Grateful Dead Revisit “Mr. Charlie” St. Louisista vuodelta 1971 Listen To The River -boksisarjan edellä

The Grateful Dead on tarjonnut toisen esikatselun tulevasta Listen To The River: St. Louis ’71 ’72 ’73 -boksista, jossa on „Mr. Charlie”, äänitetty 10. joulukuuta 1971 Fox Theatressa St. Louisissa, MO. Rhinon kautta 1. lokakuuta ilmestyvä laaja kokoelma isännöi seitsemän Dead-konserttia, jotka on tallennettu St. Louisissa 22 kuukauden aikana vuosina 1971–1973.

20 CD:n kaikista seitsemästä esityksestä 12/10/71 on toiseksi vanhin edellisen illan esityksen jälkeen. Listen To The River -kokoelman laajuus antaa kuuntelijoille mahdollisuuden nähdä nuoren bändin etenemisen, joka kasvaa paljon suhteellisen lyhyessä ajassa. Täällä kuulemme edelleen bändin, joka seuraa uskollisen johtajansa/joukkueen maskottiaan Ron “Pigpen” McKernana. Vaikka tuleva keulakuva Jerry Garcia onnistuu tönäisemään päänsä pienillä kukoistamisella koko live-leikkauksen ajan, tämä on silti Pigpenin show, kuten lyhyt neljän minuutin esitysaika osoittaa.

Aiheeseen liittyvä: 10 kappaletta, jonka We Hope Dead & Company debytoi kesäkiertueella 2021

Grateful Deadin arkistonhoitaja ja perintövastaava David Lemieux huomauttaa videon kuvauksessa,

Viimeinen Pigpen-Hunter-yhteistyö, joka julkaistiin albumina, tämä sekoitus oli erottuva Euroopassa 72. Sitä soitettiin yhteensä 50 kertaa sen debyyttinsä jälkeen 31.7.71 New Havenissa, samassa esityksessä, jossa Sugaree debytoi. Sitä soitettiin kaikissa Europe ’72 -kiertueen 22 esityksessä

Kuuntele Grateful Deadin esitystä ”Mr. Charlie” Fox-teatterissa St. Louisissa, MO 10. joulukuuta 1971. Listen To The River on ennakkotilattavissa täältä.

Grateful Dead – „Mr. Charlie” – St. Louis, MO – 10.12.71

[Video: Grateful Dead]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....