Lyhyt historia Mick Jaggerista Rolling Stones Singerin 78 -vuotissyntymäpäivän kunniaksi

The Rolling Stones -laulaja ja elävä rock -ikoni Mick Jagger täyttää tänään 78 vuotta, ja mies, joka on viettänyt yli viisi vuosikymmentä bändin nonstop -seikkailussa, ei näytä olevan hidastaa lähiaikoina.

Jagger on elänyt tarpeeksi kauan ja riittävän hyvin todistaakseen olevansa väärässä ja lopulta huomannut, että vaikeimmat ja eteeriset käsitteet, tyytyväisyys , mutta se ei aina ollut näin. Jagger syntyi nöyrille vanhemmille sodan aikana Kentissä, Englannissa vuonna 1943. Hänen isänsä oli opettaja, koska hänen isänsä Basil “Joe” Jagger oli ollut ennen häntä, ja odotettiin, että nuorin Jagger seurasi heidän jalanjälkiään. Tiukan äidin kanssa Mick pääsi pois kotoa niin nopeasti kuin pystyi ja lopulta törmäsi yliopistossa kauan kaipaamaan entiseen luokkatoveriinsa ja ystäväänsä Keith Richardsiin . Jaggerin elämä ei olisi koskaan entisellään.

Vuonna 1961 ystävät muuttivat yhteen asuntoon Lontoon Chelsean kaupunginosassa ja muodostivat The Glimmer Twins . Jagger vastasi kutsuun esiintyä ja jätti taloustieteen opintonsa liittyäkseen bändiin, josta tuli lopulta The Rolling Stones. Hänen yhdistyneensä englanninkielisiin fraaseihin yrittäessään jäljitellä blues -sankareidensa eteläisiä piirteitä johti erottuvaan nenän sävyyn, joka kaikella voimallaan liikuttaessaan voisi siirtää vuoria ja leikata rock -bändin törmäyksen ja huudon täydellä kallistustilalla . Ryhmänä he olivat varmasti enemmän napittuna varhaisvuosinaan.

Vieritä alaspäin kuunnellaksesi bändin suorittavan ”Come On” -version varhaisen version, joka on tallennettu livenä BBC : lle 26. lokakuuta 1963.

The Rolling Stones – „Tule“ – 26.10.63

[Video: The Rolling Stones]

Heidän live -esityksensä saivat nopeasti Jaggerin ja The Rolling Stonesin pop -kaavion sensaatiot. He ja heidän brittiläiset aikalaisensa, mukaan lukien heidän oletetut kilpailijansa The Beatles , valmistautuivat brittiläiseen hyökkäykseen Amerikkaan. Rolling Stones löysi suuren yleisön bluesille, rockille ja pop -musiikille suosittujen amerikkalaisten varieteiden, kuten Ed Sullivanin ja Mike Douglasin isännöimien esiintymisten ansiosta.

Käy muutama mieleenpainuvampi Yhdysvaltain TV -esiintyminen alla:

The Rolling Stones – „Not Fade Away“ – Dean Martin Show (1964)

[Video: Brian Jones]

The Rolling Stones – „(I Can’t Get No) Satisfaction“ – Ed Sullivan Show (1966)

[Video: Ed Sullivan Show]

Kun 1960 -luku siirtyi 70 -luvulle, Mick Jaggerilla ja The Rolling Stonesilla oli maailmanlaajuinen fanipohja, kun he tulivat kulta -aikaan. Sen jälkeen, kun he puhalsivat avoimeen psykedeeliin Heidän saatanallisten majesteettiensa pyynnöstä (1967), saivat kielteiset reaktiot, bändi vastasi merkkijonolla kriittisimmistä ja kaupallisesti menestyneimmistä teoksistaan, mukaan lukien Beggars Banquet (1968), Let It Bleed (1969), Sticky Fingers (1971) ja Exile On Main Street (1972), jotka yhdessä energisten live-esitystensä kanssa vahvistivat mainettaan yhtenä maailman suurimmista rock-yhtyeistä.

Katso muutamia heidän klassisimpia kappaleitaan livenä ja raakana alla:

The Rolling Stones – „Street Fighting Man“ (1969)

[Video: Trog26]

The Rolling Stones – Gimme Shelter (1969)

[Video: rinirioz]

The Rolling Stones – „Brown Sugar“ (1971)

[Video: Circus Magazine]

The Rolling Stones – „Tumbling Dice“ (1972)

[Video: Woogie The Cat]

Tiedotusvälineissä kerrottiin paljon The Rolling Stonesin ja The Beatlesin välisestä ystävällisestä kilpailusta. Mick oli aina leikkisä siitä lehdistössä, mutta hänen täytyi varmasti tuntea, että riita oli ratkaistu, kun The Beatles kulki omia teitään ja hän ja hänen toverinsa jatkoivat ja tuottivat koko vuosikymmenen ajan rokkaavaa ja asiaankuuluvaa musiikkia. Vaikka heidän tyylinsä muuttuisi musiikillisesti vuosien varrella sisällyttämäänkseen uudempaa tekniikkaa ja muuttuvia makuja, Jaggerin karisma on pysynyt muuttumattomana Isä Aika. Katso bändin mieleenpainuvimmat esitykset 1970- ja 1980 -luvuilta alta:

The Rolling Stones – „Angie“

[Video: The Rolling Stones]

The Rolling Stones – ”Se on vain rock’ n ’roll (mutta pidän siitä)”

[Video: The Rolling Stones]

The Rolling Stones – ”Aloita minut”

[Video: Ronald Rock]

Hyvää syntymäpäivää, Mick!

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....