Phish hoitaa MPP: n unohtumattomalle ”Tweezerfestille” tänä vuonna vuonna ’14

Näyttää siltä, ​​että joka kesä Phish -kiertueella on tuo show , jossa kaikki osallistujat voivat ylpeillä, ja kaikki, jotka eivät ole paikalla, kertovat, miksi he jäivät väliin. Vuonna 2014 tämä esitys tuli kahden yön juoksun toisena yönä kuuluisalla Merriweather Post Pavilionilla . Ohjelmassa esiteltiin Phishin kutomista sisään ja ulos „Tweezeristä“ toisen sarjan aikana, ja hienoja rintakuvia matkan varrella, Tweezerfestille, joka olisi tehnyt „Bomb Factory Tweezerin“ ylpeäksi.

Ensimmäinen setti ei myöskään ole löysä, sillä bändi avasi kappaleen “Fee” ja soitti ”The Curtain With”, “Saw It Again”> ”Fuego”, “You Enjoy Myself” ja monia muita klassikoita. Tietysti tämä on toinen sarja, josta keskustellaan-ja hyvästä syystä-kun bändi avasi ”Wilsonin” kanssa ennen vuorottelua ”Tweezer”: n ja “Back On The Trainin” välillä. ”Odottavan koko yön” jälkeen bändi murtautui suureksi ”Freeksi”, joka itse jumittui jälleen ”Tweezeriksi”! Tämä sekoittui „yksinkertaiseksi“, takaisin „pinsetiksi“ ja sitten taas „ilmaiseksi“.

Setti ei ollut ohi, sillä bändi meni kappaleisiin ”Catapult”, “Slave To The Traffic Light”, “Down With Disease” ja “NICU” ennen jam -istuntoa, joka johti heidät Trey Anastasio -pyydetty, kielellä poskessa versio „Jennifer Dances“. Vaikka Jon Fishman kamppaili sanoitusten kanssa, hetki oli puhdasta phish -typeryyttä. Bändi lopetti setin kauan kadonneella Joy -musiikilla ”I Been Around”. Luonnollisesti „Boogie On Reggae Woman“ -kierroksen avausjakson jälkeen esitys päättyi – arvasit sen – „Pinsetin uudistus“.

Katso alta bändin julkaisema ”I Been Around” -leike, ääni ”You Enjoy Myself”, joka sulki ensimmäisen sarjan, ja fanien ottama video ”Tweeprise” -lisäosasta:

Phish – ”I Been Around” – 27.7.14

[Video: LivePhish]

Phish – “You Enjoy Myself” – 27.7.14

[Video: deadphishpanthers76]

Phish – „Pinsetin uudistus“ – 27.7.14

[Video: Jeremy Nimtz]

Sarja 2: Wilson> Pinsetti -> Takaisin junassa -> Pinsetti -> Takaisin junassa -> Pinsetti> Odottaa koko yön, ilmainen -> Pinsetti -> Yksinkertaista -> Pinsetti -> Ilmainen> Katapultti> Liikennevalon orja -> Taudin kanssa -> NICU -> Hillo -> Nosta pääsi ylös -> Jennifer tanssii -> Pidä pääsi pystyssä, olen ollut ympärillä

Encore: Boogie On Reggae Woman> Pinsetin yllätys

Kiusaa:
· Salama, Takaisin junaan, Manteca, Paineessa, Pinsetti, Jennifer Dances ja Magilla

Huomautuksia: Tämä esitys oli webcast -lähetys LivePhishin kautta. YEM sisälsi Flash Light -teasuja ja esitteli Treyn heiluttaen megafoniaan ja käyttämällä sen sireenia. Ensimmäinen pinsetti sisälsi Back on the Train -kiusauksen Fishiltä. Kolmas pinsetti sisälsi Page -kiusaamisen Mantecaa. Yksinkertainen sisälsi Magilla -kiusan sivulta. Catapultia soitettiin ensimmäistä kertaa 14. elokuuta 2009 jälkeen (206 esitystä). DWD oli keskeneräinen. NICU sisälsi paineen alaista kiusaa. Pinsettiä kiusattiin ensimmäisen HYHUn ja I Been Aroundin jälkeen. Jennifer Dances esitettiin Treyn pyynnöstä ensimmäistä kertaa 17. joulukuuta 1999 jälkeen (352 esitystä), ja siinä esiintyi Fish, joka yritti laulaa kappaleen, mutta ei tiennyt sanoitusta, ja sitä lainattiin toisen HYHU: n lopussa. I Been Around soitettiin viimeksi 16. lokakuuta 2010 (149 keikkaa) ja bändin kävellessä lavalta synkronoituna.

[Julkaistu alun perin 27. heinäkuuta 2016]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....