Billy Strings kunnioittaa Mac Millerille Pittsburghissa

„Se on keskiviikkona Pittsburghissa laajan kierroksen aikana, ehkä Billy Strings päästää kaasupoljelta tänä iltana ja se on melko ei-loistava show“, ajatteli skeptikot. Voi, he eivät voineet olla väärässä. Konsertti palkitsi ne, jotka tekivät viikonpäivän vaelluksen lukuisilla kohokohdilla, mukaan lukien tease-käännetyt hiilijulkaisut myöhäisille rapperille ja Pittsburghin natiiville Mac Miller On „Mikä käyttö?“ Sekä debyytti kiitollinen kuollut live staple „peggy-o“. Billy Strings avasi näyttelyn muiden bluegrassers Jäljellä oleva lohi „alas ontolla“ ennen alkuperäistä instrumentaalia „Libby Phillips RAG“, innoittamana nshville airbnb: ssä otsikon nimeä sen päällä. Sitten bändi pyöritettiin BlueGrass-virittää kannen läpi „Olen juuri nähnyt ikäryhmän“ hyvitetään Stanley Brothers . Billy Strings – „Olen juuri nähnyt Agesin kallion“ (The Stanley Brothers) – Pittsburgh, PA – 8/11/21 [Video: scottiek91] Yleisö todella alkoi tehdä melua „piilota“, kun Billy otti ruorit villiin ja innostavaan hilloon uskomattoman alueen kautta luoteisina kaverina, Jarrod Walker , Billy epäonnistuu ja Royal Masat sokaista meren Jolly ihmiset Pittsburg, PA niiden dexterous plektralla tekniikoita. Originals „katsella sitä syksyllä“ ja „pöly Baggie“ tuli seuraavaksi, ennen kuin yleisö käsiteltiin harvinaiselle huonoja maksuja kattaa „Lumpy, Beanpole & Dirt“. Seuraavaksi tulevat aina miellyttävät „Ice Bridges“, jota seuraa Frank Wakefield Cover „RAINBOWin loppu“ lopettaaksesi asetuksen. Billy Strings – „Watch It Fall“ – Pittsburgh, PA – 8/11/21 [Video: scottiek91] Aseta kaksi spewed pois sulan kuuman „tulipalon kanssa kieleni“, joka poltti epäilyksiä yleisön aivoihin „… En luota mieleni tuhkaa.“ STRINGS kertoi meille, kuinka hän tapana laulaa ja pelaa tätä seuraavaa laulua, kun hän oli vain kuusi tai seitsemän vuotta vanha nimeltään „Stanley Brothersin“ Stone-seinät ja teräsbaarit „, joka sisältää hyvin monimutkaista aihetta pyrkivät pikku William. Liittyvät: Billy Strings Nods Jerry Garciaan kahden yön Westville Music Bowl Run [Kuvat / Videot / Full Audio] Seuraavaksi tuli „Murmoil & Tinfoil“, jossa kuninkaallinen Masat’s Bouncing Bass voittaa johtavan hänen seurakunnan miehet, kun he ottivat vuorotellen kynnyksiksi. Billy lähetti sitten väkijoukon ylöspäin, kun hän oli seguroi kunnianosoitukseksi Pittsburgin natiivin ja rapperin, myöhään Mac Millerin instrumentaalisella juullulla „Mikä on käyttö?“ Billy kanavoitu Thundercat Kappaleen erittäin hauska luovutus, mukaan lukien toinen kiusaa „Näen selkeästi nyt“ Johnny Nash ennen sulamista takaisin „turvoiliksi ja tinfoiliksi“. Seuraava bändi kyydissä alkuperäiseen virittää „jano mutila“ ennen johnny käteistä „Big River“. Kvartetti sitten julisti yleisöä debyytti „PEGGY-O“ kauniin perinteisen kannen kauniin, jota kiitollinen kuollut suositteli. Jarrod Walker serenaded joukosta, kun hän höyheni ylös ja alas hänen mandoliini helposti. Ajaton tarina „Daisy Red“, johon liittyy joitakin Billy-salama-nopea tasainen poiminta pitivät ruohonleikkurit. Billy Strings – „Pittsburgh Story“ – Pittsburgh, PA – 8/11/21 [Video: scottiek91] Billy ja jengi tarjosivat sitten uuden yhden „palolinjan“ tulevasta albumista uusimisesta , jossa hän jakoi halveksunsa kielteiselle vaikutukselle öljynkulutuksesta, jolla on ympäristömme ennen kuin pojat ilmaisivat tämän keskustelun niiden sovittelevat joustetut työkalut Sonic Explorationille. Sieltä bändi matkusti perinteiseen viritettynä „Reubenin juna“ ja sitten yllättynyt fanit „palolinjan“ uudelleenpääsyn lopettamiseksi. Mutta miehet eivät olleet vielä tehneet, kun he hyppäsivät takaisin Stanley Brothersille „sijoittumaan muukalaiseen“, jossa jouset osoittivat voimansa herättää tunteita haavoittuvilla sanoituksellaan uudelle alkuperäiselle „Tiedä se kaikki“ Uudessa albumilla < EM> Uudistaminen ensi kuussa. Tarinan moraali, kaikille niille, jotka odotettiin viikonpäivän snoozer: Älä nuku Billy Stringsissä. Hän on lähellä kaupunkia tai lähellä Yhdysvaltojaan ja jos et voi kiinni elää, äänitoiminnasta Andy Lyttle tekee hyvää työtä Billy Streopsilla Mixlr, Streaming jokain Näytä, jolla ei ole live-videovirtaa. Aseta yksi: alas ontto> Libby Phillips RAG, kallio, piilota ja etsi (1), katsella sitä pudota, pölyä baggie> Lumpy, Beanpole & Dirt (2), Ice Bridges> Sateenkaaren loppu Aseta kaksi: tulipalo kieleni, kiviseinät ja teräspalkit, mykky- ja tinafoil (3) (4)> Jano mutilaus> Big River, Peggy-O (5), Red Daisy, Fire Line (6)> Reubenin juna> Paloviiva Encore: Rank Stranger, tiedä kaikki (1) 3. kivi kiusaa (2) Kuoleman matka (3) Mitä käyttöjärjestelmä (MAC Miller) (4) Näen selvästi nyt kiusata (5) ensimmäistä kertaa (6) Gypsy Queen Jam (Santana)

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....