Husk babyen fra Nirvana’s ’nevermind‘ cover. Han er 22. føler sig gammel endnu?

Nå, hvis du vågner op uden ømme led i dag, var en god følelse, alt jeg måtte gøre, var at læse en overskrift om barnet, der prydet nirvana s nevermind Album blev 22 år gammel, for at få mig til at føle virkningerne af demens, arthritis, overgangsalderen (vent, jeg er en mand) og andre gamle mennesker lidelser. Jeg begyndte endda at lægge creme under mine øjne fra de tilsyneladende krage fødder, der øjeblikkeligt viste sig. Har det virkelig været 20 + år? Jeg husker at være alt grungy, iført plaid shirts og Jnco jeans – måde før befolkningen af ​​hipsters i Williamsburg gjorde (godt den plaid shirt del, i det mindste) …. ikke engang kan jeg ikke engang bære det Uden nogen tænker på, at jeg er en hipster (hvordan tør du), fuck dig meget! – Når nevermind kom ud. Jeg kan huske at komme hjem fra gymnasiet, sætte på MTV (når de stadig spillede musik) og se Kurt Loder annoncerer, at Kurt Cobain blev fundet død af et tilsyneladende, selvpåført haglgeværet sår. Det er vanvittigt, hvornår tiden flyver. Og nu blev denne lille fucker 22?!?! Jesus Kristus, jeg er ikke engang gift endnu, jeg har ikke nogen af ​​mine egne rugrats …. Hvor har alle årene gået? Ok, rolig ned; Stop med at freaking ud, mand. Beklager, jeg har lige set mit liv forbi for mine øjne. Anyway, Spencer Elden (babyen) blev for nylig 22 år gammel. Den fine kunststudent studerer nu på The Art Center College of Design i Pasadena, Californien, hvor hans far Rick lod hans spædbarnsøn synes som en model for et up-and-coming bands nye album i 1991. Han fortalte CNN : ‚Når jeg er introduceret, introducerer de mig som Nirvana baby. „Min far var en kunstner rigging specielle effekter for Hollywood. De gik til den lokale pool, kastede mig i vandet, og det var det. „Det var en ven-hjælpende-en-ven slags ting. ‚ [via den daglige mail]

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...