Billy Strings pohtii ekologista vaikutustamme ”uudistumis” -johtosinkkiin ”Fire Line”

Perjantaina antemeridian ensimmäisinä hetkinä Billy Strings julkaisi tulevan albuminsa Renewal pääsinglin ”Fire Line” virallisen lyyrisen videon mukana. Uudistus julkaistaan ​​24. syyskuuta Rounder Recordsin kautta.

John Mailander : n viulun lempeä humina luo tunnelman tälle mietiskelevälle balladille, ennen kuin Jouset yhtyy nopeasti jyliseviin kitaran nuolemiinsa, ja Billy Failing seuraa perässä pian banjon jälkeen . Kappaleen vakavuus näkyy heti, kun Strings johdattaa meidät juhlallisesti avauslinjojen läpi. Samaan aikaan Royal Masat ylläpitää tasaista rytmiä miehistölle bassoilla, kun Jarrod Walker soi tyylikkäästi mandoliinilla.

Videolla näkyy tumma lumottu puumetsä, jossa liekit hitaasti peittävät ne, ja öljypumppujen siluetit nousevat ja laskeutuvat loputtomasti. Sanoitukset kertovat kuuntelijalle öljyteollisuuden ongelmista ja sen kielteisistä vaikutuksista ympäristöön, mutta myös siitä, kuinka riippuvuus öljystä pitää meidät tuhoisalla tiellä. DeJa Vu Experiment -striimaussarjan aikana 23.2.21 julkaistut ennätykselliset tulipalot, joita länsi koki viime vuonna, olivat epäilemättä inspiraatiota Stringsin uudessa singlessä „Fire Line“.

„Ja kun työ on tehty ja Paholainen kutsuu aikansa/Tunnet steriilin tuulen, joka puhaltaa tuhkan mäntyyn“, bluegrass -ilmiö heijastuu.

Sanat kuten „Se on myrkkyunelma, se saa minut yön yli, otan sen kaiken ja sitten vielä jonkin verran“ ja „Pidetyn linjan takana voit kestää vain niin kauan. Kun näet haarautuneen kieleni ja kuulet kieroutuneen lauluni ”, vihjaan öljyn olevan näennäisesti välttämätön paha, mutta millä hinnalla? „Kysymys, jonka voisin kysyä, jos voisin pysähtyä ja ihmetellä miksi“, lyriikka heijastaa sitä, kuinka useimmat ihmiset ovat niin kiireisiä yrittäessään pysyä päivittäisessä elämässä, ettei heillä ole aikaa miettiä pitkää päätöksemme lyhytaikaiset vaikutukset.

Aiheeseen liittyviä: Béla Fleck Esikatselut Uusi albumi ”My Bluegrass Heart” ”Charm School” Ft. Billy Strings, Chris Thile [Katso]

Kun kappale päättyy ja soittimet sammuvat hitaasti, jäämme odottamaan koko albumin Renewal julkaisua 24. syyskuuta. Kuvaus Stringsin kolmannesta täyspitkästä LP-luennosta,

Stringsin omaa musiikillista vaikutusta heijastava Renewal ulottuu paljon yli bluegrassin, jossa on elementtejä raskasta metallia, jam -bändejä, psykedeelistä musiikkia ja klassista rockia – vaikka se onkin edelleen ensisijaisesti akustinen levy. Tuottaja Jonathan Wilsonin (Roger Waters, isä John Misty) ohjaamana Billy Strings ja hänen yhtyeensä saivat tilaa tutkia uusia tekstuureja ja epätavallisia instrumentteja albumilla, mikä johti laajempaan soundiin, joka kattaa edelleen hänen juurensa. Michiganilainen syntyperäinen, joka on asunut Nashvillessä vuodesta 2015, Strings jakaa myös henkilökohtaisemman ja rehellisemmän näkökulman uusimiseen.

Katso Billy Stringsin ”Fire Line” -musiikkivideo alla olevan soittimen kautta tai kuuntele kappale haluamastasi suoratoistopalvelusta. Vieritä alas nähdäksesi Renewal -kappaleen koko kappalelistan ja albumikuvituksen, jotka ovat täällä ennakkotilattavissa.

Billy Strings – ”Fire Line” (virallinen video)

[Video: Billy Strings]

”Näkymä

""

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....