Phish vaatii rokotusta, naamioita näytöksillä ennen vuoden 2021 kesäkierrosta

Kun Phish -kiertue alkaa Arkansasissa tänä iltana ja COVID-19-tartunnat leviävät lukuisissa paikoissa ympäri maata-myös Arkansasissa-bändin fanikunta on tuntenut sekoituksen jännitystä ja hermostuneisuutta bändin ensimmäisten live-esitysten jälkeen. Helmikuuta 2020.

Tänään bändi julkaisi muistiinpanon, jossa faneja kehotettiin olemaan ”varovainen ja järkevä”, kun keikka palaa tielle. Sen lisäksi, että kannustetaan faneja rokotuksiin, huomautus myös „erittäin suositeltavaa“ käyttää naamioita tulevissa ulkoilunäytöksissä, kun ne ovat lähempänä 6 metrin etäisyydellä muista-mikä on täysin myydyssä amfiteatteriesityksessä melkein missä tahansa tapahtumapaikan sisällä.

Joidenkin tapahtumapaikkojen päivitettyjen laukkukäytäntöjen hahmottamisen lisäksi muistiinpanossa pyydettiin, että ihmiset ”ÄLÄ TULE” esityksiin, jos he ovat saaneet positiivisen testin tai altistuneet henkilölle, joka on saanut positiivisen COVID-19-testin viimeisten 14 päivän aikana tai viruksen oireita.

„Kiitos, että pidit nämä varotoimet mielessäsi“, muistiinpano päättyy. „Me olemme kaikki tässä yhdessä. Meidän jokaisen on varmistettava, että voimme kaikki nähdä elävää musiikkia turvallisesti. ”

Napsauta alla ja lue Phishin koko huomautus terveys- ja turvallisuustoimenpiteistä vuoden 2021 kesäkiertueella.

Phish -kiertue 2021 alkaa tänä iltana keskiviikkona 28. heinäkuuta Walmart AMP -tapahtumassa Rogersissa, AR. Täältä löydät täydellisen luettelon tulevista päivämääristä. Pysy kuulolla, jotta saat kattavan esityksen kiertueesta Live For Live Music -sivustolla ja ole turvassa siellä.

Kesäkierros alkaa tänään – lue!

Tämä kesäkierros on kestänyt kauan, ja kaikki ovat innoissaan saadessaan sen vihdoin käyntiin tänä iltana!

Maailma ei ole vielä palannut normaaliksi, vaikka olisimme innostuneita palaamaan kiertueelle. Jos tulet näyttelemään tänä kesänä, on sanomattakin selvää, että koronavirustartuntojen äskettäisen lisääntymisen myötä koko maassa hyvä varovaisuus ja maalaisjärki auttavat pitämään kaikki mahdollisimman turvassa ja terveinä. < /em>

Kuten olemme sanoneet, paras asia, jonka voit tehdä ennen esitykseen tuloa, on HENKILÖIDÄ! Lisäksi, koska sosiaalinen etäisyys ei ole mahdollista tapahtumapaikkojen sisällä, suosittelemme lämpimästi käyttämään naamaria näissä ulkoilunäytöksissä, kun olet lähempänä kuin 6 metriä muita riippumatta siitä, oletko rokotettu vai et. Rokotettu ja maskin käyttö näissä näyttelyissä on paras tapa osoittaa rakkautta ja kunnioitusta uskomatonta yhteisöämme kohtaan.

Vaikka tapahtumapaikoilla on saatavilla ilmaisia ​​maskeja jokaisessa esityksessä (tämän illan esityksessä on maskeja saatavilla pääportin sisäpuolella olevasta lääkäriasemasta), muista ottaa omasi mukaan. Tarkista tapahtumapaikkojen verkkosivuilta ennen kuin lähdet näytöksiin, mitä säiliöitä saa tuoda sisään; monet paikat ovat omaksuneet selkeän laukkukäytännön pyrkiäkseen minimoimaan yhteydenoton saapuessa.

Pyydämme, ettet tule näyttelyyn, jos olet saanut positiivisen testin tai olet altistunut henkilölle, jolla on positiivinen COVID-19-testi viimeisten 14 päivän aikana tai jos sinulla on viruksen oireita.

Kiitos, että pidit nämä varotoimet mielessä – olemme kaikki yhdessä. Meidän jokaisen on varmistettava, että voimme kaikki nähdä elävää musiikkia turvallisesti.

Näytä huomautus

https://www.instagram.com/p/CR4N_jJHqbv/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....