Jason Isbell puolustaa konserttirokotusta/negatiivinen COVID-testivaatimus MSNBC:llä

Jason Isbell esiintyi MSNBC:ssä viikonloppuna, jossa hän puolusti äskettäistä päätöstään vaatia kaikkia konserttivierailijoitaan esittämään negatiivinen COVID-19-testi tai todiste rokotuksesta. Sen jälkeen kun laulaja-lauluntekijä ilmoitti päätöksestä viime viikolla, hän on saanut kritiikkiä faneilta ja jopa muusikoilta.

Haastattelu alkoi Isbellin kritiikillä, jonka hän sai eräältä toiselta muusikolta verkossa, joka kutsui taiteilijaa „porvariksi“, koska se vaati faneja ottamaan ilmaisen rokotteen tai suorittamaan ilmaisen testin päästäkseen esitykseensä. Vaikka Isbell oli jo hautannut pop-country-laulajan Twitterissä, hän onnistui mahtumaan lyhyeen, selkäkäden pyyhkäisyyn ja pysyä samalla keskittyneenä keskustelun aiheeseen.

„Uskon, että meidän kaikkien on tehtävä kaikkemme pitääksemme musiikkibisneksen käynnissä, koska meidät suljetaan pian taas, jos emme ala tehdä tätä“, Isbell kertoi MSNBC:n Stephanie Rhulelle. . „En ymmärrä elitististä asiaa, ehkä tuon kaverin on vaikeampi saada ihmiset tulemaan hänen esityksiinsä. … Se ei tunnu minusta elitistiltä, ​​se tuntuu vähän turvallisemmalta.”

Aiheeseen liittyvä: Jason Isbell kattaa Metallican „Sad But True“ -kappaleen „Blacklist“ -kokoelmalle [Katso]

Haastattelu tuli, kun nelinkertainen Grammy-voittaja valmistautui kolmatta iltaansa soittamaan ACL Live at the Moody Theater -tapahtumassa Austinissa, TX:ssä. Vaikka Isbell on ottanut hieman lämpöä yleisöltä äskettäisestä päätöksestään, hän sanoi, että musiikkiteollisuuden edustajat ovat ottaneet protokollat ​​myönteisesti. Vaikka monet alan edustajat ovatkin kiittäneet Isbellin päätöksiä, jotkin valtion rahoitusta saavat tapahtumapaikat voivat jäädä epävarmaan tilanteeseen, jos paikallisten poliitikkojen näkemykset eivät ole linjassa CDC:n kanssa.

„Monissa tapauksissa jotkut tapahtumapaikat saavat valtion varoja ja osavaltiot uhkaavat pidätellä ne varat sellaisille paikoille, jotka sallivat taiteilijoidensa vaatia todisteita COVID-testistä“, Isbell sanoi. – Hoidamme vain sen, mitä joudumme käsittelemään, ja jos joudumme perumaan joitain esityksiä, perumme osan esityksistä. Ja jos meidät haastaa oikeuteen, nousen ylös ja puhun yleisön puolesta.“

Jason Isbell ei ole ainoa henkilö, joka ottaa käyttöön vaaditut testaus-/rokoteprotokollat ​​tulevia tapahtumia varten. Viime päivinä kaikki Widespread Panic Bonnaroo ja Summerfest ovat lisänneet samanlaisia ​​ohjeita tuleviin konsertteihin ja festivaaleihin.

Isbell huomautti myös, että vaikka elävän musiikin menetys pandemian aikana murskasi monia sekä henkisesti että taloudellisesti, tässä on tärkeämpiä tekijöitä, koska tapausten määrä jatkaa nousuaan eri puolilla maata.

„Emme tarjoa jotain, mikä on välttämättä välttämätöntä, emme tarjoa ihmisille terveydenhuoltoa, ruokaa tai suojaa“, Isbell sanoi. „Yritämme viihdyttää ihmisiä, joten en väitä, että kenenkään täytyy ottaa rokote tai negatiivinen testi, mutta jos et saa, et voi tulla esitykseen. Mielestäni siinä on järkeä.“

Lopulta laulaja-lauluntekijä toisti perustajien sanoja vastauksena niille, jotka väittävät hänen kaltaistensa politiikkojen loukkaavan heidän perusvapauksiaan Yhdysvaltojen kansalaisina.

„Olen täysin vapauden puolesta, mutta luulen, että jos olet kuollut, sinulla ei ole mitään vapauksia“, Isbell sanoi. ”Joten on luultavasti tärkeää pysyä hengissä ennen kuin alat kyseenalaistaa vapautesi. Se on elämää ja sitten vapautta, ja sitten onnellisuuden tavoittelua. Ne ovat tärkeysjärjestyksessä.“

Katso koko MSNBC:n haastattelu Jason Isbellin kanssa alta. Luettelo kiertuepäivämääristä on hänen verkkosivustollaan.

Jason Isbell rokotevaatimuksista konserteissa: „Olen täysin vapauden puolesta, mutta luulen, että jos olet kuollut, sinulla ei ole mitään vapauksia“

[Video: MSNBC]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....