FloydFest kokoaa hanhen, Turkuaz ”Pysy valossa”, lisää Blue Ridge Mountainsissa toisena päivänä

Sijaitsee Blue Ridge -vuoren kukkuloilla FloydFest . Sen sijaan, että kunnioittaisimme Pink Floydia , vuosittainen musiikkifestivaali – joka järjestetään nyt kahden vuosikymmenen kokoontumisia – kunnioittaa sen sijaan kotikaupunkiaan Floydia, VA. Kaikkialla maassa matkailijat ympäri maata nousevat luonnonkauniille Blue Ridge Parkwaylle imeäkseen luonnon elementtejä, jotka löytyvät vain vuoren huipulta.

FloydFestin viiden yön maratonin toisen päivän aikana energiset osallistujat odottivat pitkän päivän kokoonpanoa odotetulla kahden tunnin ajanjaksolla Goose , joka alkaa kello 23.00. Siihen asti oli kuitenkin paljon tekemistä, koska Travers Brothership toivotti lämpimän Asheville -vastaanoton kaikille, jotka jatkuvasti kaatoivat festivaalialueelle klo 15.30. Väkevät alkoholit olivat melkein yhtä korkeita kuin aurinko sinä päivänä, koska minimaalinen pilvipeitto ja alhainen kosteus tekivät idyllisen ulkokonserttikokemuksen.

Travers Brothership esitteli bändin monipuolisuuden iltapäivän setillä, joka oli täynnä ylenpalttista päivätoimintoa, joka oli silti täynnä bändin luontaista myöhäisillan happo-blues-energiaa. Sisältää blues-funk-sovituksen Bob Dylan : n kappaleesta (Don’t Think Twice) It’s Alright ja Jimi Hendrix : n konekivääri , FloydFestin toinen päivä oli virallisesti käynnissä.

Musiikin lisäksi perjantai FloydFestillä tarjosi faneille ainutlaatuisen mahdollisuuden paneelikeskustelussa, jossa olivat mukana entiset Talking Heads -jäsenet Jerry Harrison ja Adrian Belew sekä Turkuaz : n Dave Brandwein . Vaikka aikataulussa näytettiin virallisesti aihe „Rockin kulttuuri“, Rolling Stone : n moderaattori Garrett Woodward ei halunnut antaa Belewille ja Harrisonille runsaasti aikaa muistella. tallennus Remain In Light – jonka molemmat esiintyisivät Turkuazin kanssa myöhemmin samana iltana.

Päiväkokoonpano tarjosi paljon koulutusta, kun Lähi-idän scifi-prog-rokkarit Harkitse lähdettä pitivät oman mestarikurssinsa. Ryhmän syvää sukellusta ainutlaatuiseen musiikilliseen identiteettiin seuraa myöhemmin illalla hybridisarja, joka yhdisti akustiset ja sähköiset elementit.

Kun aurinko alkoi nousta Blue Ridge -vuorten yläpuolelle, FloydFest toivotti tervetulleeksi Virginian syntyperäisen poikansa Keller Williamsin Keller & The Keels -sarjan, jossa oli tasosilppuri Larry Keel ja hänen vaimonsa Jenny basso. Päiväsaikaan heikkenevä auringonvalo oli ihanteellinen ympäristö Kellerin iloisille äänille, kun hän ja Keels tutkivat alkuperäiskansojen vuoristomusiikkia yhdessä parittomien kansien kanssa, mukaan lukien Weezerin „Island In The Sun“.

Toinen lyhyt tunnin mittainen hengähdystauko iltatunteihin johti illan suurimpaan aikataulukonfliktiin, kun jamgrassin esi-isät Jäljellä oleva lohi nousivat lavalle samaan aikaan kuin hybridi harkitse lähdettä. Festivaalin osallistujat voivat tehdä mitä tahansa suunnitelmia etukäteen ennen kuin he yrittävät tuoda järjestystä kaoottiseen 12 tunnin musiikkivaiheeseen, mutta kun on aika astua festivaalialueelle, olemme-kaikki-alttiina tunnelmille. ja tänä päivänä värit vaativat hybridiä Harkitse lähdesarjaa.

Vaikka sitä laskutettiin hybridisarjana, katsokaa, että lähde tuhlasi vähän aikaa siirtyessään perinteisistä akustisista soittimista sähköympäristöön, koska myös ne joutuivat väkijoukosta lähtevien värähtelyjen kohteeksi. Devil’s Backbone Brewing Co. Throwdown -teltan pyhäkön alta osallistujat jyrsivät ruohon pölyksi, kun Consider the Source -progressiivinen kallio rohkaisi aivan eri tyyppiseen jalkojen polkemiseen verrattuna huutamiseen ja huutamiseen jäljelle jääneestä lohesta vain 100 metrin päässä.

Seuraavaksi tuli Turkuazin odotettu yhteistyösarja Jerry Harrisonin ja Adrian Belewin kanssa Talking Headsin vuoden 1980 jalokivestä Remain In Light . Riippumatta siitä, olitko etukäteen Harkitse lähdettä tai Jäljellä olevaa lohta, olimme kaikki vallassa suuressa taajuuskorjaimessa, joka oli Turkuazin mammuttitanssijuhla, kunnioittaen uuden aallon pioneereja uuden aallon edelläkävijöiden kanssa.

Jälleen kerran parhaiten suunnitellut suunnitelmat tulivat turhiksi, koska Turkuazin tarttuvat rytmit riittivät aiheuttamaan väliaikaisen muistinmenetyksen, joten voimakas voit unohtaa funkin heittämisen, joka oli alkanut, kun Butcher Brown otti Throwdown-teltan. Vasta Goose oli 15 minuutin kuluttua Hill Holler -näyttelystä, ja tämä kirjailija muisti mennä itse katsomaan setin, jonka hän oli kertonut kaikille koko päivän tapaamilleen katsomaan. Vaikka saamani lyhyt katkelma ei läheskään riittänyt tyydyttämään kuolematonta funkinhimoani, se riitti pitämään minut kiinni, kunnes tapaamme jälleen.

Päätapahtuma saapui vihdoin, kun Goose nousi lavalle ennen Hill Hollerin lavalle laskeutunutta kaltevaa yleisöä. Aloittaessaan 18 minuutin hitaan version ”All I Need” -bändistä, bändi osoitti täydellisesti tietävänsä, että sillä oli meitä 120 vakaata minuuttia, eikä Goose aikonut kiirehtiä mitään. Tästä huolimatta tämä otsikkoesitys otti klassisesti aggressiivisemman kovan tyypin I hillojen muodon, joka ajoi bändin FloydFest-lavalle.

Pitkä improvisaatio tapahtui täydellä voimalla perjantai-iltana/lauantaiaamuna, kun kitaristi Rick Mitarotonda johti rauhallista kävelyä Grateful Dead : n „Mississippi Half-Step Uptown Toodleloo“ -elokuvan läpi. yhtä rento „Slow Ready“. Toisen 18 minuutin hillon mukana tuli ”The Empress Of Organos”, jota seurasivat samanpituiset ”Mahuvan” ja “This Old Sea”. Bändi ja yleisö ansaitsivat vihdoin ansaitun tauon, kun Jon ”Coach” Lombardi esitteli cupcakeja basisti Trevor Weeksille 32. syntymäpäivänään. Juhlat jatkuivat, kun ”Jive I” antoi tilaa ”Jive Lee” -kappaleelle, jotta single -esitys saatiin päätökseen.

Yksi FloydFestin sijainnin monista eduista on naapureiden puute, mikä jättää hieman liikkumavaraa pääesiintyjälle tarjotakseen lisättyä kuppikakkua. Hanhi hyödynsi tätä kohteliaisuutta täysipainoisesti tarjoamalla ”Arcadian” sulkeakseen otsikkoesityksen.

Täysi esitysääni Goose -päällyspaketista FloydFestiltä perjantaina on saatavana kapenevan Moriclen ansiosta. Vieritä alas nähdäksesi pari valokuvagalleriaa torstaina ja perjantaina FloydFestillä valokuvaajan Daniel Ojeda ystävällisyydellä.

Hanhi – ”Tämä vanha meri” – Floyd, VA – 23.7.21

[Video: Hanhi]

Hanhi – FloydFest – Floyd, VA – 23.7.21

FloydFest | Blue Ridge Mountains | Floyd, VA | 22.7.21 | Kuvat: Daniel Ojeda

 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""

FloydFest | Blue Ridge Mountains | Floyd, VA | 23.7.21 | Kuvat: Daniel Ojeda

 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""
 • ""

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....