Ghost-Note ilmoittaa syksyllä 2021 ‚mitä da Funk Tour‘

Maailmankuulu funk kollektiivinen Ghost-Note on ilmoittanut 26-päivämäärästä 2021 syksyllä laskutetaan laskutettuna mitä da Funk Tour . Ghost-Note sisältää Robert „Sput“ Searright ja nate werth basisti mononeon , näppäimistö Dominique Xavier Taplin , Saksofonistit Jonathan Mones ja Sylvester Onyejiaka ja kitaristi Peter Knudsen . Kiertue potkaisee Denver (9/3) erityisen perjantaina phish myöhäisillan show osoitteessa Cervantesin mestariteos Ballroom : Ghost-Note’s James Brown Soul Reue Erityiset vieraat Dana Monique (ääni) ja mackenzie . Sieltä 7-osainen asu aloittaa 11-yön juoksun. Liittyminen tukeen tulee tulevaisuuden jazz-asut SUNGAZER , joka yhdistää Ghost-muistiinpanon täydellisesti myymälän kesäkuu-kierroksesta. Tämä jalka on osunut merkittäviksi huoneisiin, kuten Cambridge, MA: n Sinclair (9/7), avaamalla viikonloppu Brooklyn Bowl (9/9) ja hiljattain remontoitu < Vahva> Ardmore Music Hall (9/10) ennen kuin jatkuu Midwestiin syyskuun loppuun. Liittyvät: Ghost-Note toivottaa Louis Cato, Casey Benjamin, lisää Blue Note NYC [Valokuvat] Ghost-note 2021 syksyllä mitä da Funk Tour Jatkaa Kiitospäivän viikonloppuna kolmella ennakoidulla Ghost-Sta-Phunk Austin (11/26), Dallas (11/27) ) ja Memphis (11/28) Ghost-Note -joukkueina Nola Funk-niitteillä dumpstafunk . Kaksi bändiä, jotka on yhdistetty aiemmin tänä vuonna Foolin sitoutumisessa Floridassa ja sytyttää väkijoukon, kun molemmat bändit yhdistettiin sulkemaan festivaalin. Kodin venytys käynnistyy Nashville (11/30) ja ottaa kaakkoon myrskyllä ​​Asheville (12/1), Raleigh (12/2), Charlotte (12/3), Charleston (12/4), ja Atlanta (12/5), jota seuraavat Pysäytykset Floridassa. Kiertue kääri suorituskykyyn North Beach Music Festival 11. joulukuuta Miami Beach, FL, jossa Ghost-Note jakaa Beachside Bandshell All-Star-kokoonpanon mukaan lukien kyyhkyset ping Pong , moottori , tauk , Eric Krasno ja kokoonpano , Marco Benevento , Jennifer Hartswick & Brendan Bayliss ja paljon muuta. Huomioithan, että bändi edellyttää osallistujia kaikille näyttelyille osoittamaan täydellistä rokotusta tai negatiivista Covid-19-testiä kaikille näyttelyille. Lippujen yksityiskohdat ja lisätietoa aave-noudesta mitä da funk 2021 Fall Tour, pää Bändin verkkosivustoon täällä. Valmistaudu Ghost-Note-kiertueelle bändin uusimmalla yksittäisellä, „Spunky“, joka ilmestyi viimeisimmässä totuudella Power Project kokoelma. Erilaisia ​​taiteilijoita – Totuus Power Project Ghost-note 2021 Fall Tour Päivämäärät 9/3 – Cervantes | Denver, CO # 9/4 – Taiteen karnival | Lehighton, PA 9/5 – 4848 Festival | Snowshoe, WV 9/7 – Sinclair | Cambridge, MA 9/8 – Wall Street Theatre | Norwalk, CT 9/9 – Brooklyn Bowl | Brooklyn, NY 9/10 – Ardmore Music Hall | Ardmore, pa 9/11 – Barrel & Flow | Pittsburgh, PA 9/12 – Beachland Ballroom | Cleveland, OH 9/14 – HI FI LIITE | Indianapolis, sisään 9/15 – City Winery | Chicago, IL 9/16 – El Club | Detroit, MI 11/26 – Empire | Austin, TX + 11/27 – Deep Ellum Art Co. | Dallas, TX + 11/28 – Railgarten | Memphis, TN + 11/30 – Mercy Lounge | Nashville, TN 12/1 – Pelastusasema Asheville, NC 12/2 – Pour House Music Hall | Raleigh, NC 12/3 – HEIST | Charlotte, NC 12/4 – Charleston Pour House | Charleston, SC 12/5 – City Winery | Atlanta, GA 12/7 – Barrelhouse Live | Savannah, GA 12/8 – 1904 Musiikkitalli Jacksonville, FL 12/9 – Heartwood SoundStage | Gainesville, FL 12/10 – Dunedin Brewery | Dunedin, fl 12/11 – North Beach Music Festival | Miami, FL # James Brown Soul Review (Phish Latte Night) w / sungazer + w / dumpstaphunk Näytä kiertuepäivät

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....