Kiitollinen kuollut pelaa punaisia ​​kiviä viimeisen kerran, tänä päivänä vuonna 1987

Kolmekymmentäneljä vuotta sitten tänään Kiitollinen kuollut otti vaiheen Morrisonin, CO: n punainen rocks amfiteatteri viimeisen ajan urallaan. Koska bändin jo oma fanbase jatkoi nopeasti suuria koot pimeässä -vuoden saapumisen ansiosta, tuli ilmeiseksi, että kuollut uusi valtavirran menestys ei enää anna heille mahdollisuus pelata paikkoja Kuten punaiset kivet, kun he toimittivat yhden lopullisen suorituskyvyn kuuluisassa ulkotilassa sulkemaan kolmen yön juoksun 13. elokuuta 1987. Liittyvät: Kuuntele tulinen kiitollinen kuollut näyttely punaisilla kivillä, tänä päivänä vuonna 1979 Bändin viimeiset Red Rocks Show alkoi kannella jimmy reed „Big Boss Man“ ennen paluuta pari varhaista kuolleita niittejä „Jack Straw“ ja „Row Jimmy“. Kansi Valentinos „“ Kaikki nyt „piti ensimmäisenä valssauksen, jota seuraa“ häviäjä „ja“ Cassidy „. Ensimmäisen puoliskon näyttelyn päättyisi „kaukana minusta“ ja Phil Lesh tehostamalla mikrofoniin johtamaan yleisöä Sing-A-Long of Rain „Ota näyttely asetettuun taukoon. Näyttelyn toisella puoliskolla avattu vilkas „setä John’s Band“, joka jatkui suoraan „arvioidun profeetan“ ja „hän on mennyt“. Set jatkoi instrumentaaliosaa „rummut“> „Space“ tuli seuraavaksi, jota seurasi „pyörä“ Jerry Garcia S 1972 Solo-albumi. Bändi piti keinutellaan kansi „Gimme Jotkut Lovin“ „, joka jatkoi oikeassa“ Stella Blue „,“ heittää kivet „ja lopulta“ ei haalistu „sulkea sarjan. Bändin kolmiosainen encore avasi kuolleilla välittömästi sukelluksella takaisin „ei haalistuminen“ reprise ennen siirtymistä heidän yksinäisyydestään osui yksi „kosketus harmaa“ ja lopulta sulkeutumalla niiden kansi bob dylan „Knockin“ taivaan ovella „. Avata Dead’s Final Red Rocks suorituskyky alla olevan Full Show Audio Playerin kautta. Kiitollinen kuollut – Red Rocks amfiteatteri – Morrison, CO – 8/13/1987 [Ääni: Jonathan Aizen] Aseta kaksi: Uncle John’s Band> Arvioitu profeetta> Hän on mennyt> Rummut> Avaruus> Pyörä, Gimme Jotkut Lovin ‚(Spencer Davis Group Cover)> Stella sininen> Heitto kivet> Ei haalistu (krikettien kansi) Encore: ei häivy pois uudelleenkäynnistä> Kosketa harmaa> Knockin ‚taivaan ovella (Bob Dylan Cover)

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....