Entinen Derek Trucks Bandin lyömäsoittaja Count M’Butu on kuollut

Entinen Derek Trucks Band -lyömäsoittaja Count M’Butu on kuollut. Harold L. Jonesin syntyneen muusikon kuolema vahvistettiin sunnuntaina iltapäivällä Tedeschi Trucks Band : n toimesta.

Jones syntyi Georgiassa vuonna 1945, mutta hänen musiikilliset harrastuksensa veivät hänet ympäri maailmaa ja takaisin. Jonesin musiikillinen odysseia alkoi muodostua hänen artistisivunsa Pearl Drums -verkkosivustolla, joka alkoi muotoutua vuonna 1976, kun hän opiskeli afrikkalaista historiaa ja musiikkia The Neighbourhood Arts Centerissä Atlantassa – hänet kutsuttiin Nigeriaan jatkamaan opintojaan.

Kun hän palasi Georgiaan, Jones valmistui afrikkalaisista opinnoista ja jatkoi musiikillista koulutustaan ​​ Santana -lääkärin Armando Peraza johdolla ennen uransa aloittamista julkisessa valossa vuonna 1979. Leikkaamisen jälkeen hampaat soittivat lyömäsoittimia lyhytikäisessä varieteeshow’ssa The Memphis Music Store , Jones lähti kiertueelle kaikkien kanssa Nancy Wilsonista aina George Clintoniin ja Parliament Funkadeliciin < /vahva>.

Aiheeseen liittyviä: Tedeschi Trucks esittää Layla -kappaleita Westville Music Bowlissa ”CBS This Morning” [Videot]

Jonesin Georgian juuret kääntyivät täyteen ympyrään 1980 -luvun lopulla, kun hän tapasi Atlantan otteluohjelman Kol. Bruce Hampton . Itse asiassa Hampton antoi Jonesille näyttämönimen kreivi M’Butu, kun he tapasivat ensimmäisen kerran, mikä vain lisäsi everstin myyttistä tarinaa, koska M’Butu oli perheen nimi, jonka kanssa Jones asui Nigeriassa – tosiasia Hampton ei voinut ei ehkä tiennyt.

Äskettäin kastettu kreivi M’Butu kiersi maata Hamptonin ja The Aquarium Rescue Unitin kanssa heidän hajoamisensa jälkeen vuonna 1995, jolloin hänestä tuli matkustavan H.O.R.D.E. Kiertue . Vuosien mittaan M’Butu jakoi lavan monien H.O.R.D.E. teot, jotka nousivat kansalliselle tasolle, kuten phish , laaja paniikki , blues -matkustaja ja paljon muuta.

Kreivi teki sooloesityksensä vuonna 2000 kauan odotetun See The Sun -sarjan myötä. Pian sen jälkeen M’Butu liittyi The Derek Trucks Bandiin, jossa hän esiintyi bändin tauolle vuonna 2010, kun Trucks siirtyi keskittymään hänen uuteen projektiinsa Tedeschi Trucks Bandin kanssa vaimonsa Susan Tedeschi kanssa.

Harold Jones jättää vaimonsa ja musiikkikumppaninsa Graciela Lopezin taakse.

https://www.instagram.com/p/CRwgBWmrzOt/

[H/T Helmirummut ]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....