Joe Russo keskustelee uuden kodin löytämisestä JRADille Westville Music Bowlissa

Joe Russo on kävelylenkillä lähellä New Jerseyn kotiaan, kun Live For Live Music saa hänet kiinni puhelimitse keskiviikkoaamuna heinäkuussa. Hän ja hänen perheensä muuttivat lähiöihin tammikuussa 2020 – ”juuri oikeaan aikaan”, hän myöntää. „Kahden lapsen saaminen Brooklynin asuntoon tuona aikana olisi ollut melko rankkaa.“

Takaisin Brooklyniin – rumpalin entiseen kaupunkiin ja hänen kansallisesti kiertävän Grateful Dead -kunnianosoituksensa, Joe Russon lähes kuolleen syntymäpaikkaan, – konsertteja on vasta alkamassa. Mutta vaikka New York City on navigoinut hankalassa ja pitkänomaisessa uudelleenavauksessaan, uusi Westville Music Bowl lähellä New Havenissa, CT on vakiinnuttanut asemansa sosiaalisen etäisyyden aikakaudella ja sen jälkeen.

Tähän mennessä kahden viikonlopun pituisen juoksun aikana Joe Russon melkein kuollut oli jo saavuttanut kuusi esitystä Westville Music Bowlissa vuonna 2021. , Heinäkuun 31. Yhdeksäs ja viimeinen esitys on lauantaina 4. syyskuuta.

Laajennettu residenssi kaatui alun perin tarpeesta, kun bändillä ei käytännössä ollut muita vaihtoehtoja live -esiintymiseen. Russo selittää: „Me vain pidimme päämme alas pandemian ajan ja törmäsimme sitten Westvilleen, tiedätkö?“

„Se oli ensimmäinen paikka, jossa näyttely näytti turvalliselta“, hän jatkaa. – Se oli tarpeeksi lähellä bändin ajamiseen, jos meidän piti silti ajaa itsenäisesti. He tekivät kaunista työtä sosiaalisen etäisyyden kanssa. Se oli ulkona, se oli New Havenissa, se oli rakastajamme Dave Niedbalski kanssa. Se oli ensimmäinen paikka, joka tarkisti kaikki ruudut. Jos olisimme jotain, „No, saamme pelata kuin yhdeksän esitystä ensi vuonna… [ nauraa ].“

„Westvilles oli meidän pelastusrengas ja turvaverkko, joka todella yritti palata pelaamaan, kun kaikki oli vielä hyvin, hyvin epävarmaa.“

"joe

[Kuva: Andrew Blackstein – JRAD Westville Music Bowlissa, 28.5.21]

Kun kiertuevaihtoehdot tulevat takaisin peliin ja bändit taas tiellä – ”Kaikki ovat kuin:” Voi paska. Mene, mene, mene! ’Se on hämmästyttävää”, sanoo Joe – Joe Russon melkein kuollut on jo asetettu paikkaan, joka on valmis siirtymään täysimittaiseen.

Skaalautuvuus on ollut tärkeä osa Westville Music Bowlia sen julkaisun jälkeen. Koko tämän kevään ja kesän aikana se on tarjonnut korkealaatuisia stadionkonserttikokemuksia etäisille, rajoitetusti kapasiteettisille ihmisille. Kun tapausten määrä vähenee, rokotusten määrä nousee ja rajoitukset kevenevät, stadion on jo valmiina ja valmis vastaanottamaan suurempia väkijoukkoja.

”Odotan innolla, että tämä paikka kukoistaa todellisessa maailmassa… toiveikas ajatus siitä, miltä ensi kesä näyttää valtaville ihmisille, osoittaa, että he voivat olla siellä”, Joe pohtii. „Paikka on jättimäinen. Se ei todellakaan ole paikka, jota leikkisimme perinteisesti, mutta sosiaalisella etäisyydellä ja sillä on noin kaksi, kolmetuhatta ihmistä paikalla, voi, se on järkevää meille. … Se on täydellinen yhteys pandemiaan valmistautumisen välillä-mikä on mielestäni nyt [ nauraa ]-ja vain todelliseen maailmaan. Se voi esiintyä molemmissa. “

Russo toivoo, että 4. syyskuuta järjestettävässä esityksessä JRAD voi olla osa skaalausprosessia. -Toivon todella, että syyskuun täysi kapasiteetti on meille. Haluamme olla siellä, haluamme pelata. Emme halua kiirehtiä päätepisteeseen ja saada jotain asettamaan sen takaisin, joten luulen, että aiomme pitää sen melko skaalattuna seuraavien kahden ajan ja sitten uskon, että toivomme syyskuussa, että kaikki ovat valmiita rokkaamaan ja vain avaamaan se imuri. “

[PÄIVITYS 31.8.21]: 4. syyskuuta järjestettävä esitys järjestetään täydellä kapasiteetilla COVID-19-protokollien ollessa käytössä. Kaikkien osallistujien on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotuksesta (14 päivää toisen laukauksen jälkeen) tai todiste negatiivisesta COVID-19-PCR-testistä 72 tunnin kuluessa esityksestä. Lisätietoja saat napsauttamalla tätä.

Siellä oleva ajoitus voi osoittautua vain onnekkaaksi Joe Russon elokuvalle lähes kuolleelle. Kuten Russo huomauttaa tarkasti: ”Olemme olleet onnekkaita vain siitä, että tämä paikka on vaihtoehto, ja sitten jam -bändin jumalat loistivat valomme meille ja huomasimme, että Dead & Company oli poissa tästä. Lauantaina [9/4] Bostonin ja Connecticutin välillä. Se on kuin: ‚Voi. Siisti. Olemme Connecticutissa lauantaina, jos joku haluaa tulla roikkumaan… ”

"joe

[Kuva: Andrew Blackstein – JRAD Westville Music Bowlissa 20.6.21]

Joe Russon melkein kuollut oli ollut koillisten kotien välissä jo kauan ennen pandemiaa. Bändi leikkasi hampaansa useiden vuosien luovalla, usean yön residenssillä Brooklyn Bowlissa , jossa oli toistuvia juoksuja ja lisätty luovia elementtejä. Vuoteen 2018 mennessä JRADin suosio oli räjähtänyt, ja säännölliset juoksut Williamsburg -klubilla eivät enää olleet järkeviä. „Se oli vähän tiukka“, Joe myöntää hymyillen.

Seuraavina vuosina bändi siirtyi kansallisille etumatkoille, suurille teattereille ja suurimpien festivaalien laskutuksille, mutta niin pitkät oleskelut olivat jääneet menneisyyteen. Westville Music Bowlin avulla bändi kuitenkin löysi ottelun Havenista – paikasta, jossa pystyttiin tekemään ostoksia, viihtymään ja näkemään, mitä tapahtuu epävarman kiertuevuoden aikana.

Aivan kuten JRAD tekee Grateful Dead -kaanonin kehyksestä jotain uutta ja jännittävää, bändi on muuttanut tämän paikallaan olevan „kiertueen“ laajennetuksi spektaakkeliksi lukuisten erikoisvieraiden osallistumisesta valtavan määrän eri materiaaliin – ja kaikki matkalla juoksun fiksuun laskutukseen, Go To Haven . „Tunsin melko hyvää siitä, en aio valehdella“, Joe nauraa.

Bändi pitää hauskaa jatkuvalla „ei toistoa“ esityksestä esitykseen, suuntaus, joka jatkui kahden heinäkuun ajan. ”Se on ollut haaste tehdä se, koska on olemassa joitain suuria lyöntejä, jotka sinun on hylättävä, mutta se on todella hauskaa ja auttaa meitä tutkimaan kaikkea siltä väliltä – ja se on aina ollut eräänlainen eettisemme, joten se on mukava pieni paikka olla ”, hän selittää.

Toistamattoman kehyksen lisäksi bändi on sisällyttänyt Westville-esityksiin erilaisia ​​yllätyselementtejä pitääkseen yleisön mukana. Kuten Russo muistelee: „Meillä oli sarviosa viimeisenä [sunnuntaina], meillä oli Stuart Bogie ensimmäisenä sunnuntaina.“

Fruit Bats Eric Johnson jatkoi trendiä 31.7.21 ja liittyi JRADiin osoitteessa muutaman kappaleen päästäkseen esityksen loppuun. „Se pitää sen tuoreena meille, se pitää sen eteenpäin, se pitää hauskaa“, Joe selittää.

Päädirektiivinä ”hauskuus” Russo suunnittelee toistaiseksi vain jatkavansa toistokieltoa. Kuten Joe ennustaa, ”Luulen, että viime lauantaina [4. syyskuuta] tulee vain olemaan koko piirakan juhla. Saamme vain valita mistä helvetistä haluamme. ”

Napsauta tästä, jos haluat lippuja mihin tahansa Joe Russon melkein kuolleen Go To Haven -finaaliin Westville Music Bowlissa lauantaina 4. syyskuuta.

https://www.instagram.com/p/CM5kzUJrQs_/

[Julkaistu alun perin 26.7.21]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....