Phish Flytter Tahoe shows til kystlinje amfiteater på grund af farlige vildeforhold

Phish har meddelt en beredskabsplan for bandets planlagte shows på Lake Tahoe udendørs arena i Stateline, NV tirsdag den 31. august og onsdag den 1. september. På grund af de farlige forhold, der er forårsaget af brande i området, vil bandet i stedet spille to shows på shoreline amfiteater i bjergudsigt, ca på de samme datoer. Billetter til Lake Tahoe shows vil automatisk blive hædret på deres respektive dage på kystlinjen. Siddepladser på disse shows vil være generel adgang, og vil have forskellige gate gange (5:30 p.m. døre / 7:00 p.m. show). Fans Hvem købte billetter fra en autoriseret billet salgskanal (Ticketmaster, Phish billetter, CID eller Venue Websites) Du har indtil kl. 17.00. PT på lørdag den 28. august for at anmode om tilbagebetaling. Disse billetpartnere vil kontakte alle købere på torsdag med yderligere instruktioner. Billetter til de flyttede phish shows på Shoreline Amphitheater vil sælge på torsdag den 26. august kl. 12.00 p.m. PT via Ticketmaster. Vær sikker på at gennemgå Shoreline’s Covid-politikker, som omfatter påkrævet bevis for COVID-19 vaccination eller en nylig negativ test. Ifølge meddelelsen vil donationer til Waterwheel Foundation på disse shows gavne den Caldor Fire Fund El Dorado County Community Foundation og vilje blive matchet af bandet. Alle donationer til denne fond går direkte til dem, der påvirkes af branden. Mens det nye sted for 31. august og 1. september måtte flyttes langt nok væk for at være sikker fra wildfire-betingelserne, er strandlinjen stadig inden for slående afstand af Stateline-Google Maps siger, at du kan gøre det på lidt over fire timer. Plus, dette sætter phish tilbage på den berømte nordlige California skur for første gang siden 2015. Relateret: Tjek nogle sprudlende drone footage af Phish i Atlantic City [Video] Bandet indpakket for nylig det første ben af ​​sin 2021 sommertur. Den 14-date østlige U.S. Trek Made Stop i Rogers, AR; Pelham, AL; Alpharetta, GA (nat 1, nat 2); Nashville, TN (nat 1, nat 2); Noblesville, i (nat 1, nat 2, nat 3); Hershey, PA (nat 1, nat 2) og Atlantic City, NJ (nat 1, nat 2, nat 3). Næste op for Phish er en tre-nat kørsel på slugten i George Washington denne kommende fredag, lørdag og søndag den 27. august, 28. og 29. For en komplet liste over kommende phish tour datoer, hoved her. https://www.instagram.com/p/ctbxc-ygdtt/

Johnny Cash forbinder med modkulturen i OwSley Stanley Recording af „Ira Hayes“

Johnny Cash Udfører en historisk cyklisk version af "The Ballad of Ira...

Flamingose ​​frigiver langvarig debutstudioalbum, ‚Daymaker‘

Ever-stigende elektro-funk producent Flamingose ​​ har udgivet sit højt forventede debutstudioalbum, daymaker...

Flamingose ​​for at være vært for natlige Super Smash Bros. Turneringer på ‚Daymaker Tour‘

Flamingose ​​ Gear op for hans varmt forventede Daymaker Tour dette...