ZZ Top jatkaa jatkuvaa kiertuettaan basisti Dusty Hillin kuoleman jälkeen

ZZ Top on vahvistanut, että bändi jatkaa suunnitellulla kiertueellaan ilman basistia Dusty Hill , joka kuoli tällä viikolla 72 -vuotiaana.

Televisio-/radiohahmo Eddie Trunk kertoi keskiviikkona – vain tunteja Hillin kuoleman julkistamisen jälkeen – saaneensa tekstin huippukitaristilta Billy F. Gibbonsilta . Gibbons totesi viestissä, että Hillin toiveiden mukaan bändi jatkaa suunnitellulla Pohjois -Amerikan kiertueellaan 2021–2022.

Ennen Hillin kuolemaa-jonka syytä ei julkistettu-ZZ Top oli jo käyttänyt Hill-varantoa kiertueella, joka alkoi aiemmin tässä kuussa. Bändi kertoi viime viikolla, että Hill kumartuu useille keikoille puhuessaan lonkkavammasta. ZZ Top esitteli kahden vuosikymmenen kitaratekniikkansa, Elwood Francis , täyttääkseen Hillin ensimmäisissä esityksissä. Yhtye ei ole virallisesti ilmoittanut Hillin pysyvästä korvaamisesta kiertueelle. Vieraile bändin verkkosivustolla saadaksesi täydellisen luettelon kiertuepäivämääristä ja mahdollisista henkilöstöpäivityksistä.

[H/T Brooklyn Vegaani ]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....