Dopapod julkistaa valtakunnallisen 2021 -syksyn kiertueen

Dopapod on julkistanut vuoden 2021 syksyn kiertueen, joka vie genren taivuttavan teoksen ympäri maata. Kiertue alkaa aiemmin julkistetulla kahden yön lenkillä Brooklyn Bowl issa 10. ja 11. syyskuuta ja kestää joulukuun puoliväliin.

Kuukauden tauon jälkeen Brooklyn Bowl -esitysten jälkeen – tämä on yksi ensimmäisistä keikoista tapahtumapaikan 8. syyskuuta avaamisen jälkeen – Dopapod noutaa Saratoga Springsissä, NY (10/20) aloittaakseen Koillis -juoksun. Ithacan, NY (10/21) kautta; Hartford, CT (10/22); Boston, MA (10/23); Portland, Maine (10/24); ja Buffalo, NY (10/27). Sitten bändi käynnistää Midwestern-vaelluksen kolmen yön lenkillä Columbusissa, OH (10/28–30), joka on kiertueen ainoa kolmen esityksen osasto.

Dopapod juhlii Halloweenia Grand Rapidsissa, MI, ennen kuin se kulkee Morgantown, WV (11/2); Indianapolis, IN (11/3); ja Chicago, IL (11/4). Sieltä bändi suuntautuu länteen Denveriin, jossa esitetään Twiddle -esitys Mission Ballroomissa (11/6). Dopapod palaa sitten vähitellen itään pysähtyen Omahassa, NE (11/9); Columbia, MO (11/10); ja Louisville, KY (11/11) ennen lyhyttä etelän kiertoajelua Tuscaloosa, AL (11/12); Atlanta, Georgia (11/13); ja Savannah, GA (11/14).

Kahden viikon tauon jälkeen Dopapod palaa takaisin pohjoiseen esityksiin Iowa Cityssä, IA (12/1); Paavali, MN (12/2); Milwaukee, WI (12/3); Madison, WI (12/4); Louis, MO (12/5); Ferndale, Michigan (12/7); Penn State, PA (12/8); kahden yön viettäminen Ardmore Music Hallissa (12/9, 12/10); Washington, DC (12/11); Richmond, VA (12/12); Charlotte, NC (12/15); Charleston, Etelä -Carolina (12/16); ja Asheville, NC (12/17) ennen lopullista käärimistä Nashville, TN (12/18).

Tämä on Dopapodin ensimmäinen täysimittainen kiertue viime vuoden maaliskuun pandemian alkaessa. Kun konsertit ovat vähitellen palanneet, bändi on esittänyt rajoitetun aikataulun podkonserteista ja -sarjoista viimeaikaisilla festivaaleilla, kuten The Peach Music Festival ja The Werk Out Music & Arts Festival .

Liput tulevalle Dopapod 2021 -kiertueelle tulevat myyntiin suurelle yleisölle perjantaina klo 10.00 paikallista aikaa. Taiteilijoiden ennakkomyynti on käytettävissä keskiviikosta alkaen klo 10.00 paikallisesti salasanalla „TIMIT“.

""

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....