Grateful Dead, Rhino annoncerer partnerskab med CODA-samlingen til arkivkoncerter

CODA-samlingen har annonceret et nyt partnerskab med taknemmelige døde og rhino for at levere streaming service med eksklusiv arkivindhold. Sammen med onsdagens meddelelse har Coda-samlingen udgivet en trailer, der fremhæver de kommende tilbud. Det oprindelige partnerskab lover at levere tre fuld længde taknemmelige døde viser fra bandets berømte æra af 1989-1991. OP FØRSTE FØRSTE 1989 SOMMER TOUR OPERYER OUT DANS AT Foxboro Stadium i Foxboro, MA. Tilgængelig for at streame for første gang nogensinde, viser showet de døde, der rammer en historisk sen karrierehøj som den ufattelige succes med „Touch of Gray“ og et næsten kvart århundrede af underjordisk status, der endelig brister igennem til mainstream og i stadioner. 2. juli 1989 hos Foxboro er tilgængelig nu for at streame via CODA-samlingen på Amazon Video . Den 8. september vil CODA-samlingen dele den taknemmelige døds 12. juli, 1989-koncert på RFK Stadium i Washington, DC 7/12/89-showet opstod på samme Storied 1989 sommertur, bare dage efter Foxboroåbneren. De døds stigende popularitet i den kulturelle mainstream havde tiltrukket et mediekirkus af uønsket opmærksomhed forud for showet, da mange politikere chastiserede bandet som intet mere end en rejsende tre-ring cirkus af dopers. Nevetherthess, skuffen står blandt de bedste af æra med inspirerede gengivelser af „Estimeret Profet> „Verdens øjne“ og Brent MyDland s episke fortælling om trafik s „Kære Mr. Fantasy“. Den sidste i den indledende serie af koncerter vil komme den 29. september med de taknemmelige døde bor på Giants Stadium 6/17/91 . Dette show finder de døde bevæbnet med gæstens keyboardist af Bruce Hornsby , da de rystede op med de første nogensinde „øjne af verden“ showåbner. Coda-samlingen blev lanceret tilbage i februar på Amazon-video og værter en kasse af levende musikindhold. Fra ikoniske dokumentarer til de seneste livestreams fra nugs.net og andre tjenester, har Coda-samlingen langsomt bygget en hvælving af levende musikindhold, som kun vil blive styrket af partnerskabet med den taknemmelige døde og rhino. Se en trailer, der fremhæver de nye udgivelser på CODA-samlingen, og klik her for at lære mere om tjenesten og se et komplet katalog. taknemmelig død på CODA-samlingen [VIDEO: CODA COLLECTION]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...