AEG vaatii todisteita täydestä rokotuksesta kaikissa Yhdysvaltojen paikoissa lokakuun 1. päivästä alkaen

AEG Presents, maailman toiseksi suurin live-viihdeyritys, ilmoitti vaativansa todisteet täydestä rokotuksesta kaikilta osallistujilta ja tapahtumapaikan henkilökunnalta Yhdysvalloissa 1. lokakuuta alkaen.

Tämä tapahtuu, kun tapahtumapaikat ja taiteilijat kaikkialla maassa noudattavat samanlaisia ​​käytäntöjä, vaikka AEG on ensimmäinen suuri yksikkö, joka sallii vain rokotetut henkilöt laitoksissaan.

Kuluneen viikon aikana monet viihdeyritykset, kuten IMP ja suuret festivaalit, kuten Bonnaroo ja Summerfest , ovat ilmoittaneet käytännöistä, joiden mukaan kaikkien osallistujien on esitettävä todisteet. täydestä rokotuksesta tai negatiivinen COVID-testi, joka on otettu 48–72 tunnin sisällä. Tämä AEG:n ilmoitus on tähän mennessä vahvin rokotuksia puoltava lausunto, kun otetaan huomioon yrityksen koko ja se, että negatiivisille testeille ei ole jätetty takaovea auki.

„Olemme tulleet siihen johtopäätökseen, että markkinajohtajana meidän on omaksuttava todellinen kanta rokotusten asemaan“, Jay Marciano, AEG:n operatiivinen johtaja ja AEG Presentsin hallituksen puheenjohtaja, sanoi lausunnossaan. ”Vain muutama viikko sitten olimme optimistisia sen suhteen, mihin liiketoimintamme ja maamme ovat menossa. Delta-variantti yhdistettynä rokotteen epäröintiin työntää meidät taas väärään suuntaan. Ymmärrämme, että jotkut ihmiset saattavat pitää tätä dramaattisena askeleena, mutta se on oikea. Tiedämme myös, että alkuvaiheessa saattaa esiintyä takaiskuja, mutta olen luottavainen ja toiveikas, että loppujen lopuksi olemme historian oikealla puolella ja teemme sen, mikä on parasta artisteille, faneille ja live-tapahtumien työntekijöille. .”

Käytäntö tulee voimaan 1. lokakuuta, päivämäärä, joka on valittu „erityisesti siten, että kaikille rokottamattomille lipunhaltijoille ja henkilökunnalle jää aikaa saavuttaa täysin rokotettu asema, jos he haluavat tehdä niin“.

Aiheeseen liittyvä: Jason Isbell puolustaa konserttirokotusta/negatiivinen COVID-testivaatimus MSNBC:ssä [Video]

AEG:n tapahtumapaikkoja on kaikkialla Yhdysvalloissa, The Warfieldistä San Franciscossa Kaliforniassa ja The Roxysta Länsi-Hollywoodissa aina Terminal 5:een ja Music Hall of Williamsburg New Yorkissa, NY. Monet festivaalit kuuluvat myös AEG:n sateenvarjon alle, mukaan lukien Coachella, Stagecoach, äskettäin peruutettu New Orleans Jazz & Heritage Festival ja monet muut.

„Tiettyjen osavaltioiden määräykset voivat ohittaa tehtävämme“, Shawn Trell, operatiivinen johtaja ja AEG Presentsin lakimies sanoi, „tai muutamat artistit eivät ehkä halua heti liittyä suunnitelmaan, mutta tiedämme että alustamme käyttäminen vahvan aseman ottamiseksi rokotuksiin voi vaikuttaa. Viesti, jonka haluamme lähettää, on yksinkertainen ja selkeä: ainoa tapa olla mahdollisimman turvallinen on vaatia kaikkien rokottamista. Ja olemme varmoja, että muut, jotka eivät ole vielä olleet valmiita tekemään tätä täyttä sitoutumista, seuraavat esimerkkiämme.“

AEG:n suurin kilpailija, Live Nation, antaa artisteille tällä hetkellä mahdollisuuden päättää, ottavatko ne käyttöön COVID-testaus-/rokotusvaatimusprotokollat ​​tapauskohtaisesti.

[H/T lajitelma]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....