Jon Fishman puhuu uudesta näytelevystä / „troll Buttonista“ ja muusta kesäkiertueen 2021 Phish Radio -haastattelussa

Viime perjantaina ennen kolmen yön Phish-ajoa Ruoff Music Centerissä  (alias Deer Creek) Noblesvillessä, IN, rumpali Jon Fishman kirjautui sisään SiriusXM Phish Radion:n Ari Finkin n kanssa keskustellakseen meneillään olevasta kiertueesta, uudesta sampleristaan ​​ja hänen lavanvaatekaappinsa syvemmästä merkityksestä. , ja enemmän.

Puolentoista vuoden poissaolon jälkeen Phish oli juuri palannut lavalle edellisellä viikolla Arkansasissa ja jatkoi esityksensä Alabamassa, kaksi yötä Alpharettassa, GA ja pari keikkaa Nashvillessä, TN. Kuten Fishman selitti astuessaan lavalle ensimmäisessä esityksessä takaisin: ”Minulle se oli kuin olisin saanut palata olohuoneeseesi sen jälkeen, kun talosi oli rakenteilla puolitoista vuotta. …Se tunne „se ei ole ohi, mutta tunnelin päässä on valoa, ja se on hallittavissa“.

Fishman ja Fink keskustelivat mRNA-rokotteiden „ihmeestä“, joka mahdollistaa elävän musiikin mahdollisuuden avautua jälleen ennen kuin siirryttiin toiseen kuumaan aiheeseen nuorten kiertueella: rumpalin äskettäin sisällytettyyn näytealustaan.

„Kaikki nuo jutut ovat vain eräänlaista huumorintajuani“, kikattava rumpali selitti. „Sain sen liipaisintyynyn – sitä en välttämättä olisi hankkinut yksin, mutta tarvitsin sitä Ghosts of the Forestiin. … [Treyllä] oli tiettyjä ääniä, joita hän halusi, joita Ray [Paczkowski] ei voinut peittää.“

Vaikka hän oli käyttänyt sitä vain kyseiseen materiaaliin tämän kesän Phish-kiertueen alkuun asti, se on selvästi muuttunut. Fishman selitti: „Scotty, rumputekniikkani oli kuin: „Tiedätkö, kun sait tämän jutun sinne, voit laittaa mitä haluat, voit maistella pieruja siihen.“ Joten tiedäthän, se oli tuolla vasemmalla puolella tai ulkokentällä jonkin aikaa… Ja sitten Scotty alkoi vain laittaa asioita, kuten ääniä, erilaisia ​​nauruja ja ääniä ja kaikkea sitä. Olin kuin „Voi luoja.“ Joten kävin läpi koko tämän kirjaston. Merkkasin vain ne, joista pidin, ja annoin hänen ladata sivu toisensa jälkeen. Olen tavallaan kiihtynyt – minulla on tuo äänisivu, nauroin sieltä pari kertaa, ja laitoin nämä kaksi pitkää tehostetta samalle sivulle. Siellä on kuin tämä horjuva levysoundi, josta pidän todella paljon.

Tietysti Fishman on kuullut näytteiden vastustajilta verkossa – kritiikkiä hän ottaa vastaan ​​avoimin, ilkikurisesti. „Näin meemejä, joita jotkut ihmiset lähettivät minulle ja jotka tavallaan valittivat asiasta“, hän kertoi Finkille. „Olen niin, että se vain saa sinut lisää siitä. Ymmärrätkö sen? Nyt se on kuin peikkopainike [nauraa]. Ai, et pidä niistä, ethän? Ai okei…”

„Suosikkipaikkani [näytesijoitteluni] tähän mennessä – josta olen saanut eniten valituksia – oli „Slave“ [Arkansasissa]“, hän jatkoi. „En edes muista, mihin näytteeseen osuin, muistan vain, että se oli niin inhottavaa. Se oli tavallaan hiljaista, ja osuin [murisevaan nauruääneen] tai mitä se olikaan, ja muistan kuulleeni sen ja sanoneeni: „Ah, luoja, se oli kauhein sijainti…“ En ole ollut mauttomampi sijoittaminen johonkin… ja sitten en vain voinut olla tekemättä sitä uudelleen [nauraa]. Tuntui kuin tämä paha asia houkutteli minua siihen.“

„Minulla itse asiassa ajattelin, että jos olisin lyömäsoittaja, jota Phish oli koe-esiintymässä, kuten „Me saamme lyömäsoittimen ja annamme sinut esiintymään kanssamme“, ja tein niin, minut irtisanottaisiin välittömästi. . Kuten heti. Ja minä olisin erottanut hänet. Olisin sanonut: „Jumala, tuo kaveri on mauttomin lyömäsoittaja koskaan, vie hänet pois täältä.“ Joten, pidin siitä tavallaan. Se toimii, jos se on niin huono, mutta se toimii myös, jos se on todella hyvä. Toivottavasti meillä on enemmän hyviä kuin huonoja, mutta jos se on todella huono, sinun on tuplattava.“

Sen lisäksi, että Fishman käsitteli Chris Kurodann uuden kesäkiertueen 2021 kevyen laitteiston „sekoitusvoimaa“ ja sitä, onko se nyt 4.0 (epäselvä), hän selitti, kuinka jatkuva uuden materiaalin tulva kaikista neljä bändin jäsentä sai äskettäin Treyn tekemään merkittäviä leikkauksia yhtyeen live-kiertoon.

Kuten Fish totesi: „Tiedän, että Trey kävi äskettäin läpi laululistan ja hakkeroi joukon niitä ulos. En edes tiedä mitkä niistä puuttuvat. Kaikki suosikkikappaleeni ovat edelleen siellä [nauraa]. Ei ole niin kuin minä katsoin ja sanoin: „Missä f- on „Pebbles and Marbles?“, minä menen matolle sen takia.“

Jatkaessaan tangenttia Fishman selitti: „Jokainen kappaleemme on ollut suosikkini jossain vaiheessa. Sinun tarvitsee vain saada todella huippukokemus yhdestä niistä. … ”Chalk Dust Torture” oli pisimpään kappale, jonka minun oli vaikeinta kietoa päätäni. Ja Treyllä oli tapana aina sanoa: „Se on kuin meidän paras kappaleemme.“ Ja minä olin kuin, en tiedä, mies.

„Ja sitten, entinen vaimoni, kun hän synnytti ensimmäisen lapsemme, hän sanoo: „Haluan kuulla Camden ’99 „Chalk Dust“. Ja minä kysyin: „Todellako?“ [nauraa]. Ja laitoimme sen päälle ja se löi pääni irti. Tuo jammi saavuttaa juuri tämän paikan, jossa – muistan sen tapahtuneen ja olin unohtanut sen siihen hetkeen asti – se oli sillä keikalla, jolloin muistan tulleeni lavan ulkopuolelle ja tunteneeni, että „Okei, „Chalk Dust“ on nyt suosikkikappaleeni.‘ , se on sellainen asia, että jos yrittäisin houkutella jonkun Phishin, sanoisin, että tämä on yksi parhaista töistämme.“

Lopuksi Fink painoi rumpalille myös virkistäviä donitsimekkoja, joita hän on pukeutunut lavalla tänä kesänä. Jon selitti, että hänen asukas mekkosuunnittelijansa Lisa Simpson oli tehnyt hänelle kolme „tuoretta“ kiertueelle pienillä värivaihteluilla – mitä Simpson usein ehdottaa, ja hän melkein aina kieltäytyy. Hän selitti hänelle, että tämä ei koskenut vain vaatteet – tässä oli kyse jostakin syvemmästä.

”Kyse ei ollut niinkään mekon käyttämisestä, vaan munkkeista. Ja nyt saamme selville, että universumi saattaa olla donitsin muotoinen. Luulen, että se todella on jokin arkkityyppinen asia, joka saavuttaa meidät kaikki hyvin syvällä sielun tasolla, jota emme edes pysty ilmaisemaan [nauraa].“

Fishmanin samplerin sanoin tarjoamme oman iloisen käsittämättömän vastauksemme johonkin kauniiseen ja hämmentävään: „Joo.“

Phish-kiertue jatkuu tänä iltana bändin ensimmäisellä kahdesta yöstä Hersheyssä, PA. Täydellinen luettelo tulevista vuoden 2021 Phish-kiertuepäivämääristä on täällä.

https://www.instagram.com/p/CSFYagFH9Rq/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....