Super Smash: Flamingosis nostaa rimaa Blazing -uuden LP: n Daymaker -levylle

Brooklynilainen tuottaja du jour Flamingosis tasoitti pelin useilla tavoilla viimeisimmässä täyspitkässä LP Daymaker -albumissaan Daymaker . Suosittu bileiden aloittaja ei jättänyt itärannikon mukavuutta ja luovia rajoja taakseen, vaan hän matkusti myös länteen Coloradon hedelmälliselle maaperälle, nykyaikaisen elektronisen musiikin osavaltion Mekalle, nauhoittamaan arvostetulle Color Red Studiosille ja Mighty Fine Productions . Lähes vuosikymmeniä kestäneen nousunsa elinvoimaisin materiaali, valko-kuuma wunderkind laati joitain livetronic-kohtauksen menestyneimpiä ja eklektisimpiä pelaajia auttamaan innovatiivisten visioidensa toteuttamisessa.

""

Tämän taiteellisen kehityksen ja tehostetun toimintatavan tulokset ovat hämmästyttäviä. Daymaker paljastaa sonikalaisen orgasminlautasen, joka tunkeutuu kuuntelijan tietoisuuteen syvemmälle jokaisen kuuntelun yhteydessä. Uusi materiaali yhdistää Flamingosisin kekseliäisen, näytepohjaisen tuotannon, synnynnäisen funk- ja groove-taipumuksen sekä vankan työmoraalin ja studion live-instrumentoinnin korvaamattoman tunteen ja elinvoiman.

Flamingosis – hallituksen nimi Aaron Velasquez – otti käsityöläisnimensä huomattavasta sukututkimuksesta; termi viittaa freestyle -frisbee -harjoitukseen, jonka hänen isänsä keksi useita vuosikymmeniä sitten, kun hän ja setänsä leikkivät ammattimaisesti ympäri maailmaa. Voidaan varmasti erottaa määrittelemätön, mutta selkeä sukujuuri… levyjen heittämisestä kopiointeihin, sukupolvien väliseen heilahteluun. Sama aineeton, vapaasti liikkuva frisbee -energia sykkii Flamingosis -musiikillisten hyppyjen sykkivän numpun läpi, ei koskaan enemmän kuin monipuolisella, dynaamisella Daymaker : llä.

Flamingosis on noin kymmenen vuotta sitten tapahtuneen Soundcloud -tuottajavallankumouksen tuote sekä tunnetut ikätoverit, kuten The Kount , Mr. Dibiase , Swarvy , birokraattinen monien muiden joukossa. He ratsastivat aalloilla ja tulivat täysi-ikäisiksi, kun makuuhuoneen tuottajat, jotka eivät olleet missään, jakoivat melkein heti DIY-teoksensa beat-tutkijoiden kanssa ympäri maailmaa. Franklin & Marshall -tapahtumassa nuori Velasquez alkoi saada kiirettä GarageBand-ohjelmistolla. Pilvi nousee. On luonnollista vetää viiva myöhäisen James “J-Dilla” Yanceyn muotokuvanmuutoksista, kuten esimerkiksi Flying Lotus ja Pretty Lights , ja missä Soundcloud-aikakauden tuottajat, kuten Flamingosis, ottivat taidemuodon vuorovesiäänessä.

Pian virtatilastot alkoivat saavuttaa satoja tuhansia ja sitten miljoonia: kuten Jay-Z julisti kerran, „numerot eivät valehtele“. Melko pian tähti syntyi, ja hän on kiipeänyt tasaisesti siitä lähtien.

Boom-bap-rumpujen ja savustetun näytteenoton lisäksi Daymaker on heijastuskartoitettu elävän live-instrumentin väreillä. Coloradon kirjoittajat lukevat kuin murhaajan rivi – näppäimistö Borahm Lee (Pretty Lights Live), lyömäsoittaja Jeff Franca (Thievery Corporation), basisti Hunter Roberts , kitaristi Mike Tallman (Euforquestra) ja hip-hop-funk-duo Recess sekä studioinsinöörit Tallman, Eddie Roberts (The New Mastersounds) ja Loren Dorland . Aina avoin yhteistyölle eri muodoissa, kokoissa ja maantieteellisissä alueissa, sillä tämä magnum opus Flamingosis soitti kaikkien tähtien lahjakkuuskokoelman helpottaakseen hänen hengellisessä mielikuvituksessaan läpäiseviä äänimaisemia.

Musiikkikulttuurit ympäri maailmaa ovat avain tuottavan tuottajan DNA: han; Velasquez on matkustanut tätä vihreää maata laajasti, ikuisesti etsien ääntä. Kun hän kosketti Japania muutama vuosi sitten, kaupunkipopin muusikot, kuten Tatsuro Yamashita ja Mariya Takeuchi , saivat syvän vaikutuksen. Kun Flamingosis tutki Brasilian majesteettisuutta, se tykkäsi Marcos Valle : sta, Tim Maiasta ja Gal Costa : n bassoäänistä ja samba-rock-liitokset, jotka todella herättivät hänen uteliaisuutensa. Kaikki nämä elementit, taiteilijat, ympäristöt ja maailmanlaajuiset tutkimusretket ovat olleet perusta Daymaker -kappaleesta.

Näytteenotto on olennainen osa Flamingosis -prosessia ja tuotantoa. kohdat ja katkelmat Grahamin keskusasemalta, The Voices of East Harlem, Niteflyte ja muut joukko pippuria kappaleita Daymaker : ssä. Flamingosis osoittaa nöyrää kunnioitusta eilisiä kappaleita kohtaan, joiden nerokkuus on keksitty taitavasti ja suunniteltu uudelleen huomista varten.

Albumin otsikon ja sekvenssin on tarkoitus viitata kiteytettyyn tilaan ja aikaan: täydellinen päivittäinen kierros aamusta iltapäivään iltaan. Musiikki virtaa niin, että voi kuvitella sen ääniraidalla 24 tunnin ajanjakson jokapäiväisessä elämässämme. Singlet Flamingosis, jotka irrotettiin julkaisun valmistelussa, kuuluvat vahvimpiin materiaaleihin, mutta ennätys loistaa todella kirkkaasti, kun sitä kulutetaan edestä taakse keskeytyksettä.

”Villi kesä” on hyvän olon hymni, joka tarjoaa oikean pomppimisen ja räjähdyskohdan, laulu, joka sopii täydellisesti aurinkoisille säteille ja rantatunnelmille, mutta kuitenkin niin kuumana, että sen pitäisi ylittää kuolevaisuuden kaudet monien vuosien ajan.

Flamingosis – „Wild Summer“ (virallinen video)

[Video: Flamingosis]

Nimikappale “Daymaker” vaihtaa vaihteita ja surffaa tyylejä iloisella otteella, sisältäen erilaisia ​​ääniä ja tekstuureja ajavan, vakuuttavan rumpukuvion päällä. Flamingosis ja animaattori Nick Parente tekivät yhdessä kaupungistuneen videokäsittelyn.

Flamingosis – „Daymaker“ (virallinen video)

[Video: Flamingosis]

”Make it Happen” kanavoi latinalaiselle musiikille ominaisia ​​kulttuuriperinteitä ja juhlallisia juhlia, joka on täynnä elävää soittoa ja joka on rakennettu haisevalle tanssilattialle. Eddie Hazel -latauksella ladattu ”Sunnyvale” sisältää loistavan psykedeelisen kitaran ja se herättää Pretty Lightsin alkuaikoja. ”Avenue of the Fireflies” saapuu matkan myöhässä, jäähdytystehtävä, joka on täydellinen laskeutumiseen kohti Daymaker -aluksen laskeutumista.

”Cosmic Feeling” vetää aluksen satamaan, eteeriseen rataan, jonka ovat suunnitelleet Tallman ja Roberts, Color Redin perustajat, ja sopiva poistumispaikka. Flamingosis värväsi tandemmedian luomaan mukana tulevan animoidun videon, joka vie katsojan matkalle maailmankaikkeuden läpi.

Flamingosis – „Kosminen tunne“ (virallinen video)

[Video: Flamingosis]

Flamingosisin viimeisin ponnistus on eklektinen seikkailu, joka nauttii menneiden vuosien tekstuureista, värähtelyistä ja estetiikasta, mutta on olemassa tässä ja nyt ja lepää rohkeasti tulevaisuuteen. Paljon Velasquezin tavaramerkin melodisia teemoja on runsaasti, ja vastustamattomat koukut on rakennettu haudatuista, sekoitetuista näytteistä. Nämä aina tutut elektroelementit rinnastetaan loistavasti sykkiviin live-lyömäsoittimiin, galaksienvälisiin syntetisaattoreihin ja funky-ass-kitaroihin luodakseen ääniyhdistelmän menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevasta suuresta tuntemattomasta.

sanat: B.Getz

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....