CashorTraden toimitusjohtaja Brando Rich Envisions Platformin Future Beyond Ticketing & Beyond COVID

Kun laajamittaiset konsertit ja festivaalit alkavat hiipiä COVID-19-pandemian ympäröivästä pimeydestä, koko elävää musiikkia ympäröivä ekosysteemi kukoistaa jälleen. Taiteilijoista aina eränmyyjiin asti konserttiteollisuuden tukema talous on kääntymässä vauhtiin. Yksi konserttitalouden tärkeimmistä osista on CashorTrade , ja riippumatta siitä, oletko huomannut tai et, se on ollut kanssamme koko pandemian ajan.

CashorTraden toimitusjohtaja Brando Rich avasi lipunmyyntipaikan vuonna 2009, kun Phish palasi viiden vuoden hajoamisesta. Kuten Rich-joka vietti suuren osan 90-luvun puolivälistä myöhään ja 2000-luvun alkuun Grateful Deadin ja Phishin jälkeen, huomautti äskettäisessä haastattelussa Live For Live Music , internet oli lapsenkengissään, kun Phish poistui. Kun Vermont -kvartetti palasi lavalle, digitaalinen maisema oli kuitenkin muuttunut melkein yhtä paljon kuin musiikillinen.

„Vuonna 2004, kun Phish lopetti pelaamisen, Internet oli oikeastaan ​​vasta alkanut monella tapaa“, Rich muisteli. „Facebook on juuri alkanut, StubHub on juuri rakennettu. Ja sitten Phishin viiden vuoden tauon aikana tapahtumassamme ei ollut paljon lippumyyntiä. Ja sitten kun liput palasivat tai kun Phish palasi, teollisuus oli muuttunut ja scalperit olivat erittäin kehittyneitä ja niillä oli ohjelmistoja, välittäjäohjelmia, ja se oli aivan uusi asia. ”

Tämän myötä Brando ja hänen veljensä, Dusty Rich , kehittivät uuden alustan, joka mullistaisi lipunvaihtomarkkinat. CashorTradesta tuli silloin – ja on edelleen – ainoa lipunmyyntijärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa lippuja. Se on myös yksin sosiaalisessa mediassa, mikä auttaa luottamuksen lisäämisessä ostajien, myyjien ja kauppiaiden välillä vuosien jälkeen.

”Kun rakensimme CashorTradea, katselimme sen ajan kolmea suurinta sivustoa – Facebookia, Craigslistia ja eBayä – ja painopisteenä oli tuoda Craigslistin aikajärjestys, joka on todellisen profiilin sosiaalinen verkosto ja kuvia ja ystäviä Facebook, eBayn tarkastusjärjestelmä ja kassat, ja se tavallaan yhdistyi ”, Rich sanoi. „Lipputeollisuudessa ei ole ollut niin paljon luottamusta pitkään aikaan, eikä mikään lippuyhtiö tarjoa kasvoja, joten et koskaan tiedä, keneltä tai mistä lippusi tulivat ja onko se voimassa vai ei.“

Aivan kuten CashorTrade alun perin syntyi vastauksena lippuyhteisön läpinäkyvyyden tarpeeseen, myös yhtiön viimeisimmät kehityssuunnitelmat ja aloitteet syntyivät täyttämään ja täyttämättä konserttikävijöiden tarpeet.

Muiden live -tapahtumateollisuuden ohella CashorTrade joutui pyörimään maaliskuussa 2020 alkaneiden konserttien täydellisen sulkemisen jälkeen. ”Se oli vaikea hetki, melko emotionaalinen, kun olin viettänyt vuosikymmenen elämästäni tähän. oli kohta, jossa harkitsimme ovien sulkemista tai mietimme, onko meidän pakko ”, Rich muisteli. ”Olimme keränneet investointipääomaa ennen sitä ja rakentaneet tiimimme. Joten se ei ollut enää vain pieni joukko meistä. Minulla oli painoa pitää kymmenen työntekijää töissä ja mitä heidän kanssaan tapahtui. Joten kun kaikki tämä oli tulossa, kun tajusimme, että meidän on pidettävä ihmiset työllistettyinä, meillä oli tuhansia ja tuhansia hyvityksiä. “

Vietettyään kuukausia kaivautumassa konserttien peruutusten, lykkäysten ja uudelleenjärjestelyjen lumivyörystä CasharTrade -tiimin tehtävänä oli sama ongelma kuin kaikki taiteilijat, fanit, promoottorit ja kaikki muut, jotka jopa vastustavat elävää musiikkiteollisuutta: mitä me teemme tee nyt? Kuten monet, CashorTraden vastaus oli suoratoisto. Aivan kuten muun musiikkiteollisuuden kanssa, siirtyminen suoratoistoon oli kuitenkin vain pysähdysväli suuremman tavoitteen palvelemiseksi.

”Käytimme suoratoistokomponenttia tällä hetkellä, koska kaikki suorittivat suoratoiston. Meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa ”, Rich sanoi. ”Rakensimme muutamia satoja kanavia eri taiteilijoista, tapahtumapaikoista, festivaaleista, mediayhtiöistä, mutta suurelta osin painopiste oli koodaus sen takana. Halusimme todella rakentaa paikan yrityssivulle, jossa teollisuus voisi osallistua CashorTradeen, ja suoratoisto oli sen ensimmäinen puoli. ”

Tämä johti CashorTraden, uuden Marketplace -ominaisuuden, uusimpaan merkittävään kehitykseen. Kun taiteilijat ja käsityöläiset ryntäsivät etsimään uusia tulovirtoja, CashorTrade suostui puuttuvaksi linkiksi niiden tekijöiden välillä, jotka tarvitsevat jakaa työnsä, ja suurelle yleisölle, joka on enemmän kuin halukas tukemaan heitä erityisen vaikeana hetkenä.

""

Aiheeseen liittyviä: Kuinka tukea suosikkimyyjiäsi ja -artistejasi elävän musiikin sammutuksen aikana

”Seuraava osa, jonka parissa työskentelimme sen jälkeen, oli se, että monet ihmiset halusivat sähköisen kaupankäynnin vaihtoehdon, ja ajattelimme, että olisi mukavaa ottaa markkinapaikkakomponentti mukaan alustaan. Joten striimien rinnalla otimme tuotteen ja muutimme sen kassalle ”, Rich sanoi. „Joten nyt on olemassa täysi verkkokaupparatkaisu, samanlainen kuin Etsyssä, mutta se on yhteisömme ihmisten saatavilla. COVID -hetkenä ja yrittäessämme tukea toisiamme ja kaikkien suhtautuessa siihen ystävällisesti, ajattelimme, että olisi parasta tarjota alusta, joka on todella ilmainen ihmisille tavaroidensa myymiseksi. ”

""

CashorTrade Marketplacen tulo on viimeisin versio alustan 12 vuoden kehityksestä. Se, mikä alkoi vastauksena konserttialan välittömään avoimuuden tarpeeseen, on edelleen kukoistanut samanlaisella aikataululla kuin sosiaalinen media. Aivan samalla tavalla kuin Facebook aloitti elämän ainutlaatuisella tarkoituksella kuin jonnekin lähettää sisältöä välittömään reaktioon, CoT aloitti yksinkertaisilla lipun lähetyksillä. Ajan myötä siitä kehittyi yhteisö, kun taas sovellus itse tarjoaa enemmän palveluita yhä kiinnostuneemmalle yleisölle.

”Yritimme ilmentää hieman enemmän persoonallisuutta lippukaupan takana ja auttaa ihmisiä saamaan ystäviä. Ja minulle on tullut ihmisiä, jotka kertoivat minulle menneensä naimisiin CashorTraden avulla ”, Rich sanoi. ”He löysivät toisensa kaupassa ja sitten päätyivät treffeille, ja sitten tiellä menivät naimisiin ja tulivat luokseni Madison Clubilla Madison Square Gardenissa pari uutta vuotta sitten. Ja niitä tapauksia on ollut muutama. ”

Kun konsertit ovat palanneet täyteen vauhtiin ja ystävät, sekä vanhat että uudet, voivat vihdoin muodostaa yhteyden uudelleen henkilökohtaisesti, CashorTrade on jälleen täällä saadakseen aikaan maagiset musiikkihetket. Vaikka yhtiöllä on suuria suunnitelmia tullessaan kehittämään sivuston patentoituja sosiaalisen median osa -alueita, Richin mukaan koko CashorTrade -verkoston menestys riippuu lopulta omistautuneista käyttäjistään.

„Olemme nyt kehittäjien tiimi, markkinointihenkilöstö, liiketoiminnan kehittäminen, sosiaalinen media, mutta todella se on faneja“, Rich sanoi. ”Kaikki noudattavat samaa etiikkaa, he uskovat Face Value -liikkeeseen. Ja jos he eivät osallistuisi siihen tapaan, jolla he ovat, se ei olisi sitä mitä se on. Ja se on vain todella hämmästyttävää. Rakennamme työkaluja, mutta ne saavat sen toteutumaan. ”

""

[ CashorTrade paikan päällä Phishin peruutetulla Curveball-festivaalilla vuonna 2018 ]

Tutustu hiljattain avattuun CashorTrade Marketplace -kauppapaikkaan ja pidä silmällä sivustoa syksyn uusista tapahtumista. Etsi CashorTrade -osastolta Phishin Atlantic City -juoksun aikana tänä kesänä PhanArt -tapahtumassa lauantaina 14.8. Ja Phish Lot Style Bazaarista sunnuntaina 15.8.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....