Karina Rykman ymmärtää „mielivaltaisen“ luonteen kaiken viimeisimmän single

Karina Rykman on palannut kuudennen koskaan yhden, „mielivaltaisen“ kanssa, nyt suoratoistoalustoilla. Tämä viimeisin julkaisu tulee, kun kelluvan basistin vahvistuu edelleen solo-luettelonsa tasaisella lauluja. „Mielivaltainen“ on täysin erilainen eläin kuin „ei kertomus“, edellinen yksittäinen Marco BeneVento basistinen. Hip-hop Beatsin innoittamana taiteilijoista, kuten Snoop Dogg ja instrumentaaliset teokset beastitie pojat , Rykman ja tuottaja / yhteistyö Gabe Monro voittaa hän voisi elää sisällä. Tuloksena on hidas swagger, joka vastaa jalkakäytävää pitkin slacker rap -versioita, jotka saavat paljon entistä enemmän kuin chill-lyönti voi osoittaa. „Kirjoitin sen mid-karanteeniin, ja se oli vain sellaista reaktiota siihen, kuinka ehdottoman kaikki on mielivaltainen, ja jokainen valinta, jokainen kortti, jota saat käsitellään, mikään ei ole taattu,“ Rykman kertoi elävää musiikkia . „Olen aivan kuten väärien profeettojen ja ranskalaisten ja asianajajien ja klovneiden ja näyttelijöiden sekä taiteilijoiden ja F * Cking Mimesin ja Markkinointi Mogulsin, ja kaikki petoksen liiketoiminnassa. Jokainen puhelu, jokainen asetus, jokainen lause, jokainen syyte, jokainen markkinoiden muutos, kaikki mahdollisuudet. Tiedät mitä tarkoitan?“ Aiheeseen liittyviä: North Beach Music Festival ilmoittaa avajaisvalikoiman: PPPP, Spafford, moottori, vesipitoinen, enemmän Ottaa huomioon, että „ei tapahdutta“ oli polvi-jerk reaktio elää ja nauttii joka tiistaina Lockdown, „mielivaltainen“ seisoo muistutus oppitunneista, joita opimme koko pandemian kokemuksemme ajan. Vaikka se sisältää edelleen RYKMANin Stellar-voima-trio-eli kitaristista Adam-marraskuu ’s allekirjoituksen tunnelma, joka on luotu erilaisilla käsinrakennetuilla efektipedaaleillaan, mukaan lukien reverbs, viivästykset ja loopers-rykman „Mielivaltainen“ kuin Jekylli „Ei tilaisuudessa“ Hyde, dichotomy, joka pyrkii edelleen laajentamaan luetteloa, joka kasvaa entistä enemmän eklektisille julkaisuksille. „Se on kiehtova aika, ja olen innoissani voidessani luoda sydämeni sisällön juuri nyt, ja vain nähdä, mikä on järkevää ja mitä haluan tehdä, ja mikä tuntuu olevan oikeassa“, „Rykman sanoi. „Olen innoissani antaa“ mielivaltainen „maailmassa.“ Stream „mielivaltainen“, viimeisin yksi Karina Rykmanin, alla olevan soittimen kautta tai haluamasi suoratoistoalustan kautta. Karina Rykman – „mielivaltainen“ [Video: Karina Rykman]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....