Brooklyn elää ja paljastaa vuoden 2021 kokoonpanon ja aikataulun

Brooklyn Comes Alive palaa tänä sunnuntaina 26. syyskuuta koko päivän elävää musiikkia ja yhteistyötä varten laajaan Brooklyn Mirage -tapahtumaan. Aiemmin näkemättömien bändien ja yhteistyön lisäksi pitkäaikaisen tapahtuman ytimessä Brooklyn Comes Alive 2021 sisältää pääesityksiä useilla kansallisesti kiertävillä teoksilla.

Brooklyn Comes Alive -sarjan syyskuun 2021 iteroinnissa esitetään täysi kahden sarjan esitys The Disco Biscuits -esityksen lisäksi The Motet : n ainutlaatuinen esitys erikoisvieraiden kanssa < vahva> Jeremy Schon (kitara, Pigeons Playing Ping Pong), Shira Elias (laulu, Turkuaz) ja Eric “Benny” Bloom (trumpetti, salaatti) .

Vuoden 2021 kokoonpanon täydentää raskaiden BCA-veteraanien miehistö, mukaan lukien avantgarde-jazz-trion Joe Russo , John Medeski ensimmäinen live-esitys. ja Dave Harrington ; täysi live-esitys ja ajoittaiset DJ-setit nopeasti nousevalta NYC: n alkuperäiseltä basistilta/bändijohtajalta Karina Rykman ; ja electro-soul-tanssibileet ainutlaatuisella Break Science Live Band -kokoonpanolla.

Aiheeseen liittyviä: Motet rekrytoi Turkuazia, salaattia, kyyhkysiä pelaamassa pingispongin jäseniä Brooklynissa elää 2021

Vaikka nämä ovat The Disco Biscuitsin ja The Motetin ensimmäiset viralliset Brooklyn Comes Alive -esitykset, kahden rakastetun bändin jäsenet ovat olleet osa ainutlaatuisen festivaalin kangasta sen perustamisesta lähtien vuonna 2015. Motet -näppäimistö Joey Porter esimerkiksi käytti Brooklyn Comes Alive 2018 -tapahtumaa käynnistääkseen Steely Dan -kunnianosoituksen, josta on sittemmin tullut myöhäisillan katkottua New Orleansissa Jazz Festin aikana. Disco Biscuitsin basisti Marc Brownstein ja kosketinsoittaja Aron Magner ovat esiintyneet jokaisessa henkilökohtaisessa Comes Alive -tapahtumassa-DJ-setistä [Br] eaking [ Bi] haastaa vuonna 2016 lukuisiin muihin silmiinpistäviin yhteistyöhön vuosien varrella.

https://www.instagram.com/p/CUFd_ICt_Ph/

Brooklyn Comes Aliven vuoden 2020 iterointi pidettiin alun perin viime maaliskuussa, joten se on yksi ensimmäisistä suurista tapahtumista, jotka on pakko siirtää COVID-19-tilanteen vuoksi. Vuonna 2021 Brooklyn Comes Alive siirtyy sen sijaan alun perin suunnitellun kaksivaiheisen sisätilojen käyttöön Avant Gardnerissa muuttamaan ulos viihdyttämään viihdekeskuksen Brooklyn Mirage -tilaa. Ympäröivien, ikivihreiden kasvien reunustamien seinien ja kiehtovan videoprojisoinnin ympäröimä, tämä laaja ulkoilmapaikka tarjoaa enemmän tilaa tanssia varten, kun taas yksivaiheinen formaatti varmistaa, että fanit saavat kiinni joka päivä soitetusta musiikista.

Aiheeseen liittyviä: Brooklyn elää 2021: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

PÄIVITYS 14.9.21: SiriusXM -isäntä Ari Fink on myös ilmoittanut palaavansa Brooklyn Comes Alive 2021: n isäntänä 26. syyskuuta Brooklyn Mirageen. Tapahtuma edellyttää myös todisteita täydestä COVID-19-rokotuksesta tai negatiivisesta testistä 72 tunnin kuluessa. Lisätietoja Brooklyn Comes Aliven rokotus-/testauskäytännöstä saat napsauttamalla tätä.

Lisätietoja lipunmyynnistä ja lisätietoja Brooklynista tulee elossa sunnuntaina 26. syyskuuta 2021 Brooklyn Mirage -palvelussa, pääset tänne.

Katso esitysohjelma alta. Saat usein kysyttyjä kysymyksiä ja lisätietoja Brooklyn Comes Alive -kokemuksestasi napsauttamalla tätä.

https://www.instagram.com/p/CUIM_7wL1VI/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....