Keller Williamsin kiitollinen evankeliumi puhdistaa Deadhead -sielut New Orleansissa Jazz Festin aikana

Keller Williamsin kiitollinen evankeliumi kokoaa Crescent City Deadhead -ryhmän sielua puhdistavaan esitykseen New Orleansissa, Los Angelesin The Howlin ‚Wolfissa sunnuntaina 10. lokakuuta [hanki lippusi tässä].

Grateful Gospel on ollut fanien suosikki Keller Williamsin sunnuntai-festivaalin perinne siitä lähtien, kun se kehitettiin vuoden 2013 LOCKN ’ -versioon Arringtonissa, VA. Tätä erityistä New Orleans -versiota varten, joka järjestetään Jazz Fest : n ensimmäisen sunnuntain aikana, Williams ja hänen Grateful Gospel -bändinsä toivottavat tervetulleeksi Barry Slessin (David Nelson Band, Moonalice) kitaran .

Sekä Grateful Dead -että Jerry Garcia -sarjan live-luetteloihin vaikutti merkittävästi evankeliumin perinne, sarjan päättävistä niitteistä, kuten „Samson ja Delilah“ ja „We Bid You Goodnight“ laulaa mukana, kuten ”Sisareni ja veljeni”. Vaikka nämä kappaleet esitettiin maallisesta näkökulmasta – ja niitä on usein täydennetty näiden bändien erilaisilla lähestymistavoilla -, musiikille ominainen hengellisyys on läpäissyt pitkään kuolleiden maailman.

Keller Williams tuo tämän vaikutuksen täyteen ympyrään Grateful Gospelilla, herättää Garcian ja kuolleiden hengellisen puolen ja luo heidän luettelonsa perinteisen Black gospel -musiikin tyyliin täydellä gospelbändillä. Elävän musiikin hengellisen voiman magneetin tavoin Grateful Gospel korostaa kuolleiden luomien kappaleiden elementtejä ja juhlii hyväksymiensä psalmien alkuperää.

Kuten Keller selittää, „Se on Jerryn evankeliumi“.

Keller Williamsin Grateful Gospel -liput ovat nyt myynnissä täällä. Vastaa Facebook -tapahtumasivulle saadaksesi lisää päivityksiä.

Howlin ’Wolfin Grateful Gospel -esitys on ensimmäinen esitys, joka julkistetaan osana Live For Live Music -sarjan 2021 Fest By Nite -sarjaa. Pysy kuulolla lisää New Orleansin konsertti -ilmoituksia tulevina viikkoina.

Vieritä alas nähdäksesi kaikki esityksen yksityiskohdat ja katso katkelma Keller Williamsin Grateful Grassin esityksestä LOCKN 2019 -tapahtumassa.

"keller

Keller Williamsin kiitollinen evankeliumi – ”I Need A Miracle”, “We Bid You Goodnight”, “Mighty High”, “Greatest Story Ever Told” – LOCKN ’2019

[Video: Relix]


** NÄYTÄ TIEDOT **

Päivämäärä: sunnuntai 10.10.2021

Aika: Ovet: klo 20.00 CT / Show: klo 21.00 CT

Show: Live For Live Music Presents: Keller Williamsin Grateful Gospel ft. Barry Sless – Fest By Nite 2021

Paikka: Howlinin susi – 907 S Peters St, New Orleans, LA 70130

Liput: (myynnissä nyt): 39,95 dollaria ennakkoon / 45,00 dollaria esityspäivänä

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....