Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af „The Ballad of Ira Hayes“ i den seneste forhåndsvisning af den kommende Bjørns Sonic Tidsskrifter: Johnny Cash på Carousel Ballroom, 24. april 1968 . Tilgængelig for første gang den 29. oktober Via Owseley Stanley Foundation , fornye optegnelser / BMG , og runde poster , Det levende album fanger manden i sortens ydeevne på Haight Ashbury-stjeningen som tapet af OwSley „Bear“ Stanley III . En setlist Oddity for Cash’s Shows på det tidspunkt, „Ballad of Ira Hayes“ bærer langt mere betydningsfuld i forbindelse med hans 4/24/68 end blot en bust-out fra bagkataloget. Sangen, som fortæller historien om Pima IRA hayes , der rejste flag på Iwo Jima i 2. verdenskrig, uden tvivl resoneret med den shaggy ungdom i deltagelse i karrusellen . Ligesom IRA blev titusinder af disse unge og deres venner og slægtninge afsendt til krigen – denne gang i Vietnam – og de, der gjorde det tilbage, blev givet langt mindre end en helts velkommen og mange delte den indfødte amerikanske uheldige skæbne. Cashs 24. april Vis på karrusellen kom kun to uger forud for udgivelsen af ​​ på Folsom Fængsel , et af de mest varige levende albums af hele tiden. Ligesom på California Correctional Facility, Johnny Cash på Carousel Ballroom, 24. april 1968 finder landet sanger-songwriter, der forbinder med de kasserede og ofte skylige medlemmer af samfundet, hvilket giver en stemme til outcasts. Relateret: Lyt til en OwSley Stanley Recording af Johnny Cash Playing „Cocaine Blues“ på Carousel Ballroom [Audio] Showet selv blev registreret af taknemmelig død lyd mand og bosiddende lyd ingeniør på karrusellen, som var ejet af en enklave af San Francisco musikere, herunder medlemmer af de døde, Jefferson flyvemaskine , Quicksilver messenger service og meget mere. Den unikke blanding af showet sætter kontanter stemme udelukkende i den rigtige kanal med Tennessee tre til venstre. Owseley Stanley Foundation har anset sig „Sandsynligvis det nærmeste, hvad det rent faktisk lød som at være i publikum for en Johnny Cash Show i 1968.“ Vinyl og cd-kopier af udgivelsen har nye essays af Johnny og June Carter kontanter s søn John Carter Cash , Owesley Stanleys søn Starfinder Stanley , bob weir , og Dave skoler samt ny kunst ved Susan Archie og en reproduktion af originalen Carousel Ballroom koncert plakat af Steve Catron . Lyt til Johnny Cash Perform „Ballad i IRA Hayes“ Live på Carousel Ballroom den 24. april 1968 via afspilleren nedenfor eller på din foretrukne streaming platform og klik her for at bestille den kommende rate af bjørnens soniske tidsskrifter . Johnny Cash – „The Ballad of Ira Hayes“ – San Francisco, CA – 4/24/68 [Video: Johnny Cash]

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...

Flamingose ​​for at være vært for natlige Super Smash Bros. Turneringer på ‚Daymaker Tour‘

Flamingose ​​ Gear op for hans varmt forventede Daymaker Tour dette...