Gasparilla Music Festival ilmoittaa alkuperäinen 2021 kokoonpano: Gov’t muuli, NAS, Sylvan Esso, Lisää

Gasparilla-musiikkifestivaali (GMF), joka on esittänyt Coppertail Brewing CO. on julkaissut 10th-vuosipäivän festivaalin ensimmäisen taiteilijan kokoonpanon 1. lokakuuta, 2021 Tampa, FL . Voittoa tavoittelemattoman festivaalin tuotot tukevat musiikkiluokkahuoneita osastossa 1 peruskoulut. Viikonlopputapahtuman eklektinen kokoonpano johtaa Genre-Delay ja Best Dancy / Electronical Album Grammy Nominee Sofi Tukker Perjantaina 1. lokakuuta 1. lokakuuta; ICONIC RAPPER NAS lauantaina 2. lokakuuta; ja Warren Haynes -letit blues-rock stalwarts gov’t muuli sunnuntaina 3. lokakuuta. Muut taiteilijat, jotka on asetettu suorittamaan Gasparilla Music Festival 2021: ssa Sylvan Esso , Matt & Kim , parkettien tuomioistuimet , Säilytys Hall Jazz Band < / STRONG>, Keller Williamsin kiitollinen evankeliumi , Hip sieppaus ja paljon muuta. Muita artistit sekä täysi asetus ja aikataulut ilmoitetaan tulevina viikkoina. Tutustu alla olevaan alkuvaiheessa. Lisätietoja festivaalista ja niihin liittyvistä terveys- ja turvallisuuskysymyksistä löytyy täältä. Tartu lippusi, päätä täällä. Tutustu alla olevan alkuperäisen taiteilijan kokoonpanon hajoamisesta. Gasparilla Music Festival – Alkuperäinen 2021 taiteilijat 99 naapurit – Nashville, TN – Hip Hop / POP / R & B Artikal Sound System – Delray Beach, FL – Reggae BabyJake – ft. Myers, FL – Hip Hop / Pop Bad cameo – Clearwater, FL – Indie / Funk Pop Bears & Lions – Gainesville, FL – Kindie Rock Ella Jet & Future Soul – Pietari, FL – R & B Käsine – Tampa, FL – Electronic Pop / Indie Pop gov’t muuli – Asheville, North Carolina – Southern Rock Ivy Alex – St. Petersburg, FL – POP / instrumentaali Keller Williams Kiitollinen evankeliumi – Fredericksburg, VA – Rock / Gospel Leon Majcen – Clearwater, FL – Folk / AmericanA Matt & Kim – Brooklyn, New York – Indie Pop Mike massa aaltoteoria – Tampa, FL – Hip Hop NAS – New York City, NY – Hip Hop Noan osittain – Lakeland, FL – Indie Folk / Roots Vanha 97: n – Dallas, TX – Maa / Rock Oxford Noland – Plant City, FL – Indie Pop / Rock Parkettien tuomioistuimet – New York City, NY – Indie Rock havainto Katara – Tampa, FL – Hip Hop / Jazz Säilytys Hall Jazz Band – New Orleans, LA – Jazz Palaha Preme – Tampa, FL – Hip Hop ROW JOMAH – Dunedin, FL – Rock Sofi Tukker – West Palm Beach, FL – Electronic / Dance SYLVAN ESSO – Durham, NC – Electropop / Indie Pop Tyhjennät – Tampa, FL – Garage Rock Hip sieppaus – Pietari, FL – Reggae / Pop Wildmans – Floyd, VA – AmericanA / Folk Vella – Tampa, FL – Rock Käy Neptune – Tampa, FL – Indie / Alt Rock Nuori MC – Queens, NY – Hip Hop Näytä kokoonpano https://www.instagram.com/p/cseuou1is4mr/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....