Karina Rykman heittää puolueen „Ei tilaisuutta“ uudessa ponnahdusikkunassa

KARINA RYKMAN on palannut viidennen koskaan yhden, jonka otsikkona on „Ei tapahtumaa“. Vapautus tulee ensimmäiseksi 2021 Marco BeneVento basististilta, kun hän jatkaa Solo-luettelonsa vahvistamista. Hieman lähtöä aiemmin vapautetuista kovalla lyömällä singleillä, kuten „City Lapset“ tai „Dirty South“, „ei tapahdu“ löytää basistin tutkia hänen pop-vaikutteita. Disko-kitaralla, joka tarjoaa Adam marraskuu earwork koukkuun naisen earwork koukkuun „, ei tilannetta“ näyttää uuden mutta ei-luvan ylläpitämättömän puolen ikuisesti ylöspäin. Musiikkivideo, joka ohjaa Charlie Chalkin , vahvistaa edelleen tätä hauskaa rakastavaa motiivia kuin Rykman kuuma askeleen alas New York Cityn kaduilla hänen paljain jaloissaan ja osoittaa pois hänen piilotettu lahja Kalkki Juggling. Pandemian viimeisten 14 kuukauden aikana taustalla koko käsite „menee pois“ „ei tapahdu“ ei tarvita, kun Rykman kannustaa yleisöä kääntymään joka päivä osaksi osapuolena. Liittyvät: John Medeski, Karina Rykman, John Kimock Liity voimat ulkona Iso-konsertti [Full Audio / Videot] „Se on tanssipuolue – käännä se ääneen ja ohita ruokakauppa, käännä työpöytä, pyöritä piireissä, max ulos auton kaiuttimet (kaikki bassolla ei diskanttia) ja nauttia“, Rykman sanoi sosiaalisesta mediasta. „Voiko se kannustaa meitä olemaan ylimääräisimmät, räjähtävät versiot itsestämme, onko meillä yleisö, tilaisuus tai ei.“ Katso Karina Rykmanin uusi musiikkivideo „Ei tilaisuutta“ ja Stream The The Spotify. Karina Rykman – „Ei tilaisuutta“ (virallinen video) [Video: Karina Rykman]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....