Bob Weir & Wolf Bros liittyi Ramblinin Jack Elliottiin Berkeleyn kreikkalaisessa teatterissa

Bob Weir palasi kauan odotetuksi Berkeleyn Kreikkalaiseen teatteriin lauantaina konserttiin Wolf Bros. kanssa. Ohjelmassa oli yllätysvieras. Ramblinin Jack Elliottista sekä Weirin RatDog -luettelosta.

Weir aloitti ”Not Fade Away” -elokuvan ja viittasi välittömästi verhottuun Grateful Dead -historiaan, koska se oli juuri siinä vaiheessa, jossa Deadhead -perinne syntyi. Kun kuolleet soittivat kreikkalaista teatteria 13.5.83, he päättivät toisen erän “Not Fade Away” -elokuvalla, jolloin Kalifornian Deadheads -raivoisa yleisö piti tahdin läpi koko encore -tauon. Siitä lähtien yleisölle syntyi perinne jatkaa ikonista rytmiä, kunnes bändi palasi lavalle, ja huipentui 80 000 fanin taputukseen Soldier Field -tapahtumassa viimeisen Fare Thee Wellin aikana esitys vuonna 2015.

Bob Weir & Wolf Bros – “Ei haalistu pois”> „Cassidy“ – Berkeley, Kalifornia – 24.7.21

[Video: Relix]

The Wolf Pack -kieliosion rinnalla – koostuu puupuhallinasiantuntijasta Sheldon Brownista , viulistista Mads Tolling , pasuunamusiikki Adam Theis , trumpetti Brian Swiss ja sellisti Alex Kelly – Weir ja hänen Bros -basisti Don Was , rumpali Jay Lane , kosketinsoittaja Jeff Chimenti ja pedaaliteräspelaaja Greg Leisz tekivät „Cassidyn“ läpi ennen kuin Weir sukelsi uudelleen historiankirjoihin kappaleella „Hän sanoo“.

Aiheeseen liittyviä: Don Was: On Space, Fearlessness, & Returning to Live Music [Haastattelu]

RatDog -laulukirjan jäänne, Weir ei ollut esittänyt sävelmää julkisesti 7.7.2014 jälkeen, mikä merkitsi kappaleen Wolf Bros. -debyyttiä. Wolf -paketti lähti hetkeksi juhlalliselle „Friend Of The Devilille“ ennen kuin palasi „Black Throated Wind“ -tapahtumaan, mutta lähti jälleen „Tennessee Jediin“. Toinen yllätys tuli, kun laulaja Ramblinin Jack Elliott pyysi lavalla tarjoamaan apuaan ”Mule Skinner Blues” -kappaleessa. Elliotin lähdön jälkeen The Wolf Pack palasi lopettamaan ensimmäisen sarjan „Weather Report Suite“ -elokuvalla „Let It Grow“.

Bob Weir & Wolf Bros ja Ramblinin Jack Elliott – „Mule Skinner Blues“ – Berkeley, Kalifornia – 24.7.21

[Video: The 11]

Bob Weir ja Wolf Bros. palasivat toiseen erään, ja he aloittivat yksinäisyytensä kappaleella ”Voitat uudelleen”, ennen kuin The Wolf Pack tuli takaisin ja asettui pitkäksi aikaa. Hurjan raskas toinen erä siirtyi vaihteeseen ”Scarlet Begonias” kanssa, joka aloitti ”Playing In The Band” -voileivän ”Uncle John’s Bandiksi” ennen ”Playing” -toistoa. Wolf Pack ei väistynyt, kun Weir laski esittelyn reggae-infusoidulle Oodille Golden State, „Estimated Prophet“.

Bob Weir & Wolf Bros – „Voitat uudelleen“, „Scarlet Begonias“ – Berkeley, Kalifornia – 24.7.21

[Video: Relix]

Rumpali Jay Lane otti esityksen huippuunsa „The Other One“ -rytmin rytmillä, ennen kuin Weir hidasti asioita hieman heijastavalla „Standing On The Moonilla“ ilman Wolf Packia. Koko yhtye kokoontui sitten viimeiseen rokkariin sopivalla ”One More Saturday Night” -tapahtumalla.

Bob Weir & Wolf Bros – „Standing On The Moon“ – Berkeley, Kalifornia – 24.7.21

[Video: Ed Congdon]

Palattuaan lavalle Weir, Wolf Bros ja The Wolf Pack tarjosivat rauhallisen „Ripple“ ennen kuin tuovat talon alas samalla „Not Fade Away“: lla, joka aloitti show’n.

Aseta yksi: Ei haalistu [1]> Cassidy [1], Hän sanoo [1] [2], Friend Of The Devil, Black Throated Wind [1], Tennessee Jed, Mule Skinner Blues [3], Weather Report Suite [1]> Anna sen kasvaa [1]

Setti kaksi: Voitat uudelleen, Scarlet Begonias [1]> Bändissä soittaminen [1]> Setä John’s Band [1]> Bändissä soittaminen [1], arvioitu profeetta [1]> Toinen [1]> Kuussa, vielä yksi lauantai -ilta [1]

Encore: aaltoilu [1], ei haalistu [1]

[1] w/ Wolf Pack

[2] Wolf Pack -debyytti, LTP, Weir 11.7.14

[3] Ramblin Jack Elliottin kanssa

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....