„Phunk Sessions“ Phish DICKin Afterparty Ft. Dumpstaphunk & Lettucen jäsenet, Judith Hill, Skerik ja muut

Phish on vihdoin palannut tielle ja fanit eri puolilla maata odottavat innolla kiertueen päätöstä Labor Day -tapahtumaa Commerce Cityssä, CO:n DICK’S Sporting Goods Parkissa, Live For Live Music ilmoittaa innoissaan Mile High -juhlista.

Lauantaina 4. syyskuuta, Phishin toista kolmesta DICK’S-esityksestä, Live For Live Music isännöi erikoisosan pitkäaikaisesta, kiertävästä Funk Sessions -residenssistään, jonka nimi on The Phunk Sessions Cervantes‘ Masterpiece Ballroomissa Denverissä [hanki liput].

The Phunk Sessions 2021 esiintyy New Orleansin funk-rojaltisarjassa Ivan Neville ja Ian Neville sekä heidän Dumpstaphunk -bänditoverinsa Tony Hall strong>ja Nick Daniels. Myös arvoituksellinen saksofonisti Skerik liittyy yhtyeeseen Lettucen rumpalin Adam Deitchin, TMRW PPL -trumpetisti Parris Flemingin ja kitaristin/vokalistin < lisäksi. strong>Judith Hill, erikoisvieraiden mysteerilaukun lisäksi.

The Funk Sessionsin aikaisemmissa versioissa on ollut kuka on kuka muusikoista sarjoista The Meters, The Disco Biscuits ja The Nth Power. strong>, The Motett, Trey Anastasio Band ja monia muita. The Phunk Sessions 2019 DICKin afterparty-sarjan ensimmäisellä näytöksellä jopa Phishin oma Mike Gordon pysähtyi auttamaan „Spanish Moon“ -kappaleen cover-versiota.

Nykyisten turvallisuusohjeiden mukaisesti tapahtumapaikka vaatii kaikilta osallistujilta joko todisteen täydestä rokotuksesta (joko fyysinen kortti tai kuva kortista, jonka nimi vastaa osallistujan henkilöllisyystodistusta) tai COVID-testin negatiiviset tulokset, joita ei enää oteta. yli 72 tuntia ennen tapahtumaa. Osallistujien tulee suunnitella saapuvansa riittävän ajoissa, jotta tapahtumapaikalle saapuminen voi viivästyä.

Liput The Phunk Sessions -tapahtumaan Cervantesissa Denverissä 4. syyskuuta tulevat myyntiin perjantaina 13. elokuuta klo 12. MT täällä. Lisätietoja on alla.

""

**NÄYTÄ TIEDOT**

Päivämäärä: lauantai, 4. syyskuuta 2021

Paikka: Cervantes’ Masterpiece Ballroom – 2637 Welton St, Denver, CO)

Ikä: 16+

Aika: Ovet klo 23. MT / Show Midnight MT

Liput: $25 adv / $30 dos

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....