ZZ: n huippubassisti Dusty Hill kuoli 72 -vuotiaana

ZZ Top -bassisti Dusty Hill on kuollut 72 -vuotiaana, bändi ilmoitti keskiviikkona.

Hill palveli Texasissa kasvatetussa blues-rock-triossa kitaristi Billy F.Gibbonsin ja rumpalin Frank Beardin kanssa yli 50 vuoden ajan liittymisestä ryhmään vuonna 1970, pian sen jälkeen. perustettu Houston, TX. Hillin kanssa Top nousi esiin, kun he toivat blues -musiikkiin uuden juhlatyylin.

Yhtye saavutti valtavirran menestyksen vuoden 1983 albumilla Eliminator , joka sisälsi lukuisia hittejä, kuten ”Sharp Dressed Man”, “Gimme All Your Lovin”, “Legs” ja paljon muuta. ZZ Top oli kuitenkin julkaissut ensimmäisen albuminsa vuonna 1971 ja ollut siitä lähtien kehittänyt kulttia koko etelässä.

Dusty Hill ja Gibbons antoivat ZZ Topille tunnusomaisen ilmeen rintakehän pituisilla partillaan, kun taas rumpali Frank Beard ei ironisesti ollut parta.

„Olemme surullisia tänään saadusta uutisesta, että Compadremme, Dusty Hill, on kuollut unissaan kotona Houstonissa, TX“, elossa olleet bändin jäsenet kirjoittivat sosiaalisessa mediassa. ”Me, yhdessä ZZ Top -fanien legioonien kanssa ympäri maailmaa, kaipaamme teidän lujaa läsnäoloanne, hyvää luonnetanne ja kestävää sitoutumistanne tarjota tämä monumentaalinen pohja” Topille ”. Olemme ikuisesti yhteydessä tuohon ”Blues Shuffle in C.”… Sinua kaipaan suuresti, amigo. ”

On epäselvää, liittyykö Hillin kuolema äskettäiseen lonkkavammaan, joka uhkasi pitää bändin poissa tieltä. Viime kuussa trio julkisti massiivisen Pohjois -Amerikan areenakierroksen 2021–2022, jossa on 60 konserttipäivää. Hillin vamma, johon basistin oli puututtava viime viikolla bändin mukaan, sai hänet kaipaamaan useita bändin varhaisia ​​kiertuepäiviä. ZZ Top toi Elwood Francis : n väliaikaiseksi korvaajaksi ensimmäisille esityksille. Jäljellä olevien kiertuepäivien tila on epäselvä julkaisuajasta.

https://www.instagram.com/p/CR4ZTatq0L1/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....