Andy Frasco ja YK ryhtyvät yhteistyöhön Karina Rykmanin kanssa myöhäisshowlle Jazz Festin aikana

Hengellinen elävän musiikin huijari Andy Frasco & The UN yhtyy positiiviseen esitykseen Karina Rykmanin kanssa House of Blues New Orleans lokakuun 14.

Vaikka pandemia esti Frascon ja hänen musiikillisten pommittajiensa bändin kiertämästä maata, se ei koskaan voinut estää kiihkeää soittajaa lähettämästä viestiään positiivisuudesta yleisölle. Pian elävän musiikin sulkemisen jälkeen Frasco käynnisti World Saving Sh*tshow : n, uuden varieteeshow’n rakkaalle World Saving Podcast : lle. Hullujen temppujen, musiikkiesitysten ja tähti-vieraiden välissä sarja antoi Frascolle alustan jälleen kerran olla yhteydessä yleisöönsä ja välittää hänen musiikkinsa ikuisen sanoman, että he eivät ole yksin tässä maailmassa. Sh*tshow n katartisen yhteisöllisen luonteen lisäksi Frasco tarjosi myös säännöllisiä I Wanna Dance With Somebody -tanssibileitä, joissa faneja kannustettiin luopumaan kaikista sulkuihin liittyvistä stressistä ja Rentoutua.

Aiheeseen liittyviä: Andy Frasco kutsuu suosikkibändiesi jäseniä “I’m So Excited” -karanteenivideohaasteeseen [Video]

Esitys, joka järjestetään Jazz Fest : n torstaina, järjestetään Frascon tulevan, nyt 40 kaupungin syksyisen kiertueen keskellä. Esitysten aikana syyskuusta joulukuuhun Frasco & The U.N. palaa kauan odotettuun paluunsa „normaaleihin“, sosiaalisesti etäisiin konsertteihin. Yön musiikillisen revun ohella jokaisessa esityksessä ryhmä nähdään myös Maailmaa pelastava paikallinen lahjakkuushaku . Iltaisin järjestettävä saksofonisti/ World Saving Sh*tshow -kirjeenvaihtajan Nick Gerlach isännöimä iltaisin järjestettävä varieteeshow etsii jokaisen kaupungin lahjakkaimmat Frasco -fanit.

Vaikka Big Easy tarjoaa epäilemättä paljon lahjakkuutta – etenkin Jazz Festin aikana -, Frasco on jo löytänyt lahjakkaat avajaiset Karina Rykmanista. Marco Benevento -basisti lopetti juuri Kaakkois -juoksun sooloasunsa kanssa, joka saa edelleen vetoa jokaisen yksittäisen julkaisun myötä. Frascon esitykseen Jazz Festin aikana, joka on epäilemättä katarttinen ja iloinen, hän ei löytänyt parempaa kosmista kumppania kuin voimakas basisti.

Andy Frasco & The U.N. ja Karina Rykmanin ennakkoliput House of Blues New Orleansissa 14. lokakuuta ovat saatavilla torstaina klo 10.00 CT käyttäen salasanaa „ENCORE“. Liput tulevat myyntiin suurelle yleisölle perjantaina klo 10.00 CT.

Frasco & The U.N. yhdessä Rykmanin kanssa House of Bluesissa on toinen esitys, joka julkistetaan osana Live For Live Music -sarjan 2021 Fest By Nite -sarjaa. Pysy kuulolla lisää New Orleansin konsertti -ilmoituksia tulevina viikkoina.

""


Päivämäärä : torstai 14.10.2021

Aika : Ovet: klo 20.00 CT / Show: klo 21.00 CT

Show : Live For Live Music Presents: Andy Frasco & The U.N. erityisvieraana Karina Rykman – Fest By Nite 2021

Tapahtumapaikka : House of Blues New Orleans – 225 Decatur St, New Orleans, LA 70130

Liput : 26 dollaria GA ADV, 28,50 dollaria GA 2 / GA 2 Platinum, 31 dollaria GA esityspäivä, 66 dollaria

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....