„Willie Nelson ja perhe“ -dokumenttisarjat tallentamaan maan legendaa hänen elementissään

Willie Nelson ja hänen perheensä ovat uuden dokumenttisarjan aiheita, joiden nimi on Willie Nelson ja perhe . Sarjan ruorissa Blackbird Presents ja Sight Unseens Pictures ovat Emmy- ja Grammy-palkittu elokuvantekijä Thom Zimny ​​ ( Springsteen On Broadway ) ja Oscar-ehdokas ja Emmy-palkittu elokuvantekijä Oren Moverman ( The Dinner ), jotka molemmat ohjaavat sarjaa.

Nelson ja hänen perheensä ovat tarjonneet täyden pääsyn elokuvantekijöille, kun he nauhoittavat tarinan The Red Headed Strangerin seitsemän vuosikymmenen urasta, mukaan lukien sukelluksen hänen laajoihin musiikki-arkistoihinsa. Sarjan tuotanto – jolla ei tällä hetkellä ole julkaisupäivää – on jo käynnissä Nelsonin kotona Austinissa sekä Maui, Nashville, Los Angeles ja New York.

„Sanat kuten“ kunnioitettu „,“ innoissaan „ja“ nöyryytetty „eivät ole lähellä kuvaamaan sitä, miltä meistä tuntuu, että meidät on uskottu kertoa Willien tarina“, Zimny ​​ja Moverman totesivat. „Ja mikä tarina se on! Juhlimme musiikkia, uraa, pitkää tietä, perhettä, ystäviä ja historiaa. Mutta ennen kaikkea keräämme yhteen kertomuksen, jota ei ole koskaan ennen nähty kokonaisuudessaan – poikkeuksellisesta miehestä, jolla on ainutlaatuinen kyky tuoda ihmiset yhteen; kaiken rodun, suuntautumisen, sukupuolen, poliittisten ideologioiden ja musiikillisten suuntausten ihmiset. Nykyään voisimme varmasti käyttää Willie Nelsonin parantavia voimia. ”

Aiheeseen liittyviä: Willie Nelson kirjoittaa kirjeen kannabikselle kirjeissä Amerikalle [Katso]

Willie Nelson valmistelee poikiensa Lukas ja Micah rinnalla tietä matkalla olevan Outlaw Music Festival -tapahtuman vuonna 2021. Nelson ja hänen poikansa pysyivät aktiivisina koko pandemian ajan Luck, Texas -yhdistyksestä, kun he järjestivät virtuaalisia festivaaleja, nauhoittivat satunnaisia ​​esityksiä ja jopa kannustivat presidentti Joe Bideniä tekemään 4/20 liittovaltion loma. Willie jopa auttoi rokotuspyrkimyksissä eri puolilla maata kehottamalla fanejaan rokottamaan ja ryhtymään yhteistyöhön Ad Councilin kanssa PSA: ta varten kappaleellaan ”I’ll Be Seeing You”. Willie Nelson julkaisi helmikuussa 71. albuminsa, kunnianosoitus Frank Sinatralle nimeltä It’s Life .

[H/T Rolling Stone ]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....