Beach Road Weekend julkistaa vuoden 2022 kokoonpanon: Beck, Wilco, The Avett Brothers, Khruangbin, Lisää

Beach Road Weekend palaa Veterans Memorial Parkiin Vineyard Havenissa, MA 26. – 28. elokuuta 2022, kokoonpanolla Beck , Wilco , The Avett Brothers , Khruangbin ja paljon muuta. Tämä on ensimmäinen täysimittainen Martha’s Vineyard -festivaalin kokoontuminen sitten vuoden 2019.

Myös Beach Road Weekend 2022 -tapahtumassa ovat Jason Isbell And The 400 Unit , Lord Huron , Billy Strings , Mt. Joy , Guster ja Dawes . Viikonloppuna nähdään lisää esityksiä: Aoife O’Donovan , Bahama , Brett Dennen , Bully , Salaattia , Lucy Dacus , Neal Francis , Sammy Rae & The Friends , Lapiot ja köysi , Kansallisreservi , Jeremie Albino ja paljon muuta julkistetaan.

„Olemme työskennelleet tämän kokoonpanon parissa viimeiset kaksi vuotta, rakentaneet suhteita ja ottaneet yhteyttä taiteilijoihin, joiden tiedämme pitävän yleisömme tanssimassa jaloillaan kolmen päivän ajan“, sanoi Adam Epstein Innovaatiotaide ja viihde , Beach Road Weekendin takana oleva ryhmä. „Tämä on suurin juhla, jonka saari on koskaan nähnyt, emmekä malta odottaa, että voimme jakaa tämän uskomattoman kokemuksen kaikkien kanssa.“

Aiheeseen liittyviä: Wilco -ongelmat Tallenna päivämäärä Solid Sound Festivalin paluulle MASS MoCassa vuonna 2022

Osallistujat näkevät myös lukuisia päivityksiä Beach Road Weekend -alueelle ensi vuonna, jotta parannetaan mantereen kävijöiden pääsyä. Lisäksi vastauksena fanien kommentteihin vuonna 2019 festivaali on poistanut varatut istuimet, jolloin pääsylippujen haltijat voivat kävellä suoraan lavan eteen.

Beach Road Weekend -lippujen ennakkomyynti alkaa tiistaina klo 12. ET festivaalin verkkosivuston kautta. Liput tulevat myyntiin suurelle yleisölle perjantaina.

""

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....