Lake Street Dive ’naturligvis‘ indgange New York’s Summersted i Central Park

Lake Street Dive returneres til sin gamle stomping grunde med en ny-look lineup og et album værd af nyt materiale på tirsdag for en præstation på Capital One City Parks Foundation s < Strong> Summersted på Rumsey Playfield i New Yorks berømte Central Park . Efter en åbning, der er indstillet af Young Upstart Zia Victoria , sanger / sangskriver / digter / banjoist / klarinetist Allison Russell var op ved siden af ​​showcase hendes poetiske, bevidste folk-jazz lyd sammen med en Ad-hoc Trio med larissa maestro (cello / vokal) og svaj vildt er mandy fer på elektrisk guitar. Lake Street Dive tog scenen, ligesom solen endelig dyppede bag horisonten og lanceret i forestillingen med selvfølgelig s „ved, at jeg ved“, som fremhævede en „god til at være hjemme“ nikke til nye York. Her i New York-Brooklyn, specielt LSD oprindeligt indledt på at nå sit mål om at gøre jazzy, klogt skriftlig popmusik til et bredt publikum. Bandets varme forbindelse til byen var tydelig i hele den udsolgte koncert, da dets voksende katalog holdt „hjembyen“ crowd sang tilsyneladende hvert ord. Relateret: Lake Street Dive Tilføjer Ny sommer / efterår Tur datoer til voksende tidsplan Bandet fortsatte med en vittig gammel favorit, „dårlige selvportrætter“, før de takkede NYC-folkemængden for at være „samarbejdsvillige“ med mødestedets nødvendige bevis for vaccinationspolitik. „Jeg er temmelig nervøs, hvilket føles godt,“ mused vokalist rachael pris før du byder bandets nye guitarist, James Cornelison , der erstattede grundlæggerne Mike „McDuck „Olson Da han elskværdig forlod bandets lineup tidligere i år. https://www.instagram.com/p/ctbdkljtggm/ Præstationen fortsatte med en række catchy melodier fra den nye rekord som „hypotetiske“ og „samme gamle nyheder“, sidstnævnte byder på vokal fra keyboardist Akie Bermiss og en nik til New Yorks nyudnævnte første kvindelige guvernør . „Ingen stopper dig nu“, Rachael Pris / Bridget Kearney Collab, der er skrevet til deres teenage selv, forudsat et andet følelsesmæssigt øjeblik før bandet greb akustiske instrumenter og samlet omkring en enkelt mikrofon for „Stop din græde“, „Føles som sidste gang“, og en NYC-passende „nabosang“ („Jeg kan høre mine naboer, der gør kærlighed ovenpå / jeg er bare tryna få lidt søvn i stueetagen“). Relateret: Marc Rebillet, DJ Premier, Brady Watt Bring SuperGroup til Summersted i Central Park [Billeder / Video] Senere, trommeslager Michael Calabrese skinnet på diskoteket „Red Light Kisses“, pris crooned væk på „sytten“, og publikum sang langs til koret harmonier for „du går ned glat“ før fanen -Favorite „Good Kisser“ lukkede den vigtigste del af sættet med vægt. Eschewing en Encore Break, bandet lukkede endelig aftenen med en sentimental en cappella „sarah“ og et eftertryk, lukkekød på The Beatles ‚“Lad mig ikke nede“. Herunder, tjek et udvalg af videoer og et galleri af billeder fra aftenen under høflighed af fotograf Andrew O’Brien . Lake Street Dive – „Fejl“ – 8/24/21 [Video: W42ST] Lake Street Dive – „nabo sang“ – 8/24/21 [Video: Anne deacetis] Lake Street Dive – „hypotetisk“ – 8/24/21 [Video: Pgdouce] Lake Street Dive | City Parks Summersted – Central Park | New York, NY | 8/24/21 | Billeder: Andrew O’Brien Allison Russell | City Parks Summersted – Central Park | New York, NY | 8/24/21 | Billeder: Andrew O’Brien

Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...

Flamingose ​​for at være vært for natlige Super Smash Bros. Turneringer på ‚Daymaker Tour‘

Flamingose ​​ Gear op for hans varmt forventede Daymaker Tour dette...