Béla Fleck Esikatselut Uusi albumi ”My Bluegrass Heart” ”Charm School” Ft. Billy Strings, Chris Thile

Béla Fleck illa on yksityiskohtaiset suunnitelmat uudesta LP: stä, My Bluegrass Heart , ja jakoi esikatselun rönsyilevän kahdeksan minuutin singlen ”Charm School” kanssa ”Mukana Billy Strings ja Chris Thile . Fleckin ensimmäinen bluegrass -LP yli 20 vuoteen julkaistaan ​​10. syyskuuta Renew Recordsin / BMG : n kautta.

”Charm School” sai ensi -iltansa keskiviikkona, ja rehtori Fleck opastaa kahden hänen hurskaimman ja tunnetuimman oppilaansa Strings- ja Thile -oppilaiden oppituntisuunnitelmaa. Instrumentaalinen raita kulkee rajan välillä, joka kuulostaa improvisoidulta etukuistin jam-istunnolta ja säilyttää samalla hyvin järjestetyn musiikkikappaleen jäykkyyden.

Fleck sanoi kappaleesta lausunnossaan, että ”” Charm School ”aloitti banjo -virityksellä C: ssä käyttäen paljon harmonisia. ‚C haittaa.‘ Ymmärrätkö? Tietyllä tavalla se on levyn villein ja häiritsevin kappale, mutta silti erittäin melodinen ja järjestetty. Minusta tämä oli täydellinen väline tälle bändille ja täydellinen bändi tälle kappaleelle. Ja kun ajattelet meitä musikaaleja koiria, joiden täytyy joskus tulla hulluksi, mutta jotka elävät maailmassa, jossa meidän odotetaan noudattavan sääntöjä, ehkä se on myös täydellinen otsikko. ”

Jousien ja Thilen lisäksi My Bluegrass Heart issa on todellinen kuka kuka bluegrass -muusikoista. 19 kappaleen tarjontaan kuuluu sisältöjä Sam Bush , David Grisman , Sierra Hull , Molly Tuttle , Michael Cleveland , Jerry Douglas ja paljon muuta. Fleck on omistanut albumin Tony Rice : lle ja Chick Corealle , kahdelle hänen äskettäin kuolleesta musiikillisesta yhteistyökumppanistaan. Fleckin uuden albumin nimi viittaa Corean klassiseen, vuoden 1976 LP: hen My Spanish Heart .

„Mielestäni Béla Fleck on yksi kaikkien aikojen tärkeimmistä muusikoista“, Strings lisäsi. ”Hän siltaa kuilun bluegrassin, klassisen, jazzin, maailmanmusiikin ja kaiken siltä väliltä. Näyttää siltä, ​​ettei ole mitään rajaa sille, mitä hän voi saavuttaa banjolla. ”

Aiheeseen liittyviä: Billy Strings, Béla Fleck tekevät yhteistyötä Balderdashissa AmericanaFest 2019: ssä [Katso]

Kuuntele Béla Fleckin ”Charm School”, jossa esiintyvät Chris Thile ja Billy Strings-sekä Stringsin bändikaveri Royal Masat bassoilla-alta tai haluamastasi suoratoistoalustasta ja tilaa tästä ennakkotilaus Oma Bluegrass Heart . Vieritä alas nähdäksesi koko kappalelistan ja albumin kuvitus. Fleck lähtee pitkälle kiertueelle uuden albumin tueksi, ja siinä on kiertäviä muusikoita. Käy hänen verkkosivuillaan saadaksesi täydellisen luettelon päivämääristä.

Béla Fleck (s. Billy Strings, Chris Thile) – ”Charm School”

[Video: Béla Fleck]

My Bluegrass Heart Kappalelista

Levy 1

Vertigo, jossa esiintyvät Sam Bush, Stuart Duncan, Edgar Meyer ja Bryan Sutton
Old North Woods
Liukas ankerias, mukana Billy Strings ja Chris Thile
Hug Point, jossa esiintyvät Sierra Hull ja Molly Tuttle
Boulderdash, jossa esiintyvät Tony Trischka ja Noam Pikelny
Meidän pieni salaisuutemme
Round Rock, jossa esiintyvät Michael Cleveland ja Jerry Douglas
Baptist Pumpkin Farm
Charm School, jossa esiintyvät Billy Strings ja Chris Thile

Levy 2

Strider, jossa esiintyvät Sierra Hull ja Molly Tuttle
Tämä vanha tie, jossa esiintyvät David Grisman ja Billy Strings
Me kanoja
Happamat rypäleet
Hunky Dory
Lonkeron lohikäärme (Revenge of the), mukana Billy Strings
Bum’s Rush, jossa esiintyvät Sam Bush, Billy Contreras, Jerry Douglas, Edgar Meyer ja Bryan Sutton
Metsästäjän kuu
Wheels Up, mukana Sierra Hull ja Molly Tuttle
Psalmi 136, Chris Thile

Näytä kappalelista

""

[H/T Rolling Stone ]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....