toby Wallace ( The Society , babyteeth ) som Jones, med Anson Boon ( 1917 ) som Johnny Rotten , Louis Partridge ( enola homes , paddington 2) Som Sid onde , Jacob Slater som Paul Cook , og Fabien Frankel som Glen Matlock < / strong>. Det begyndte efter sigende at filme i sidste måned uden premiere dato noteret. Relateret: Sex Pistols ‚Johnny Rotten angiveligt bidt på hans kønsorganer af lopper efter befriending egern I sit interview påpegede Lydon, at han og Boyle ikke er færdige fremmede. De to tidligere har arbejdet sammen på åbningsceremonien for OL 2012 London. „Undskyld, du tror, ​​du kan gøre det, som at gå over mig – det kommer ikke til at ske. Ikke uden en enorm, enorm fucking kamp, ​​“sagde Lydon. „Jeg er Johnny, du ved, og når du forstyrrer min virksomhed, vil du få den bitre ende af min virksomhed som følge heraf. Det er en skændsel. “ En talsmand for pistol fortalte søndag gange at Boyle kontaktede Lydon’s Management Company om serien, men „i sidste ende direkte kontakt blev afvist.“ Produktionsbilleder fra lokaliseringsklipper i London for pistoler Senest fremkaldte i den daglige mail . [H / t nme ]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...